Гоблени-53

• 39 991
  • 449
  •   1
Отговори
# 390
Ушит Афремов:

а ето и моето поредно етапче

# 391
и аz съм съгласна с предложението, онаzи тема е zа вси4ки от подфорум хоби, а не само zа гобленарките. и zа спама съм съгласна, 4е е стра6но много  и време да вzемем мерки

# 392
Цитат
ами смисълът е,че по лесно се ориентираш за рожденните дни,аз примерно нямам навик да поглеждам в календара всеки ден,освен това може да се направи така,че като кликнеш върху ника,да ти се отваря профила на съответният потребител,това ще улеснява,като се търси нещо... според мен това с отделната тема не ми се струва добра идея,но нека и другите да си кажат мнението:)

А защо трябва да знаеш някой кога има рожден ден?
Ако ти е толкова близък ще си си записала , а ако не ти е се предполага ,че самия той трябва да го каже, ако разбира се иска.
Обикновено се поздравява за някое събитие, когато празнуващия съобщи:)
Аз все пак съм на мнение, че трябва да създадем още една тема- в нея да се поздравява .

марулка,
новият ти гоблен  радва очите ми:)

# 393
  • Пловдив
съгласна съм, че няма нужда да се изреждаме безцелно на първа страничка, съгласна съм да си сложим линкове към лични сайтове, на който му се разглежда, да има какво, при това от съфорумки  Hug

ето ги баба и дядо

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11349922

# 394
Добро утро Grinning

pepen,аз помислих,че питаш за другата стара карта,а тази

geniko ни я беше показала преди време,а nelka от съседния е форум е майсторицата сътворила тази красота...
това с никовете на първа страница го бях предложила доста отдавна,както и да се добави рожденият ден на по-често пишещите:)
желая ви готин ден момичета Heart Eyes

# 395
не ми се спори,явно няма да стигнем до единодушно мнение,а и всъщност всичко това не е толкова важно...
за спама съм съгласна,че е в повечко и аз ще се поогранича
Peace

# 396
Благодаря ти, unchita!  Hug

# 397
  • Бургас
Здравейте момичета  bouquet

Белс благодаря за хубавото кафенце Hug
В такъв момент не мога да не се съглася със Хипатия и Марулка. Peace
 Наистина напоследък  някак  си почна да се губи от чара на нашата тема, за съжаление Peace
Ето и докъде я докарах, много труд а напредъка е малък, но ще стане Heart Eyes

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11790546

# 398
  • гр.Добрич
Добро утро и от мен.

Момичета, срещали ли сте гоблени за близначета, дайте идея. Simple Smile

# 399
добро утро!

# 400
  • с.Николово, обл. Русе
Spinki ако не се лъжа Хипатия беше дала едно гобленче с две бебчета в грахова /бобена/ шушулка по молба на Дъмпер.

# 401
момичета нова съм в този форум ,и ми е трудно все още да се ориентирам  ,извинявам се!

# 402
  • в зоната на здрача
Напоследък една тема се изписва тамън за една седмица.
Отдавна си мисля ,че можем та съкратим постовете само с поздравче,иначе става половин тема нищо гобленарско.
За кафето на bella нямам нищо против-радва ме като и видя кафето и усмихнатия и аватар и някак си свикнах с това. Heart Eyes
За линк с личните ни албуми също съм ЗА,например:"Нашите творби" или нещо подобно.
Давайте идеи и в новата тема да се оправят нещата.
Ама моля ви него обръщайте в спор. Hug

# 403
poepie,като го видях и
разкошотия голяма и доста си напреднала Peace Hug
ketri Heart Eyes

# 404
  • варненка от София

Ами добро да е утрото, но след два цитирани незнайно защо поста, успя да поздравиш. Ако сега навлизаш във форума, има тема ,в която може да тестваш всякакви неща и да се учиш, ето я и нея: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=76041.msg10223012;boardseen#new

Иначе добре дошла сред нас, ако имаш нещо да питаш тук е мястото, както и ако искаш да покажеш нещо.

poepie, напредваш бързо, ама аз пак като една свекърва да ти кажа, че ще ти е по-лесно, ако си изкараш сега контура, а не го оставиш за накрая, че рискуваш да се отегчиш от гоблена и да го поизоставиш. Гобленчето е невероятно!

Спинки, имаше на скоро едно предложение на Дименшънс, момиченца в човешки длани, те бяха двенки и бяха страшно симпатични, някой ги ши, но не си спомням. За съжаление схемата я имам на компютъра вкъщи и не мога да съм полезна, но някой все ще се включи.

Хипатия, изборът е изцяло на брат ми, той си го хареса, от мен покупката и изпълнението. Едва ли ще стане за 13.05 когато му е рождения ден, но когато стане, той си знае какъв му е подаръка и не бърза. Ще му го пратя ушит в Америката, той ще си го рамкира там.

Общи условия

Активация на акаунт