Гоблени-53

• 39 990
  • 449
  •   1
Отговори
# 405
благодаря марулка! наистина сега навлизам във форума. много ми хареса ,колко сте задружни,а пък имате и стахотни гоблени.поздравления!

# 406
  • Пловдив
Привет, девойки  Hug
Това е схемичката на ангелчетата-близначета, която имам аз - http://dump.ru/file/2503458

# 407
  • Бургас
 Марулка честно да ти кажа, ама хич не ми се започва този контур Rolling Eyes.Хипатия също ме предопреди, ще видя кога и него ще почна….Някой желаещ да ми го направи? Hug
Относно сложността на гоблена, ами то лесен Дименшън  няма и във това им е чара Laughing

# 408
  • гр.Добрич
Bilkova, мерси за схемата. дръпнах си я, но ако излезе нещо различно, пускайте. Grinning

# 409
  • Плевен
Добър ден момичета Laughing

Белла благодаря за инфото ще се възползвам Hug
Големи красоти сте показали .О ,Пупи- newsm10 толкова ли е сложен както сподели Хипатия.Искаа...м го! newsm45
Марулка- супер ти е гобленчето Hug искрено ти завиждам че е оригинал.Моят е 1-1 на "Златен гоблен".ШИЙ го става чуден!
Сега по въпроса за моето предложение.Не знам кога сте го обсъждали ,но наистина всеки си има мнение по един или друг въпрос .Давайте да направим референдум!Лично аз/вече съм почти 1 м. тук/ не мога да ви запомня всичките .Но само като ви видя гоблените и ви познавам.Това за календара го виждам за 1 път/грешката е моя/.Хареса ми идеята на Кетри  за календар само за нашия форум  иначе ставам  #Crazyв общия .
Извинявам се и ви  Hug най искрено!
Пупи ти вече си отговорила за сложноста  bouquet

# 410
  • Севлиево
Здравейте и от мен  Hug
Аз не пиша често именно за да не спамя излишно, но съм съгласна изцяло с Марулка и Хипатия  Peace
На bella_ кафето също много ми харесва така че... Hug
Следобед като заспи малкия ще снимам слончето дето го уших за два дена.

# 411
  • варненка от София
Така, сега за да свършим нещо полезно за първата страничка нека всеки ми пусне на ЛС адресите на албумчета си с гоблени, аз ще ги подредя и ще ги предам на Кетрева да ги сложи на първа страничка. Така лесно ще намираме кой какво шил, към кой да се обърнем с питанка за конкретен гоблен, ключ, схема и тъй. А и ще плакнем оченцата с красотите ни.

Хайде да се организираме и ви чакам на ЛС. Информацията винаги може да се допълва.  Peace

# 412
  • Linz
Здравейте. В сряда започнах да шия една миниатюра- Калдаръмчета и мисля за една седмица да го приключа. Вече почти не влизам във форума Laughing

# 413
  • Варна
Здравейте момичета. Едвам сварвам да ви чета, тъй като доста се захласнах да разглеждам, за да си избера следващия гоблен, но май ще е този, който почна mimi72 с фара. Наистина е страхотен.
Иначе не мога да се нагледам на красотите, които шиете.
За предложението за албум - май наистина така ще е по-лесно да се ориентираме.Аз при първа възможност ще снимам тези не че са много, които имам ушити.

# 414
  • Севлиево
Ето го слончето:
http://picasaweb.google.com/dops01/EjryRC#5328200897272812930

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 15:17 от doci

# 415
Доци,дребосъка е сладур.
Пратих си албума.

# 416
  • София
Доци извинявам се ама аз нищо не виждам пък съм си любознатела.
Ето това пише като се отвори
Oops... there's nothing to see here. Either you do not have access to these photos, or they don't exist at this web address. Please contact the owner directly to gain access.
Дали грешката е моя?

# 417
  • в зоната на здрача
http://picasaweb.google.com/dops01/EjryRC#5328200897272812930

Сигурно това е слончето на doci.. Wink

Добър ден момичета Laughing
Белла благодаря за инфото ще се възползвам Hug
Големи красоти сте показали .О ,Пупи- newsm10 толкова ли е сложен както сподели Хипатия.Искаа...м го! newsm45
Марулка- супер ти е гобленчето Hug искрено ти завиждам че е оригинал.Моят е 1-1 на "Златен гоблен".ШИЙ го става чуден!
Сега по въпроса за моето предложение.Не знам кога сте го обсъждали ,но наистина всеки си има мнение по един или друг въпрос .Давайте да направим референдум!Лично аз/вече съм почти 1 м. тук/ не мога да ви запомня всичките .Но само като ви видя гоблените и ви познавам.Това за календара го виждам за 1 път/грешката е моя/.Хареса ми идеята на Кетри  за календар само за нашия форум  иначе ставам  #Crazyв общия .Извинявам се и ви  Hug най искрено!
Пупи ти вече си отговорила за сложноста  bouquet

Аз не съм предлагала календар..даже съм против.

# 418
doci,много е сладко Hands Thumbsup

# 419
pepen,
ако имаш желание ще ни запомниш:)
Аз съм лично тук с години , но помня и най-новите.
Нямам нужда от календар, за да помня.
А ти, след като си тук само от 1 месец както казваш, но не ни познаваш, а искаш да ни познаваш се връщаш назад и четеш предните 52 теми.
От-до:)

И не мисля, че има нужда от референдум по въпрос за който повечето писали са против.
Ама , ако искаш можеш да направиш анкета.

Общи условия

Активация на акаунт