Гоблени-53

• 40 023
  • 449
  •   1
Отговори
# 330
  • Плевен

Това за регистрацията и аз го разбрах.Само че като почна да се регистрирам и ми казва че не съм попълнила всичко.
Все пак много ви благодаря и Дид-даг това е за сега гоблена който ми харесва.Извинявам се че занимавах доста от вас  Rolling Eyes,а ми се иска да мога да се справя и сама Naughty Thinking.Ще се опитам все пак отново да се рег.Може би там където пише собствено име трябва да се напишат и трите имена newsm78.Много сложно ми се вижда,а къде е анонимноста? Naughty
[b]Да мила това търся  HugМного ти е сложно името  дай нещо по на български Blush[/b]

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 19:41 от pepen

# 331
  • София /Абсурдистан
pepen това ли търсиш
http://show.7ya.ru/private-showphoto.aspx?RubrID=1172&PhotoI … =1825552&ob=0

# 332
pepen,аз мисля,че имейлът ти трябва да изглежда така:
............@mylivepage.com,като пред "маймунското а" си пишеш каквото трябва и ще стане Peace

# 333
Здравейте мили момичета!Дано сте си прекарали добре празниците!
Честито внуче на Миангелова,да е живо и здраво и много послушно!
Честито и на всички рожденници,да сте щастливи и усмихнати и много да ви обичат!
Днес седнах малко да пошия,защото по празниците не ших.Лека вечер на всички!

# 334
Здравейте Simple Smile искам да ви питам нещо от името на майка ми. В момента тя се колебае кой гоблен да си поръча, колебае се между гоблена на Дименшънс с фара и ето този

Аз и показах готовия ушит от  Tasha фар и тя страшно много го хареса, но този с елените не можах да открия ушит, а си спомням, че някой тук го беше показвал. Ще ви бъда много благодарна ако момичето, което го беше шило пак го покаже. Благодаря ви много Simple Smile

# 335
  • Пловдив
Привет, девойки Hug

Билкова, имам огромна молба, би ли ми изпратила схемата на кончето си, моят син си го хареса и сега ме моли да го ушия. За съжаление до сега не съм си комплектовала сама нищо smile3516 и ще ти бъда благодарна за повече обяснение.
Качих схемата тук - http://picasaweb.google.com/Bilkova1203/XmZxyJ#5327604302346401042 Малко пояснение - оригиналната схема беше доста нечетлива и това е мой скан с допълнително удебелени знаци на бодовете (моя интерпретация  Blush ) - повечето са кръстчета, но има и полукръстчета с различна посока (в зависимост от очертанието, което трябва да се направи.) А за комплектоването - това е графика и с цветовете също може да се експериментира - на бяла или на черна панама със съответно черен, бял, сребрист, защо не и червен... конец - според предпочитанията  bowuu

Момичета, много си харесах орхидейките на Riolis. Ако не се лъжа Марулка ги е шила. Имам питанка - пише, че се шие на 16 count black evenweave и е с размер на готовия гоблен 40 на 40 см. Та... аз имам само Аида 14 - горе-долу колко трябва да се получи крайния размер? И дали няма да е грубичко на 14-ката (пише, че се шие на 2 ката)  newsm78

# 336
  • варненка от София
Билкова, оригиналът се шие с някакви вълнени конци, аз го ших на аида 14, с два ката, ако искаш пробвай с три, но да ти кажа, че и с два не прозира. За съжаление не съм си във Варна и не мога да го измеря колко излезе готовото. Може би другата седмица ще се завърнем там и тогава ще тегля метъра.

Ето да го видиш тук: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=101881&pid=6175337

InDreams, еленчетата ги шие Виталити  Peace

# 337
Добро утро момичета  Hug
Последно време не ми остава много много време за шиене и за форума, но гледам да не ви изпусна кои до къде го е докарал.
Бела не я виждам тази сутрин и явно аз ще ви сервирам кафето  Wink

Заповядайте

# 338
Tasha благодаря за хубавото кафенце.
Petjah св.Мина със рамката стои прекрасно, аз имам същия но все още не съм го сложила в рамка. Колко ти струваше рамката?
Лек ден момичета  bouquet

# 339
Таша,мерси за хубавото кафенце.

# 340
  • ПАЗАРДЖИК

Petjah св.Мина със рамката стои прекрасно, аз имам същия но все още не съм го сложила в рамка. Колко ти струваше рамката?

Рамката я взех за 7 лв и го рамкирах сама. По принцип не харесвам такива рамки с лъскав мотив, но на иконите им отива. Свети Мина го ших за подарък за свекърва ми, която е Величка. Трябваше да й го подаря за Великден преди 2 години  Embarassed...........но не ми вървеше леко този гоблен и така остана за този Великден.

# 341
Добро утро и от мен Grinning

Tasha,благодаря за хубавото кафенце  bouquet
хубав ден Heart Eyes

# 342
 Хайде сънчовци,знаете ли от кога съм кукнала и чакам да се събудите.Някой няма ли нещо за показване?Красиви неща видях след празниците.Шие ми се на мен нещо миниатюрно.Ама съм обещала на брат'чеда да му шия върху тениска един жокер.М да,тениска има,схема има,конец може и да има,ма не ми се поглежда,нещо не ми се и започва  Confused
 Вие шийте и показвайте,пък аз само ще гледам  Shocked

# 343
  • Mostly in my mind
Добро утро и успешен ден.   bouquet
Някой бродирал ли е този гоблен:
http://www.lanarte.com/default.asp?A1PID=50029PDWL&A1SID=238450200947

# 344
  • София
Минавам на бързо да се пробвам да почерпя- синът ми става днес на 8 год. Кафето е поднесено за това торта с лек коктейл въпреки ранния час.
http://www.bgphoto.net/photos/2105/o633407694328282595.jpg[/img]
По темата нямам какво да покажа, но се радвам на вашите работи. Браво на вас!

Общи условия

Активация на акаунт