АВГУСТинските деца боядисват за Великден шарени яйца!

• 12 506
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
  • В светлината на слънцето
Добро позакъсняло утро, но с пожелание за топло и слънчево време. Hug Пък дано ме чуе, който трябва и прати наистина хубаво време. Крайно време е. Grinning
Ментина, дано Рошлето го израсте.  Praynig
Слънчо, честита първа ожулка. Heart Eyes
Пива, и ти ли бе? Уф, писна ми вече от болести. ooooh! Бързо да се оправяш. Hug
При нас, освен още едно връхче от кучешки зъб, друго ново няма. Grinning Аааа не, има, има, излъгах. От вчера вече и кашлям. Crossing Arms Ей, аман от болести. ooooh! Ама се боря упорито като прасе с тиква и не се давам. Naughty Айде оставям ви, че ние напираме за навън. Лошото е, че днес аз трябва да изляза задължително, че имам да пускам данъчните декларации, да ходя по банки и т.н., все досадни дела, но няма начин. Децата пак на гърба на майка ми ще са, ама с моята хрема, а сега и кашлица хич и не искам да минавам покрай детски площадки. Confused То не че на нашата всички не бухат и не са сополиви, ама айде - един по-малко. Grinning

# 181
  • Златна Добруджа

Ментина, благодаря ти!   bouquet Не успях да намеря в нета кремчето, което ви е изписала, но ще го търся да пробвам и него. Иначе като лечение добре ни действа смес с Елокон, ама не ми се ще да я мажа толкова с кортикостероиди.  Confused

О, мажа ли я с крем, в който има кортикостероиди - на следващия ден петната ги няма. Но дерматоложката ми каза, че с такъв крем мога да мажа максимум до 10 дни  Peace

Морска, в правените кремове обикновено има кортикостероиде, затова и толкова добре действат  Peace

# 182
Ментина, видя ли, добре се ориентирала жената  Wink Даже да е неприятна диагнозата, поне се знае какво и как да се лекува. Десетдневното лечение с приготвен крем ли ще е ? Питам, просто за да ти кажа, че имено тези, приготвени нарочно кремове в аптеката, са най-ефикасни (да не се тревожиш). Нашият случай беше по-лек, както ти казах, но с такъв крем изчезна всичко за 10 дни и после мляцах с Триксера+ на Авен, много е мазен, но също толкова ефикасен. Хайде, стискам палци да се отървете по-скоро и тези гадни сърбежи също да изчезнат  Rolling Eyes.

# 183
  • Златна Добруджа
Ментина, видя ли, добре се ориентирала жената  Wink Даже да е неприятна диагнозата, поне се знае какво и как да се лекува. Десетдневното лечение с приготвен крем ли ще е ? Питам, просто за да ти кажа, че имено тези, приготвени нарочно кремове в аптеката, са най-ефикасни (да не се тревожиш). Нашият случай беше по-лек, както ти казах, но с такъв крем изчезна всичко за 10 дни и после мляцах с Триксера+ на Авен, много е мазен, но също толкова ефикасен. Хайде, стискам палци да се отървете по-скоро и тези гадни сърбежи също да изчезнат  Rolling Eyes.

Аха, 10 дни ще я мацам с този крем + другия като поддържащ. После само с другия. Това се надявах и аз - да се постави диагноза, за да се започне някакво ефикасно лечение  Peace

# 184
Ще ни държиш в течение за развитието на нещата. Мислено сме с теб.  Heart Eyes

При нас няма ново. Наобядвахме се и понеже навън вали, се чудим как да си уплътним времето. Има неща за правене, но с двата дзвера в краката нищо не мога да похвана.

# 185
  • Златна Добруджа
Ще ни държиш в течение за развитието на нещата. Мислено сме с теб.  Heart Eyes

При нас няма ново. Наобядвахме се и понеже навън вали, се чудим как да си уплътним времето. Има неща за правене, но с двата дзвера в краката нищо не мога да похвана.

bouquet И при нас ситно вали, но Ния спи, така че мога да поседна. До обяд се вихрих, макар че за какво ли - довечера ще се събираме приятели в нас, всяко семейство с по 2 деца - едно по-голямо, а малките дами са наборчета  Grinning, и ще стане  Crazy

# 186
Здравейте и от мен!!!

Лулу,Пива-бързо да ви бягат хремите и кашлиците Crossing Arms

Мантинка,добре че най -после ви поставиха диагноза.Дано е вярната и да забравите за проблема след 10-дневното лечение Hug
Слънчо,а честито.И ние сме със синка на коялното,благодарение на "изрядно" подредените плочки по Детските площадки.Добре че,поне е свикнала да си държи главата високо като пада,че разбитият нос не ни мърдаше ooooh!За лятото се чудя дали да не и взема наколенки newsm78,че  newsm78иначе не ми се сеща колко рани и рев ни чакат ooooh!

Слънчо,какво стана с Групата за игра на Мая и с детенцето дето я тормозеше.Преодоля ли го?Все да те питам и все забравям Rolling Eyes

Аз правих бисквитена торта за следобедна закуска.Ивон ще бъде очарована Party

Ето малко снимки от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=11808507
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=11808440
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=11808437

# 187
  • София
Здравейте, мами и дечица!
Гледам за болести и шарки си говорите, та и ние в кюпа . Яна от снощи е със силна хрема и 37,5. Надявам се да е от зъбите- мисля, че й никнат кътноци, не знам защо толкова рано...Силно се надявам да се оправи бързо, защото от сряда до неделя съм командировка в Лондон, платили сме такси за участие, билети и не ми се мисли, ако не се оправи...
морска, слънчогледка, ментина,  личният ми съвет е да търсите други средства, не кортекостероидни, но вие си знаете...
Тиги, добре оправили се! Уверена съм, че ще се похвалиш с нова пералня!
пиванава, Лулумба,  да се оправяте  бързо!
Ади, много сте пораснали!
Абе, хора, колко са високи и тежат децата- Яна е 79 см и сигурно няма 10 кила, нюкъде към 9,700 да е. newsm78

# 188
Ментина, за какво си се трепала да чистиш и редиш ? като ти дойдат гостите само със спомена за чисто ще си останеш  Laughing Но и аз съм такава, нали първото впечатление е много важно.
Ади, и двете сте сладуранки и ти си си много елегантна, къде видя кила в повече не мога да разбера  newsm78
хайде, слагам ги да спят, че ми омръзнаха. Достатъчно ги търпях, развихрили са се като стихии. Sick

# 189
Ех,ама какви комплименти сипете само BlushТони,има какво да се желае-1-2 килца,ама лятото сами ще си изчезнат HugХич няма и да им се зоря Crossing Arms

Ивон е 90 см,12,100 кг.

# 190
  • В светлината на слънцето
Ади, много хубави сте и двете с Ивонката!  Heart Eyes
Енита, дано на Яна й се размине боледуването и командировката ти да не се провали. Praynig
Мдааа, и при нас заваля.  Thinking Даже леко ни наваля като се прибирахме. Аз едва се прибрах - дали от болестта, дали от неизлизането два дни, но все едно валяци бяха минали през мен. И сега ми е едно отпаднало..., сдъвкано, гадно... Confused Поне успях да си пусна в последния момент данъчните декларации. Хем тази година се заричах да го направя отрано, ама ей на, снощи се сетих да попълвам моята и на мъжа ми. Пак в последния момент всичко.  Crossing Arms Поне разходихме децата. По пътя успяха да ометат една голяма питка хляб само двамата. #Crazy И сега най-после блажено спят. Отивам и аз, докато по-малкият не се е събудил и не е ревнал пак гладен. Той напоследък е вечно гладен, няма наяждане, а килата днес като ги гледахме на домашния кантар са някъде около 10. Ама то няма кой да си седне за 5 минути на дупето. Ех, а до петия месец какво кротко бебе беше. И се надявах, че след дивата кака това ще е по-кротичко. Ама нееее... Мечти. Blush
За статистиката височина не мога да кажа, че не сме го мерили скоро. Някъде около 90 см и отгоре е, но колко - незнам. newsm78

# 191
  • Stavanger,Norway/ Varna
Леле, аз си мислех, че Мая на Слънчо е висока. Ади, вие сте направо за подиума с тези 90 см.

Енита, Йована е 82 и е 9400. Днес пак я мерих, месеци наред не мърда с килата, а яде като за световно. От скоро, обаче, да се похваля, минахме на 5-ци при памперсите. Да и е малко по- свободно на дупето  Crazy

Ментина, дано се оправи Рошлето, аз имам история с екземите и дерматита от дете и няма оправия и досега  Confused

На всички болнички, веднагическо оправяне  Hug

Аз тръгвам за работа  Tired.

Прекрасен ден   bouquet

# 192
  • Златна Добруджа
Ментина, за какво си се трепала да чистиш и редиш ? като ти дойдат гостите само със спомена за чисто ще си останеш  Laughing Но и аз съм такава, нали първото впечатление е много важно.

A де, да ме пита някой  Crazy Хем не са ми гости, от които да се притеснявам и да се старая да правя впечатление - с майките сме всеки ден заедно + че редовно се събираме и излизаме /семейно/.

Енита, после ще я измеря и ще пиша, а за кг - някъде около 9.500-10.
Ади, много сте хубави и двете  Heart Eyes
Бобче, ще ти напиша координатите по-късно, като стане Рошлето, че визтката е в спалнята  Peace

# 193
  • София
Здравейте  Hug.
Ади, големи сте сладурани и двете Peace.
Енита, Ани февруари беше 84 см. и 11 кг. Другия месец ще видим с още колко е пораснала. Стискам палци при Яна наистина хремата и Т да са от зъбите и ти спокойно да заминеш в командировка Praynig.
Ментина, хубаво е, че вече е установена диагнозата. Дано от мазилата да има ефект и скоро да се похвалиш с добри резултати Praynig.
Лу, Пиванова, оздравявайте момичета Hug.
Приятен следобед на всички     bouquet.

# 194
Здравейте, ние се позагубихме малко, но с товз слънце няма как да се стои в къщи!
Ди малките са като скакалци, обръщаш се за миг и после ии го търси. Вчера в градината, колко пъти я търсех, добре че е оградено и едно по-голямо детенце я докарваше с рев разбира се  hahaha.
Ментина, честито окончателно АД, тп май на пролет се обостря, поне по мои наблюдения, но дойде ли лято на плажа и с морската вода всичко се оправя. Мажи на воля, аз поне така правя и си мисля че има ефект.   bouquet
За варицелата едното ни приятелче е болно, играха си деня преди да й избият пъпките и вчера нарочно пак закарах Цвети на РД-то на детенцето, окончателно да се зарази. Предпочитам сега да я изкара, поне знам да чакам, а не да ми дойде изведнъж. Та като тръгне на ясла да има една болест по-малко  Joy. Честно казано, не разбирам тревогите на някой майки, само да я кара леко, ще мине и замине.
Лулу оправяй се бързо, после да си в кондиция, като те разпитвам за ментоловия спирт   hahaha.
Килограми 11, височина нямам идея. На мен си ми изглежда слабичка/нали съм обременена с това мислене , от както е родена/ и висока спрямо другите деца с изключение на едно, но родителите му са баскетболисти  Joy и изглежда като над 3 годишно.
Аз нещо вадя песечинки и се поливам с едни чайове от лайка, резултат дано има освен през 5 минути в тойлета.

Общи условия

Активация на акаунт