Гоблени-53

• 39 994
  • 449
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
супер, щом е 24 каунт, точно на 4 квадратчета шиеш едно кръстче, трябваше да се уверя, че не съм те подвела ако ти е по-едра панамата, но не съм за щастие  Hug

# 376
  • Стара Загора
Здравейте Hug

Да покажа докъде стигнах с одеалцето:

Много приятно се шие, мога по 2-3 буквички на ден да шия, но няма кой да ме остави Simple Smile А така ми се иска да го завърша колкото се може по-скоро... То и лято идва вече ooooh!

# 377
Добро утро Grinning

pepen,аз помислих,че питаш за другата стара карта,а тази

geniko ни я беше показала преди време,а nelka от съседния е форум е майсторицата сътворила тази красота...
това с никовете на първа страница го бях предложила доста отдавна,както и да се добави рожденият ден на по-често пишещите:)
желая ви готин ден момичета Heart Eyes

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 07:33 от bella_

# 378
  • Пловдив
bella_ , мерси   bouquet

Ушит Афремов:

# 379
  • из България
Добро утро.Белла мерси за кафенцето.Аз бавно напредвам с моята циганка и като има малко вид ще ви я покажа.Лек ден

# 380
Добро утро и от мен!
Белла, благодаря за кафенцето   bouquet!

Нещо ви изпуснах от поглед тези дни, но с тези празници, и РД на дребното дето го празнувахме 100 пъти, рядко стигах до компютъра.

Astera одеалцето става приказно. Малко по малко ще го ушиеш, пък идва есен после  Wink.

# 381
  • Mostly in my mind
Добро утро. От Бела кафето от мен закуската Laughing

# 382
Добро утро ,момичета.
На Бела,голямо мерси за кафенцето.Зарежда ме с положителна енергия.
Да ви се похваля,най-накрая почнах моя Дименшън-Скалистия фар.За първи път шия нещо такова и ме е обхванала една еуфория,нямам думи.Малко съм ушила,но много ми харесва.По този повод благодаря на всички момичета,които приеха да ми помагат,ако имам въпроси   bouquet  bouquet  bouquet.

# 383
Момичета жадна и гладна при вас няма да остана.
Я каква хубава закуска ни е спретнала Лолита.

# 384
Добро утро на всички . Искам да се похваля , уших си Индийката но за съжаление нямам снимка още , надявам се довечера като се прибере мъжо да направи нещо по въпроса .    newsm44 newsm44 newsm44

# 385
Дион аз бих ушила "дедко и бабка"/ непомня кои ги ши за подарък на своите/ а отдоло бих написала примерно 2055г Joy Joy Joy

Това също е много хубава идея Simple Smile особено идеята за надписа е доста оригинална Simple Smile Ами тогава да питам кой го е шил този гоблен и ако може да ми прати схемичката  Hug

А днес ще отида да занеса девойката на Вервако да ми я рамкират. Много съм щастлива  newsm44

# 386
Цитат
Хипатия къде беше бе мила домъчня ми за теб Hugтака ме посъветваха за да не "хабя" постове Mr. GreenБлагодаря ти за отговора ! HugЯ кажи бистрото лесно ли се шие и да си го комплектовам или закупя готово? newsm78

там, където и  вчера бях, т.е. тук Simple Smile
Този дето те е посъветвал не е имал напредвид такава редакция предполагам
Рядко някой се връща, за да препрочете едно мнение/освен ,ако не е негово/ и така , редактирайки вече написано мнение с коментар , нямащ нищо общо с вече написаното в него само се губи времето , особено ,ако търси нещо.
Нямам си на понятие дали Бистрото се шие лесно, но със сигурност мога да ти кажа ,че резултата си струва.
По-добре един сложен и красив гоблен , отколкото куп лесни и постни гобленчета.
Аз примерно не шия, за да шия, а за да радва окото ми резултата.
Така,че лично мое мнение е, че и тук в пълна сила важи поговорката - Трай , бабо, за хубост:)))

и нещо за никовете на първа страница
Кой е смисъла да се добавят?
Та и рожденните дни.
Ненужно ще се разтегне първата страница- тя е информативна
Може да се създаде една тема- отделна- Нещо като кой, кой е . И там да се пишат никове, да става представяне на новите- ако искат , де.
Да се поздравяват за рожденни, именни дни и по- разни други поводи

# 387
Ушит Афремов:

а ето и моето поредно етапче

# 388
и нещо за никовете на първа страница
Кой е смисъла да се добавят?
Та и рожденните дни.
Ненужно ще се разтегне първата страница- тя е информативна
Може да се създаде една тема- отделна- Нещо като кой, кой е . И там да се пишат никове, да става представяне на новите- ако искат , де.
Да се поздравяват за рожденни, именни дни и по- разни други поводи
ами смисълът е,че по лесно се ориентираш за рожденните дни,аз примерно нямам навик да поглеждам в календара всеки ден,освен това може да се направи така,че като кликнеш върху ника,да ти се отваря профила на съответният потребител,това ще улеснява,като се търси нещо... според мен това с отделната тема не ми се струва добра идея,но нека и другите да си кажат мнението:)

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 09:58 от bella_

# 389
  • варненка от София
В интерес на истина тема за хобитите има вече, та там може да се  представят хората. А за празници и поводи си има подфорум Календар на събитията, но никой не го ползва по предназначение, поне от нашата темичка де. За това  и толкова бързо се изписват темите и не може да им се хване края. Да си призная на мен вече ми е адски трудно да следя всичко и понякога чета през пръсти. Да с ипризнаем, много спамим напоследък, дори и аз самата. Трябва да се постегнем малко  Blush

За мен по добре би било да се сложат линкове към албумите с готови гоблени на потребителките, така ще се радваме на готови неща, ще плакнем очи, пък и е по темата.

Иначе аз мога да се похваля с нова придобивка, благодаря на нея на едно мило другарче  Hug Ще го шия за подарък за брат ми, той си го хареса. Като приключа с индийките и ще го подпукам. Стола с розите ще почака.

Общи условия

Активация на акаунт