АВГУСТинските деца боядисват за Великден шарени яйца!

• 12 504
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
  • Germany
Лелка, януари месец големия ми син я кара, но Мони не се зарази  Thinking Thinking това беше загадъчно, или пък я е изкарал супер леко  Thinking

# 211
Добро утро,то вече обяд станало де....
Прочетох отгоре,отгоре,на всички с тревоги и болни бързо всичко да отминава...
Ивон и Мая са големи сладуранки Heart Eyes И ние обичаме морето и локвите най вече да скачаме в тях ooooh!
При нас има пак проблеми(вече ми писна),водихме детето в Исул на преглед за ушите,бях Ви споделяла,че мног ги дърпа и и бърка в тях,е оказа се,че не е от зъби,малкия има проблем,събира много ушна кал във вътрешното ухо и от там не дочува много добре звуците и затова и не можел да ги изговаря(тоест за говореното),тоест изговаря....Доктора каза,че нещо страшно му било в ушите,много ушна кал,която с обикновенна клечка за уши няма как да се почиства,изглежда е предразположен да образува такива големи количества.Сега сме на капки,които да я размекнат и във вторник ще му почистват ушетата със спринцовка,незнам как щ его държим,той хич не обича манипулации,ще е голям ужас Outta Joint
Като го изчистят добре,ще му пуснат изследвания за проверка на слуха и дали няма проблеми,имат съмнения за едното ухо в предварителния преглед вчера,аз се надявам,че всичко ще  е наред и само ушната кал ще  е проблема.
Ами такива неща при нас,все неща,които да ни развалян хубавото настроение  от задаващата се почивка в Гърция...Но пък съм си казала,каквото е това,каквото зависи от мен ще го направя,другото Божа работа Praynig
Лек и хубав ден в това мрачно време....

# 212
  • Germany
анаморф, не се притеснявай, това тук е много честа манипулация при деца. Бързам да те успокоя, защото си представям как сте се притеснили. При почистване ушите /а тук дори не препоръчват никакво почистване!/ и се набутва калта с клечката към тъпанчетата и там остава и се натрупва. И засъхва и нищо не може да я изкара от там и се получава проблем с чуването, дори някои лекари тук бъркат това с отит и се пият антибиотици и т.н. Точно в предната немска тема се коментира този проблем, на едното момиче са й казали, същото като на вас и ги викаха да почистват калта с пълна упойка - тук много я практикуват тази пълна упойка за деца  ooooh! ooooh! А други две майки написаха за този същия проблем, който оправили при Д-р Лалов от София, и двете супер доволни от него, дори едната оправила многогодищен отит с капане на топло олио в ухото - тоест така са изкарали калта. Дано и при вас всичко се оправи и мине леко  Hug   bouquet

# 213
  • вкъщи
Здарвейте от нас!
Ирра много неприятно това,знам какво е,на Теди на 3 годинки и 4истиха така ухото,имаше влязло мъх44е от топола и и го промиваха,много пищя милата,ама няма друг на4ин.Дано се окаже ,4е само от калта е проблема.А за говоренето не с епритеснявай,мом4енцата по-бавно проговаря.И наш Мони е така,казва най много 15 думи,изре4ения хи4,пове4е ъка.Кака му на тази възраст говореше доста добре.Важното е,4 еразбират вси4ко децата.
Благодаря ви за отговорите з а розеолата,явно затова е пла4ел Мони,като изби обрива и снощи спа доста добре,само 3-4 пъти се буди и хи4 н е  е пищял.Дне се като нов,даже няма петна ве4е и го пратих при баба му за няколко 4аса,аз да по4истя малко и да по4ина.

# 214
  • В светлината на слънцето
Олеле, Ирка, че неприятно. Sad Миличкият Алекс. Дано не го мъчат много при почистването. И дано е за последно и повече ушни лекари да не се налага да търсите по никакъв повод. Praynig Hug
Обаче сега пък аз взех да се притеснявам. На Сашундера ушите също много текат и събират кал. Особено като му никне зъб е нетърпимо направо. И той ги дърпа отвреме-навреме, а и не от много говорещите. Аз си знам, че по принцип момчетата по-късно проговарят, но май една консултация с лекар за всеки случай няма да е излишна.  Thinking
Слънчо, много ви е хубаво моренцето, а пък за малката русалка нямам думи. Heart Eyes
Ади, третата снимка в средата на локвата е велика направо. Peace Mr. Green
Пива, сега се сетих нещо за програмата. Когато майка ми вися на една от опашките в Бюрото по труда (защото и от там трябва да се мине) се разговорила с една от вече утвърдените жени. И тя казала, че за съжаление внучето става на 3 години напролет и само дотогава ще ползва програмата. Та си мисля следното - какво се получава в този случай, при условие че реално жени като тази (каквито предполагам има доста) в даден момент освободят място. По моята логика би следвало да запълнят свободното място с други, които вече чакат. На практика те не са използвали докрай програмата - тоест били са само няколко месеца в нея, а не 2 или 3 години, както май беше по план. Защо не отидете със свекърва ти до социалните и да питате направо там за такъв вариант. Според мен от тях най-точно може да се получи информация в момента.  Thinking
Сега да кажа малко за нас. Днес ще си отвисим у дома, защото сутринта пропуснахме излизането и така като гледам май и следобед няма да излизаме. Което означава едно: лудница!  Crazy Добре поне, че днес и татито е у дома, та полудяването ще е правилно разпределено. Mr. Green Иначе Сашко почти се оправи. Е, има още малко сополаци, но е на финала. Аз си оправих гърлото с гаргара от чай със сода, но за сметка на това носът ми е вече тотално непроходим и едва дишам. Иде ми да се гръмна направо. Ама ще трябва да се изтърпи. Докога? Казва ли ти някой. Mr. Green

# 215
  • София
Здравейте  Hug.
Ира, миличка, дано проблема да е само в ушната кал. Стискам силно плаци  Praynig. Относно почистването, то се прави с вакуум. На Дани му чистиха ушната кал през декември. За болка не знам дали го е боляло, но си порева може би от страх заради самата манипулация Thinking. Цялата процедура продължи няколко минути.
Ади, Слънчо, прекрасни са ви госпожичките Heart Eyes.
Елис, дано бързо изхвърлиш песъчинките Praynig. И аз знам тази рецепта с бирите. На всеки час се изпива по една бира и проблема е решен  Laughing.
Енита, дано всичко да е наред с Яна  Praynig.

Приятен ден на всички    bouquet.

# 216
Анаморф много мъчно ми стана, от това което си писала. Дано всичко е наред и след почистването, не се налага да търсите лекар.
Свекър ми си прави такова почистане, той е възрастен човек все пак, но от тогава няма проблеми със слуха.
Аз песъчинките ги изкаах надвам се. Но за да не се отпускам, Цвети вади последн кучешки с разстройство и лека кашлица. Направо полудявам вече, колко дни ще продължава тоя мор. Нтъпках я с лекарства и лечебно мляко, не дриска много и е жизнена, дано спре скоро. А мислехме да пътуваме почивните дни.

# 217
Добро утро,мами!!!

Най-после има слънце HugЩе скитаме днес Party

Ирка,мъчно ми стана.Ще стискаме всички налични палци,проблема да е само в калта.На нашият чичо му дърпаха "тапичка" от ушна кал от ухото.Каза,че не боли,но е малко неприятна манипулацията.Всичко беше 2-3 мин.Хайде,да минава и заминава.

Елис,айде вадете го и тоз зъб и малко почивка.И на нас ни остана 1 кучешки и после остават последните кътници.Няма мира за нас ooooh!

Хайде,ставам,да се оправяме за на вън Hug

Да не забравите да ми стискате палци за следобед-на гинеколог съм Sick

# 218
Ира,много ви се на събра и на вас,дано само ушната кал да ви е проблема,Алекс да слуша на прегледа и да си изкарате една хубава ваканция Praynig

Ади,не се плаши душата,всичко ще е ок Hug

Лулу,хайде стига вече с тези болести,идва лято Hug

Пиванова,какво става с вас,дръж ни в течение, Hug

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 09:53 от Морска

# 219
  • София
Привет и от нас! Party
Днес временцето изглежда супер!

Ира,стискам палци да няма нищо сериозно! Praynig Hug

Ади,нищо ти няма на теб  Hug Heart Eyes

Аз бях на гинеколог миналата седмица и чакам сега утре резултати Flutter видимо всичко е ОК!

Вчера изнасяхме на баба ми 1 г. Sad
След това се разходихме до Зоологическата и изкарахме до 18,00 там беше много хубаво,а Райън беше впечатлен! Crazy Party

Хубав ден на всички! 

# 220
Здравейте...Днес какъв хубав слънчев ден е...  Grinning
Мерси момичета за подкрепата,притеснено ми е,но пък съм сигурна,че си чува добре като цяло,тоест проблема не е голям,той се обръща на името си,на телефонен звън,слуша песнички,свири си на едно пиано,едно дете ,което не чува,няма как да ги прави тези неща.Най вероятно е да е от многото насъбрана ушна кал,то се събирало,събирало и се получава като тапа и не чуваш тогава съвсем ясно и силно,което пък е и по-трудно да се учиш да говориш.макар,че той казва някоя и друга думичка,когато е на кеф и си реши.Но дори и да има някакъв малък проблем със слуха(поне всичко друго му е на 6 отвсякъде),ще се лекуваме,поне рано да се открие и неутрализират нещата до минимум,но според мен си е от гадната ушна кал.Мъжете май повече образуват,аз нямам проблеми с  нея...Утре  е процедурата в ИСУЛ,да Ви кажа много съм доволна от лекарката,на която попаднахме и изобщо от отношението и професионализма им,ако някой реши да води за нещо детето,най добре там да отиде,препоръчвам с две ръце PeaceНе ни взеха на всичко отгоре нито 1 лев...
Иначе моя чочко преди малко за 1 път от много време направи фал и се изака на килима в спалнята,винаги си казва като сочи дупето си и акааааааа  Mr. Green,но този път дойде да си рекне,като беше свършил работата и се беше омазал до ушите си.....Такива работи..
Вчера взех апарат назаем от познати и ще снимам терминаторчето,че отдавна не съм го показвала детето...Айде до после,че нещо пак ъъ-ка и ме вика и сочи ooooh! Joy
А да Пиванова какво става при Вас? Rolling Eyes
пс:поправих поста,че неграмотна работа беше,но аз винаги бързам и се излагам,а как мразя неграмотен правопис)

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 11:36 от анаморф

# 221
Здравейте!
Анаморф дано всичко мине добре с почистването и всичко да е наред. Praynig fingerscrossed
Ади всичко ще е наред не се притеснявай. Hug
Лулу бързо да се оправяш. Hug
Аз днес ще водя Ицко на лекар .От вчера постоянно спи и не иска да става изобщо от леглото.Не вдига температура има само съвсем малко водни сополки.Ама не съм свикнала да го гледам такъв отпуснат и много се притеснявам.
Лек ден.

# 222
  • вкъщи
Мами,виждам,4е има и други притеснени като мен.
Нашия разбойник днес пък падна от коли4ката,хем вързан,аз се обърнах з а секунда да му купя бонбони и той туууп.Стана му огромна цицина на 4елото,но ина4е  после си беше весел,нормален.Само,4е сега на обяд заспа много бързо,за минутка,това рядко се слу4ва Sadи сега пак се притеснявам.
Ей ,нямат край тия май4ини тревоги,тъкмо мине едното и хоп друго.
Ве4е си мисля да ходя  в църкв а да му 4етат молитва,какво да направя,хи4 не му върви на това дете,то ,4е е бяс от най-бесните ,е вярно,ама защо пък все сакатлъци стават.Как така кака му не е имала инциденти,не беше от кротките,но с е пазеше.А брат и все с главата напред.
Яна стискам палци да сте добре!
Нас ни мъ4ат горните ку4ешки и горните кътни,ама затов а ли продължав а да не яде ве4е 2 месеца не знам.Ве4е дори и мляко не иска да пие.Знаете ли билки за апетит?

# 223
  • София
Анаморф,всичко ще мине бързо утре Hug
Ние до сега бяхме на вън..... ходихме до Макдоналдс и след това малко по люлки Mr. Green

Лелка,надявам се нищо да му няма на мъниче не се притеснявай! Hug
Иначе е добре молитвата за здраве иди! Heart Eyes

На нас ни остана едно зъбче само да пробие и сме готови  Party както нямаше зъбки така за 1 месец изкара 13  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 224
  • Плевен
Здравейте августовски сладурани!
Аз съм една от вас, но много рядко влизам да ви нагледам. Бременна съм с второто си детенце и карам доста тежка бременност - вече 4 пъти в болница на системи, кървенета, контракции.  Sad
Искам да питам има ли някоя дугща августовска мама, която е бременна? Чудя се, защото са близо двете бременности ли този път е така, може би организмът ми не се беше възстановил.
Иначе Андреа е много добре - ходи на ясла, защото аз не мога да се грижа за нея. Много говори, имаме 10 зъба, а е щура до небесата.
Надявам се всички ваши слънчица да са здравички, да ви слушкат и много да ви радват.  Hug
Поздрави на всички!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт