Гоблени-53

• 39 999
  • 449
  •   1
Отговори
# 420
  • варненка от София
Благодаря на отзовалите се, до този момент имам 7 албумчета, хайде мацки, пускайте ми албумите и не се спотайвайте  Naughty Hug

# 421
Аз утре ще пусна моето албумче,че трябва да си снимам гобленчетата. Ако не е късно де... Оо,то утре събота. Но ще се опитам да се добера до нет някъде. Ако ли не, ще ме допълните по-нататък.

# 422
  • варненка от София
Никога не е късно, разбира се. А и винаги могат да се допълват албумите, сега поставяме началото. Хайде отивам да се потрудя и аз над индийките.

# 423
Аз също ви познавам всички ,момичета, макар и виртуално, и се радвам за което. Ако не мога да се сетя по име,преглеждам последните публикации, но горе-долу знам кой какво шие в момента  и какво харесва Heart Eyes

Приятен уикенд Laughing

Доци, много е сладко.
Пупи, много си напреднала, благодаря, че показваш, много е красиво.  bouquet

# 424
  • Севлиево
Редактирах си линка по-горе и се надявам сега да се вижда, но тя и ketri е дала едно рамо така че...  bouquet
А да споделя, че това бебе, което започнах се шие много трудно. Хем е малко и изглежда бързо да се шие , но не е така. Много близки цветове и големи разстояния, но се надявам резултата да си заслужава, че много ми хареса иначе.

# 425
  • Плевен
Кетри -едно голямо извинявай Praynig Hug не съм разбрала ясно newsm78
Хипатия - всичко е ок,чета непрекъснато atwork даже се връщам .Поставям си за задачка да помня Thinking Crossing Arms ooooh! newsm78
Целувки на вички и стига толкова  сме спамили. Peace
Отивам да си шия моите дакелчета/обичам ги!В най скоро време ще покажа докъде съм стигнала.

# 426
  • Бургас
.
Пупи, много си напреднала, благодаря, че показваш, много е красиво.  bouquet
Инче не съм напреднала много,но напоследък малко се показва и пак го истипосъх тук Mr. Green
  pepen  Бистрото не е никак лесен за шиене, но ако наистина го харесваш не се колебай, взимай го  newsm10

# 427
На първа страница видях конверторите, и се опитах да обърна Bucilla в DMC. Но в ключа, който имам, има трицифрен номер на конец Bucilla, а в конверторите са само четирицифрени номера /на Bucilla/, трицифрени изобщо няма. Някой да има идея как да го обърна?

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 20:19 от Anna Stefanova

# 428
я виж дали тази таблица ще ти помогне
http://www.laura-stitch.it/tabelle/conversione%20bucilla%20dmc.htm

# 429
Пупи, аз ти се възхищавам на куража , ти си наполовина готова.

Мечтата ми е и на мен  Heart Eyes Когато и да го изтипосаш , ми е много кеф  bouquet

И не забравяй, че ти си първата в България  Laughing Heart Eyes Peace Peace Peace

# 430
Както обещах и аз вече си направих албум на гоблените които съм ушила и стават за показване . http://www.snimka.bg/album.php?album_id=369020&pid=11799979

# 431
# 432
tait098-И двата ти гоблена са страхотни! Индийката със какъв бод си я шила,кръстчета или 1:4 ?

# 433
# 434
  • Benelux / Varna
Здравейте момичета, не съм писала скоро за да не спамя излишно, пък и няма с какво да се похваля, защото скоро не съм шила, но пък ви чета най-редовно и съм изпълнителна. Ето линк и към мойто албумче, макар и скромничко.
http://www.spzd.snimka.bg/album.php?album_id=282880

Общи условия

Активация на акаунт