1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 57

• 18 787
  • 441
  •   1
Отговори
# 120
Сетих се какво и липсва на Шех. Михрибан я приземяваше, но откакто си остана в Баку нашата си се рее из облаците и върши глупости една през друга! А и болната леля вече я няма, Каан  е здрав и тя се чувства съвсем свободна да си ги дроби всякакви

# 121
В душата си за тебе тайна съхраних.
Обвих я със мълчание.
Тя месеца със свойта хубост позори
и с прелестта на утринно сияние.
Във мен желания събуди блестящият ти лик
и срещи дълги предвеща.
Когато уморен от огън се стопих,
намерих ключ към рая в твоите уста.

Heart Eyes

лека нощ  smile3524

# 122
Binbir Gece
Görüntülenme 17489101
Toplam Oy:17473857
Oy verin   
1   2   3   4   5   6   7i[color=blс маркиране  от 1 до 10 +ентер бързо се правят 1000 с няколко нликания. Peace Peace  :bouquet:ue][/color]

# 123
Здаравейте на всички,съжалявам много че чак сега се включваам,ама компа реши че вместо букви ще пише цифри и се побърках цяла вечер ooooh! Crossing Arms hit,ама не за друго,а че неможех да вляза във форума Naughty,ама вече всичко е наред и съм на линия HugНезнам откъде да започна толкова много сте писали,но естественно първо да благодаря от сърце на Аша за писмото Н Е В Е Р О Я Т Н О  Е,и за теб за сега виртуален букет,а при първа възможност и истински,писмото е супер,не че се съмнявах,извинявам се че те изтормозих така,безкрайно съм ти благодарна страхотна си,а това е за теб Имам и червени лалета ама как да ти ги изпратя на лични ли?А Анна каза че няма да има проблем да преведе писмото като е готово прати й го на лични и тя едва ли ще ни изостави newsm78 с превода Rolling Eyes Hug

# 124
dafi_83 голям тормоз ще да е било

Venetat то и аз ще почна да ги повтарям най вероятно - особенно началото, то такава романтика там  ooooh!

пенда хубаво стихче за лека нощ - има надежда в него

# 125
Пенда, хиляди благодарности за стихчето.

Gawina, интересна гледна точка. Май като няма истински проблеми Шехерезада започва сама да си ги измисля.

# 126

Venetat то и аз ще почна да ги повтарям най вероятно - особенно началото, то такава романтика там  ooooh!

Ами хайде, идвай в доброто старо време.

# 127
Ами хайде, идвай в доброто старо време.

bouquet Hug

# 128
  • В тъмната гора.
Хей момичета ще гледате ли Чучулигата...ако не...да не започваме въобще превода.

Смятам да пускаме и откъси от книгата. Ще коментираме живота в южната ни съседка. Мястото на жените в турското общество и ролята им в семейството.

# 129
За анкетата коментара ми е излишен,неведнъж съм казвала че Бенну ми е любимката оправдавам я при всяка една ситуация и няма да хвърля първия камък,защото не съм безгрешна,както и тя и както и всички други и във филма и в живота,всеки прави грешки кой по малки,кой по големи,но всеки си носи последствията за тях,а тя понесе достатъчно Peaceспоред мен newsm78За нищо не я осъждам,слабохаратерна е,но всеки е такъв,какъвто е неможе всички да са силни Rolling EyesИ не почвайте с доматите,това си е мое мнение  PraynigWhistlingТова за любовта беше страхотно,а тази на Бенну е истинска и всепоглъщаща,та чак унищожителна,независимо споделена или не,а ББ това към Шех бих го определила по скоро като ревност,или оръжие срещу Керем,но не и злоба,тя цял филм е добра,себеотдаваща се и помагаща на всеки с каквото може,винаги е била до Шех в трудни моменти,въпреки че накря се изложи с тази черна нощ,вярвам че и за нея ще има прошка,няма да задълбавам че навлизам в дълбоки води... newsm78 Heart Eyes

# 130
Хей момичета ще гледате ли Чучулигата...ако не...да не започваме въобще превода.

Смятам да пускаме и откъси от книгата. Ще коментираме живота в южната ни съседка. Мястото на жените в турското общество и ролята им в семейството.

Ще гледаме. Поне аз де.

# 131
Mishel_ и аз ще гледам. Книгата съм я чела много отдавна и бих я прочела пак но не мога да я намеря. Филма не съм гледала

Venetat и това е от книгата
най велик рогоносец е тоз на земята,
който сам си полива - да растат рогата!

как отговаря на нашия човек

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 01:52 от castanea

# 132
Венетат не съм забравила за вечерята,малко късно,но по-добре късно отколкото никога Heart Eyesсега се пости затова вечерята е постна,сутринта една съфорумка ме засрами Embarassed,че пости пък аз да не съблазнявам излишно,ама със закуската утре ще облажим Rolling EyesБях обещала на Шмети и биричка с вечерята та за всички и по бира Ха да ви е сладко Hug

# 133
dafi_83 благодарско   bouquet
за вечерята малко късно вече, но съм ожадняла нещо биричката е съвсем навреме

# 134
В анкетата гласувах, че Бену е противоречив образ. Въпреки всичко, което изписах вчера за нея, аз все пак я харесвам. Тя е умна, мила, нежна, любяща жена и вярна приятелка. Просто трябва да повярва в себе си, да поеме отговорност за живота си и да спре да обвинява другите за това, което й се случва или не й се случва.

Общи условия

Активация на акаунт