Гоблени-53

• 40 024
  • 449
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Дид даг- искам да влезна в твоя сайт,но все ми казва че не е доволен от мойта регистрация.Пък аз всичко си попълвам.Поне така си мисля! ooooh! newsm78
Айде приятен ден и   пишете, пишете..!  Naughty Grinning  bouquet

За къде точно става въпрос, ако питанката е отправена към мене?
 newsm78

# 316
  • Плевен
http://did-tag.mylivepage.com/file/739/4224_Lanarte15580_Pipi_langkous.pdf
Ето това е един от тях,но който и да е все не мога да го отворя въпреки че се мъча да се регестрирам. newsm78
Сега като ти пишех отговор и отиде в 39 тема
Ето ви един фар.Харесва ли ви ?

Белла благодаря , но ми се отваря страница на която пише че ако искам да изтегля файла трябва да се регистрирам.
[b]Хипатия как  се казва на английски "Европейското бистро" за да го търся  в ибей.Благодаря предварително  bouquet[/b]

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 16:33 от pepen

# 317
Искам да питам за томболата  за 24 май - какви са условията за участие? Предполагам бродерия и нещо свързано с хобито ни.Предвид празника обаче,каква да е бродерията ?

# 318
pepen,не ти трябва регистрация...натискаш върху Изтегляне на файла Lanarte.... и готово Simple Smile

свалих го,заповядай:
Скачать файл Lanarte15580 Pipi_langkous.pdf

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 16:31 от bella_

# 319
  • Бургас
pepen   European Bistro

# 320
  • София /Абсурдистан
Искам да питам за томболата  за 24 май - какви са условията за участие? Предполагам бродерия и нещо свързано с хобито ни.Предвид празника обаче,каква да е бродерията ?
В досегашните томболи сме си подарявали само готови комплектовки с гоблени, е, заедно с картичка Simple Smile  Тематиката е каквато си пожелаеш. Проучваш си "жертвичката", виждаш какво шие - следователно това и харесва, избираш и купуваш комплектче. Съответно и теб така те проучват, който ще ти подарява, т.к. и ти ще си нечия "жертва" Grinning и така.

# 321
  • Плевен
Пепи- HugОтворих го ,за сега е около 30 долара
може ли така да ти казвам,почти си ми адашка Grinning
Белла сега видях адреса , но тук става на въпрос не само за" пипи...." ,но и за всеки който искам да си сваля от нейния адрес.А вярвай ми открих доста интересни! Thinking :ooooh: newsm78

# 322
най-отдолу в ляво има опция за избиране на език на който да се отваря сайта.
Т.е има две знамена -руското и това на Великобритабния.
Кликни на първото-руското и така страницата ще се отвори на руски- само така действат програмките за правене на надпис и монограм

# 323
  • Пловдив
Белла сега видях адреса , но тук става на въпрос не само за" пипи...." ,но и за всеки който искам да си сваля от нейния адрес.А вярвай ми открих доста интересни! Thinking :ooooh: newsm78

Не знам защо не можеш да сваляш, всички качени неща са с опция за сваляне от всеки - регистриран или не. Ако искаш нещо специално, кажи ще ти го кача на dump-a.

# 324
  • Севлиево
Хипатия златна си  Hug
То било много просто, но аз...   Tired

# 325

Не знам защо не можеш да сваляш, всички качени неща са с опция за сваляне от всеки - регистриран или не. Ако искаш нещо специално, кажи ще ти го кача на dump-a.
трябва регистрация вече
Ето какво се изписва , ако искаш да свалиш, но не си влязъл с акаунта си

За изтегляне на файла Ви е необходимо
безплатно да се регистрирате
или
да влезете в системата със своята парола

# 326
  • София
pepen , кутията ти е пълна

# 327
Муцки , кво праите бре

Не искам контур да видя ooooh! , е , оплаках се, но трябва да си го свърша..
Поради тази причина засега се въздържам от бистрото  Cry

лека вечер

# 328
Привет и от мен на всички!
Сега успех да си завърша Тосканата, че от празници и празнуване нямаше никакво време, а гобленчето е много приятно, първото ми Ланарте и то оригинално и направо се влюбих в тези дизайни, но ето да ви покажа:

Сега се чудя на какво да се отдам взела съм си молещите се ръце оригинал на Вервако и още едно такова сладурче на Ланарте. Малко изоставам с рамките за гобленчетата ми но някой ден надявам се скоро всички да са в рамка.

# 329
Прасчо- адреса който си дала за грънците на 11 стр. се отваря но не се показва схема освен картинката .Тръгвам от скачат файл и т.н.  но накрая празна страница . newsm78

Pepen,  Hug съжалявам че чак сега ти отговарям, но бях запразнила:)))
Изпробвах линка, който съм дала на 11 стр.- качва си се. Дали проблема не е при теб? В една папка- компресирана съм сложила снимка на гоблена и пренабор в PS-stitch. Tрябва да имаш качена тази програма, за да "прочетеш" файла.
http://dump.ru/file/2470142
На 1-ва стр. има линкове, аз лично не помня откъде съм я качила, но се чете. Не я обичам тази програма; затова бях питала Хипатия дали не може да се преобразува в ПМ. При мен проблем последния път беше отпечатването на "мрежата", въпреки че специално активирах бутона...
И да използвам случая да помоля venipuh да даде ключа от нейната схема на тези теракотени съкровища- да има за сравнение:)
Инче, и на твоя въпрос- аз всъщност не съм решила да я почвам тази индианска прелест, но наистина много ми харесва. С две думи- вкусът ми изтънчен, апетитът ми- свински Laughing А как ме развесели историята с козунаците в пералнята- думи нямам Hug И Destini поздравявам те че си я изпробвала! hahaha  chef
И Жеравната не виждам как ще почна, ама и тя ми е мерак голям, та Неличка, аз съм като котарачето от един мой любим виц:
Спамо-виц:
Стуууд, мартенски студ. Катараците се събират да вървят по мацки... Един малък котьо ги вижда и вика: "Батковции, къде отивате?" А те- отиваме да чукаме.- "А може ли и аз с вас?" Айде- идвай. Та тръгва малкия юначага... Стууууд, студ, никаква мацка не се явява на хоризонта. Минава един час, минават два; малкият почва да замръзва и накрая с чувство за изпълнен дълг се обръща към батьовците: "Батковци, ами аз да почукам с вас още 10-на минути, пък да си вървя, а?"
 Joy
Та и аз с големите искам да шия, ама... Joy

Цвете 79, невероятна красота!  bouquet
А за другите красиви неща, които сте показали- думи нямам Hug

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 19:53 от Прасчо

Общи условия

Активация на акаунт