АВГУСТинските деца боядисват за Великден шарени яйца!

• 12 505
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Мерси за отговорите за мерките.
Питах за сантиметрите и килограмите, защото Яна е само 79 см / не, че аз съм стройна , само 1,52 съм/ но въпреки това при прегледа за бъбреците в Токуда на Лилова й се видя, а като ви чета, май е точно так, че не расте много и ни прати на детски ендокринолог... Така, че на 14 ти сме и на ендокринолог, и на нова, втора  цветна снимка на пикочопроводите, за да видим дали рефлуксът е намалял или дай Боже, изчезнал. Стискайте палци, ако е така, ще се разминем с опреация !
тони и тото ,  да не се обидихте нещо?
елисе, радвам се, да ви чета, дано да се оправяш, че е гадно с песъчинки. Бира не помага ли?

# 196
  • В светлината на слънцето
Енита, а дано няма никакъв проблем и операцията ви се размине. Ще стискам палци. Praynig Имай предвид, че децата са на периоди - понякога не качват (на кила и сантими), а друг път изведнъж дръпват. А за ръста е важен ръста не само на родителите, а и на дядовците/бабите. Понякога генът се предава през поколение. Мъжът ми е така - той е копие на дядо си. А майка ми пък е ниска, докато нейните родители са били и двамата много високи. Но пък тя прилича на своята баба. Различно е. Пък и не се знае как ще дръпнат децата в пубертета. Аз до пубертета вървях доста височка, ама сега съм кинт и 20 с вдигнати ръце. Просто нищо не се знае.
Елис, и от мен едно побутване за бирата. С пиене на бира се изхвърлят песъчинки много добре. Това от лекари го знам. Ама трябва наистина да се наливаш. Май дозата беше 12 бири за цял ден. Crazy За слаботелесието абсолютно те разбирам. Нали и Теди се роди преждевременно и беше в кувьоз, та знам какво ти е в главата. Да не те плаша, но тя едва сега - като стана на 5 години, влезе в нормата. Е, в минимума на нормата, ама поне е вече в графата, а не под нея. Mr. Green Но пък с всичко друго върви напред. С дивеенето най-вече. Ама това е друга тема. Whistling

# 197
Малииии,ние ли сме най-дебелите мадами BlushЗа ръста тя няма на кой да е ниска-брато и баща ми са по 2 м,мъжо е 1,90,аз 1,70,бабите и те не са от ниските......

Енитка,стискаме всички налични палци да ви се размине операцията PeaceИначе Ивон5 м не мръдна нито на ръст,нито на кг и сег аизведнъж за 1,5 м 6 см и 1 кг.Просто са си на периоди.Не вярвам да има нещо Naughty

Елис,съчувствам ти искренно за песъчинките.Преди 2 седмици бях така-кошмар.През 5 мин в тоалетната и яки болки в каналите.Ама с хомеопатията,чай от шипка и бира се оправих Peace

# 198
Абе, Ади, ама как ще е дебела Ивонката бе. Я каква е готина мадама само.  Whistling Не го казвам ей така. От снимките хич не личи да е дебела. Имай предвид, че тя е и доста висока като за девойка. Peace
Аз нали щях да полягам.  Mr. Green Останах си с идеята. Понеже за понеделник ми се събират маса работа и рекох да посвърша туй-онуй и като заседнах да пиша, то времето минало. Ей, сега чакам оня вечно гладният да се събуди и да ревне: "Ам-ам". А след него и другото диване. И лудницата започва с нови сили и кеф. Crazy
p.s. ето го, пристигна... Crazy

# 199
Здравейте от нас в този мрачен ден!

Ние имахме гости на обяд и сега си стоим на топличко.
Енита-стискаме палци проблемите да са останали в миналото!
За килцата-в началото на март, Перси беше 13 кг. и 83 см. Струва ми се, че височината не беше измерена както трябва, но няма значение. Аз и таткото сме високи по 1.80см., ако това има значение.
Елис-за песъчинките много, много течности. Аз до като бях бременна имах песъчинки в бъбреците, докторите се бяха изплашили да не направя бъбречна криза, обаче благодарение на Неоренал, за няколко месеца се изчистих изцяло. Можеш да пробваш, има страхотен ефект.
Ади-суперски снимки!

Един въпрос: Що се отнася до програмата в подкрепа на майчинството, има ли някакво развитие????????????????????? Мисля свекърва ми да гледа детето от септември, в някаква комбинация с бавачка.... Но последно, което бях чула, че нямало пари по програмата?????????????????????????????
Аз продължавам да си ходя със запушен нос и вече едвам гледам. На моменти се чудя, дали не е синузита ми, каква е тази хрема три дни, направо се удавих..............

# 200
Лулу мерси за съвета за спирта.
А за кила не ми се говори....
Последният път педи каза да следя акитата за глисти, понеже от една година сме си все 9,600гр, а за височина не знам вече.....последно беше 86 см, но това беше декември месец....

# 201
Енита, защо си останала с такова впечатлени ? Я виж колко съм активна само, всеки трети пост е мой  Joy Относно ръста, разбирам че се пртесняваш, аз така си мисля за теглото на Антон. Хубаво е, че имате вече час за ендокринолога, дано нищо му няма на бъбреците на детето и това да си е просто натура.
Ади, не ти е дебела момата, как можа да го кажеш пък ти ! За нейният ръст (за мен си е между височките) е много добре на килограми  Wink

# 202
Аааааа,,съвсем нямах предвид,че е дебелаама забравих да сложа кавичките.По-скоро най-едра от дамите във форума.Хич не е дебела.Висят и паталоните Laughing
Явно ръста ги обира 12-те кг newsm78

Познайте какво правиме до сега-лакирах и ноктите.Аз не съм се лакирала от сватбата насам,тя от къде се сети за това не знам.Та сега сме за сефте с лак.Да видим до кога Thinking

Пива,найстина няма пари.По програмата било имало пари за 5000 баби и дядовци.Е,какъв е смисъла,като само в Сф не стигат 8000 места в Детските градини.Поредната глупост ако питаш мен ooooh!

# 203
енита, ние за бъбреците ходихме във 2-ра градска б-ца при д-р Буева.
Много бях доволна от нея.
Дано нищо и няма на малката. Praynig Praynig Praynig

# 204
Пива, не е синузит, а е от вируса. Много е гаден. Аз вече трети ден едва дишам и няма изгледи да ми минава скоро. Какво ли не направих вече. Само лекарства не съм пила, ама аз там съм с много крайно мнение - трябва да съм вече на умирачка, за да започна да пия. Та засега ще я карам ей така и ще чакам само да си мине. Ужасен е този вирус. Twisted Evil
За програмата - направо е смешна цялата работа. Аз случайно в началото на ноември разбрах, че програмата вече била се задействала и започнали да записват баби и дядовци. Но всичко това е тихомълком. Бях питала във форума - всички знаеха официалната информация, че тръгва от 1 януари. Накрай се вдигнат и отидох до социалните, за да питам и там как стоят нещата. Е, оказа се, че програвата била започнала да работи още от септември. Shocked Почти месец събирахме с майка ми нужните документи и в крайна сметка някъде в края на ноември-началото на декември (вече забравих кога беше точно) подадохме молба. Дотук - добре. Но се оказа - изненада. Програмата била само за 5000 души и вече били запълнили почти всички места. Е, как става това, като никъде нямаше официална информация? Одобриха майка ми в края на януари и тя беше 4983 човек. Оставаха още съвсем малко бройки до запълване на квотата. После от колеги разбрах, че всъщност първоначалното запълване е било с предимно близките на социалните работници. #2gunfire Между капките случайно са попадали хора като нас, които са чули съвсем непредвидено за това, че вече програмата работи. Явно си е било планирано да си запълнят местата със свои хора. А сега за другите пари няма. Аман вече! #2gunfire

# 205
Енита, дано се разминете с операцията!   Praynig А за височината мисля, че няма защо да се притесняваш. Яна е дребна, но е в нормата - на около 20% от нея. Това е според кривите на растежа, по които работят тук. На много маркови дрехи размерът за 24 месеца е 86 см, така че сте добре. Но прегледът от специалист няма да е излишен, разбира се.
Аз и към теб имам молба. Ако имаш възможност, попитай ендокринолога дали майка с хормонални проблеми може да обърка с кърменето хормоните на бебето, т.е да му предаде своите проблеми. Този въпрос много ме тормози, а няма как да попитам специалист.  Rolling Eyes
Ади, страхотни мерки има Ивон! И каквато е хубава, само за модел е Heart Eyes
Килограмите на Мая са почти 11 (10 800г). Не наддава, но и не яде, ама си изглежда пухкава бузана  Grinning Днес я водихме на плаж и открихме сезона Simple Smile . Имаше много хора по бански, макар че не е кой знае колко топло. Някои ентусиасти даже влязоха в морето  Crazy

# 206
  • вкъщи
Мами след цяла нощ рев,дне с изби обрива,с розеола сме според мен,като 4ета от нета.
Но и през деня като заспи и след малко по4ва да пищи,някакви кошмари сънув а милото.
Някои деца от темата карали ли са розеола?
Енита да но вси4ко е ок Peace

# 207
Даааааам,много я караха,та и ние между тях.3 дни с 38,5 Т,р-во преди обрива и денонощен рев.Обрива мина за 3 дни напълно.

Слънчо,вие на плаж,а ние вижте какво правихме на вън:
http://www.avgustki.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=11813470
http://www.avgustki.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=11813466
http://www.avgustki.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=11813462

Умишлено и обух зимните ботуши и джинсите извадени от лигена за пране Rolling EyesАма не пропусна нито една локва.До коленете беше мокра,ама такъв кеф нямаше LaughingХората ме гледаха като луда,кой знае какво са си помислили.........

Лелее,хора,чухте ли за Вранча-5,5 по Рихтер.Ужас.Дано да не последва по-силен трус,че........

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 20:45 от ***Ади***

# 208
Лулу-благодаря за информацията !  Hug

# 209
Енита стискам палци всичко да е наред и да се разминете без операция, да забравите за всякакви специалисти завършващи на ...олог.
Слънчогледка, аз съм без думи, тайничко ви завидях. Колко ли е хубаво на Мая  Heart Eyes.
Ади и вашето моренце не е за изпускане. Магити ли слагат в тези локви не знам, но май всчки деца все на там ги тегли.
Благодаря на всички за отзивоването за моя проблем. С единия признак се справих, но почна да понаболява бъбрека, ще видим ще се спи ли тази нощ. Дойде ли май месец съм абонирана за песъчинки, чак почна да ми писва, поне една годинада прескочи за разнообразие  Joy. Лулу аз до 6-тата бира няма да стигна, ти 12-та. После мъжо трябва да ме води на купон, че кат се поачи настроението от лечението  hahaha.
Айде Чао!

Общи условия

Активация на акаунт