Гоблени-53

• 40 033
  • 449
  •   1
Отговори
# 300
  • София /Абсурдистан
И аз за сега само чета, гръцкото ми пристанище напредва много бавно и още нямам какво да показвам.

# 301
  • Пловдив
Здравейте, девойки  Hug
Аз съм в период на чуденка - какво да почвам - ще ми се да избоцкам другарче за калите на черна панама  Thinking

Доци, на мен ми се отварят без проблеми сайтовете от първа страница - копирах един шрифт на кирилица и можеш да го видиш тук - http://picasaweb.google.com/Bilkova1203/XmZxyJ#5327435857254553810 Дано да ти върши работа  Peace

# 302
  • София
Аз чакам в петък да си взема рамкираното гобленче. Сега шия едно мече на Ленарте Wink
http://www.axioma.3clab.com/gobleni/lanarte/15618A_max.jpg

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 12:56 от destini

# 303
  • Севлиево
Мерси Билкова, но имаше един сайт дето си пишеш каквото искаш и то ти прави схемичка. Ей това не мога да разбера къде са го преместили и защо не мога да го ползвам. С езиците съм много на Вие - дори и с руския.

# 304
Здравейте мили дами!Чета ви от доста време.За съжаление нямам какво да ви покажа.Започнала съм 3 гоблена от сп."ГБ",обаче не съм довършила ни 1.Искам да ви помоля,ако някой има схеми и ключ за"Момичето на скалата"и "Коне на водопой"да ми ги изпрати.cu6i@abv.bg ми е мейла.Търся ги за една моя колежка.Знам,че сте много отзивчиви.Предварително ви благодаря.  bouquetПравите страхотни неща.

# 305
  • Варна
Мерси Билкова, но имаше един сайт дето си пишеш каквото искаш и то ти прави схемичка. Ей това не мога да разбера къде са го преместили и защо не мога да го ползвам. ...
това ли търсиш?

# 306
  • Севлиево
То този линк си е това което е на първа страничка Да, но от там насетне не зная какво да правя. newsm78

# 307
  • Варна
Натисни с десен бутон върху надписа който си направила и от там save - запомни си го някъде в твоя компютър. После си го принтирай Hug

# 308
Билкова, имам огромна молба, би ли ми изпратила схемата на кончето си, моят син си го хареса и сега ме моли да го ушия. За съжаление до сега не съм си комплектовала сама нищо smile3516 и ще ти бъда благодарна за повече обяснение. Не съм шила и гоблен с кръстат бод, но ще се оправя. Предварително ти благодаря!!!!! Аз откакто съм ви намерила само разглеждами си мечтая за това онова  и шиенето ми изостава. Ставам  newsm03 #Crazy като гледам. Харесах си и Димешънчета, но големият ми син обеща да ми помогне, защото аз съм все още на ти с тези поръчки. Радвам се, че ви има.

# 309
  • Севлиево
Ето това ми излиза като отворя линка:
http://picasaweb.google.com/dops01/Razni#5327453865449688722

# 310
  • Пловдив
Сладурки, имам едно питане: колко са дълги конците в снопчетата от комплектите на Дименшънс?

Намерих си отговор на въпроса в стара тема.  Peace

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 13:38 от MamaGeri

# 311
Здравейте , милички, почти редовно чета форума и крада от него схеми, от изведстно време искам да пусна вече завършената Африканка, и все нещо ми пречи. Е този път не се давам на нищо
Тя вече е и в рамка, но не е снимана Wink
 Кипите от енергия всички , сега ви прегръщам всички и продължавайте така  Peace

# 312
  • София
уал smile3501 е за пореден път се убеждавам че е невероятна тази мадама. Но аз искам да видя и в рамка колко е красива Naughty Simple Smile

# 313
Мама Гери, конците на Дим са винаги по 90 см.

# 314
  • Пловдив
Манжелка, благодаря! Аз намерих, в 20-та тема е обсъждан въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт