АВГУСТинските деца боядисват за Великден шарени яйца!

• 12 502
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Добре дошла,Анито!!!

Не вярвам причината да е в малкото време между бременностите.Има къде,къде по-рано забременели,явно всичко си е индивидуално.....
Ти си към края гледам вече.Какво ще е второто?
И ние мислим от Август да работим по въпроса за 2-ро.Ивон да направи 2 год,та докато родя да се е поочовечила вече.Само ме е страх бременноста да не е проблемна,че как ще се справяме,незнам Praynig

Ние добре се помотахме на вън.Има слънчице,ама вятъра малко студен ми изглежда.Кога ли ще се оправи това време newsm78

Яна,дано ви няма нищо Praynig Peace Hug

# 226
  • Златна Добруджа
Здравейте,

Анито, добре дошла  Hug Защо ми се струва, че и друг път си писала в темите ни, но мноого отдавна  Grinning
Анаморф, стсикам палци манипулацията да мине бързо и безболезнено за Алекс  Hug
Лелка, ама не ти е лесно  Confused Почти всеки твой пост е свързан с някакво падане или удар на Мони  ooooh!
Яна, дано нищо му няма на Ицко  Peace
Лулу, Елис,  как сте днес?
Слънчо, завидях ви за морето  Heart Eyes Целувки на Мая  Hug
Ади, снимките с Ивон в локвата са страхотни  Mr. Green
Енита, дано всичко е наред с Яна  Praynig
Гита, как сте  Heart Eyes

Лъвицата ми се губи нещо...

Хубав ден на всички   bouquet

# 227

Аз днес ще водя Ицко на лекар .От вчера постоянно спи и не иска да става изобщо от леглото.Не вдига температура има само съвсем малко водни сополки.Ама не съм свикнала да го гледам такъв отпуснат и много се притеснявам.
Лек ден.
Яна, на твое място и аз бих отишла. Пиши после какво са казали.
Анаморф, горе главата мило, нека утрешният ден ви е спорен и оправите ушето. Стискам всички налични палци. За говора наистина не вярвам да е заради недостатъчен слух, нали знаеш че и моят не говори, пък си чува диването недно. Но от проверка глава не боли, разбира се.

# 228
  • София
Ира, ще стискам палци на Алекс за утре. Дано всичко мине бързо и безболезнено Praynig.
Яна, дано да не е нещо сериозно Praynig. Пиши после как е Ицко.
Лелка, не знам какво да те постветвам с това буйно човече. Дано това да му е за последно и повече да не те тревожи така Hug.
Анито, и аз мисля, че проблема не е в това, че бременности те са ти в такъв малък интервал. От бременност до бременност има голяма разлика. Разликата на мойте хлапета е 1 г и 8 м, но втората ми бременност беше много по - лека от първата, а освен това мина и много по - бързо, почти не усетих, че съм бременна покрай тичането и грижите към по - голямото хлапе Grinning.
Елис, хайде малката принцеса да изкара и това зъбче и да си починете всички, че много ви се събра.
Ади, стискам палци за гинеколога Praynig.
Тони, как е Тотончо? Успя ли да се изака?

# 229
Ето ни. Явор е добре сега, но при баща му се върна грипа и очаквам включване. Не мога да разбера как досега не беше имал и хрема дори, а се стигна до антибиотик. Даже малко съм ядосана, но няма как все да сме здрави. Да ви кажа много не се борете с този вирус - при нормални условия(т.е. ако нямам дете и не съм заобиколена с майки с деца) не бих му обърнала внимание. Според мен този грип е супер лек и хипер продължителен - днес ушите, утре хрмата, вдругиден кашлицата и после пак отначало.
Мами, как стана така, че двете неща, от които не се плашех - дъжд и хрема - сега са мои врагове:(((( Сигурно ще дойда на себе си, когато явор порасне.
Относно габаритите - моята муха е 9700, 82 см. Трябва да ви пусна снимки. Нищо не мога да направя.
Ира, на моя племнник често му чистят ушната кал - тесни канали. Бяха започнали да мислят, че не чува добре или че е инат, а то  било - кал. Стискам палци и на вас.
Ето ви от него един разказаз: какво видя днес, мамо
той: коте, писе
аз:ти какво искаш да го правиш?
той: да гутам, цуувка
аз: а какво направи котето
той: кът, опака гоама и очи(разбирай, че яко го изхъска< а той си е страхлив)
Цял ден гушкане, лиготене и едни леки танци.
Текстът е голям и не ми се качва(т.е. стрница е - има го някъде из форума)

# 230
  • В светлината на слънцето
Ех, Тиги, фен съм му на този твой бърборко. Hug
Анито, добре дошла.   bouquet
Анаморф, ще стискаме здраво палци утре. fingerscrossed
Яна, какво стана? Бяхте ли на доктор? Дано всичко е наред. Praynig
Ади, мина ли прегледа? Надявам се всичко да е наред. Peace
Лелка, наистина ти е малък непослушко Мони. Може пък с времето да кротне. Thinking Той и аз на това се надявам, ама не ме огрява, неее... ooooh!
Елис, хайде да вадите зъбчето и край на мъките и болестите. Hug
Тони, не пишеш как сте. Heart Eyes
На всички пращаме много целувки  Hug Сашундера напоследък е на вълна цунка по муцунка и само гледа да мляска някой по бузата. Grinning

# 231
Марти, Лулу, оправихме запека. Два дена ако на всеки 30 минути  Shocked Вече няма да посмея да намалявам прахчетата, поне до 2-ри май, следващият понеделник, когато ще видим лекарката. Днес обаче ходихме на един преглед, мед.сестра беше, и и казахме за онези косми по тялото. Тя ги огледа и и се струва настина ненормално за толкоз малко дете, те са локализрани по крака, дупе и гръб, както при зраял мъж  Rolling Eyes Та, на 15 юни пак ще се срещнем с невропедиатъра и ако той реши ще ни изпрати на ендокринолог.
Иначе тука е сиво, постоянно вали и едва укротявам зверилника(това от тебе го научих Лулу  Joy). Доволна съм, когато вечер си легнат.

# 232
 Tired Tired Tired
Мами взех да се отчайвам с това дрискане. Обадих се на личната, каза до 2-3 дни ще се нормализира.
Ако някой знае лекове срещу разстройство, моля да сподели!
Лулу да ти разминава синузита.
Яна, какво каза доктора, дано Ицко е добре.
Френско Тони чудесни новини за първото, кога ли и в БГ ще се появят нови лекарства. А за второто, да няма нищо обезпокоително.
Ади стискам палци!
Анаморф леко и безболезнено и най-важното с малко плач да мине процедурата.

# 233
  • Germany
elissee, Enterol и веднага всичко ще приключи  Peace

# 234
 newsm50
Ицко тъкмо е започнал да развива гнойна ангина.Изписаха ни АБ .Утре ще го водя да му вземат кръв .Дано всичко да е наред там.Вече успя да  направи две бели-не е така отпуснат .
Сега ще дивеем на рок концерта в Мюзик айдъл.
Лека вечер.

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 20:18 от yanakr

# 235
Здравейте мами!!!

Мина прегледа и ми олекна Whistling.Само мен ли ме боли като ме отварят с тея "щипки" незнам,обаче само при мисълта за тях и SickДолтора каза,че всичко изглежда нормално,но за всеки случай да видим какво ще излезе на цтото в Четвъртък.Дано всичко е ок,че с тая раничка всеки път треперя Praynig

Елис,за р-во-освен Ентерол,Хидрасек,Смекта,може компот от дренки(много помага),сурово пшенично нишесте,това най -обикновенното,разтворено в малко вода и сварен картоф.

Френско Тони,много ви стискам палци всичко да е наред Peace

Яна,какво стана с Ицко?

Лу,цунки и на любовчията от нас Heart Eyes

# 236
Яна, да го цункаш от мене твоят синчо  Heart EyesЗа три дни с аб-то ще е като нов ! Виж обаче, как си е страдало детето, без да се оплаква, ей  Thinking
Лулу, твоят син откак започна да целува вместо да прави бели, никаква те нема тука  Laughing
Ади,, стискам и аз за цитото, с двете ръце и двата крака ! То и мен ме боли, да знаеш. иде ми да ритна, но се въздържам  Laughing

# 237
Дезита, Ади благодаря!
Давам Ентерол и Био Гая/те май били взаимозаменяеми/, но за компота от дренки, не съм се сещала, утре ще пратя мъжо.
Сока ли само се пие или се пасират плодчетата  Blush

# 238
Само сока.Аз и разтварях кашата с него,вместо с вода,че иначе е малко гаден на вкус.
Био Гайа-та я бях забравила.Много е добра.Ивон я оправи последно за 2 дни.

# 239
  • Germany
Аз мисля, че с 1-2 пакетчета Ентерол ще си решите проблема  Praynig Аз диария съм спирала с Ентерол, пък какво остава за обикновено разтройство  Peace

Общи условия

Активация на акаунт