1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 57

• 18 837
  • 441
  •   1
Отговори
# 375
KRASSI_EL така е ББ:на нас ли ще ги разправя че не се отказва лесно ние ли не я знаем какъв е майстор в подреждането на куфари. И както някой писа днес не си спомням кой ама ние пак изписахме темата - колко време й трябваше да каже "да" на Онур чак след като Каан го прие, а пък сега. Не я разбирам аз тази промяна, единствено обяснение което Анна писа - бърза да се застрахова за да не се върне при Онур

# 376
пенда BB:и аз така не я виждам като + герой, ама няколко момичета споделиха, пък нали ма знайш какъв съм наивник за щастливия край. Като удавник за сламка съм. Обаче ти гледа ли подробно трейлъра това, което Шех казва, че нямала лесно да се откаже - дали наистина на козела го казва.   ooooh! Писах вече че съм удавник

tsveti97
хубав разрез точно като неговата глава

а, не си наивник  Hug, всички го чакаме щастливия край, и даже може би ще го дочакаме, поне за Онур-Шех, то иначе за к'во е цялата тая мъка, ама пак казвам, с бели конци ще го шият  Confused, друг начин не виждам, дано да греша, де  Rolling Eyes
за 87 не искам да гадая, че за 86 почти нищо не познах  Embarassed, к'вото - такова

# 377
пенда и да не грешиш не ми пречи но ББможе и нещо достоверно да измислят знам ли ги има време

# 378

Онур е изключение ..той не е typical..верваш ли???Леле извинете изпротявам вече..

знам ли, ама ако Е typical, що чиним всички ние  Two Hearts Heart Eyes Heart Eyes  Kissing Heart тука  newsm78

айде, мацки, ще ви гоня нощес в новата тема  smile3529

# 379
Венетат това вече ме довърши Joy hahaha JoyТо с АК си ецяло бедствие,кой е покрай него и той пати Mr. Green Heart Eyes
Ама така си е. Няма нещо, с което да се е захванал този човек и да не го е оплескал. Няма човек, който да е бил край Али Кемал и да не е пострадал - като почнеш от Ахмет и стигнеш до Ахуто Laughing
А за Джансел и ти си права.

# 380
Превъзходен филм
професионална режисура
страхотен сценарий
невероятна актьорска игра
а музиката направо ме утрепа.
Пееше се в една българска песен "неам нерви" вече.И аз като Бену съм слаба и не мога да издържам на толкова мъка и страдание

# 381
За 86п и Онур ББ За типикал незнам ама,май много го преживява това с Шех не по Онурски той уж е отговорен и намираше утеха в книгата 1001нощ,а сега го удари на жени,ами той всеки го преживява различно то и Бурак загуби жената,която обичаше,ама не го удари на жени и много стойчески го преживява а уж беше безотговорен,Онур сигурно ептен се е отчаял.и е загобил надежда,за да стигни до тук,ама може да искат да покажат и че никой не е съвършен,та да не го идеализираме толкова,видяхме че всеки мъката го избива нанякъде Онур върви по жени,Керем пие и той по жени ходи(ама тая Еда бърем да ги подбира),Бенну пие,а пък Шех стяга куфарите,та и брак от отчаяние да сключваш не си е работа,едва ли след като се омъжи за дъртия козел ще намери спасение от чувствата,който подтиска,ама си мисля че в един момент те ще се отприщят,тя любовта можеш ли да е скриеш newsm78А за 87 мисля че Шех вижда по ТВ интервюто на Онур и затова се ококори,ама не се знае как ще реагира тя си е малко като нея си Whistling

# 382
Още нещо се сетих за Али Кемал. Може да ви прозвучи пресилено, но Ахмет, Джансел и учителя - смъртта и на тримата по някакъв начин косвено е свързана с Али Кемал. Че той си е почти като Еда. Само дето тя съзнателно върши злини, а при него е от глупост. Той си е просто стихийно бедствие.

# 383
Цвети за страхотния сценарий,може да поспорим,той страхотен,страхотен ма нервите ни разби бе джанъм ooooh!

# 384
За 86п и Онур ББ За типикал незнам ама,май много го преживява това с Шех не по Онурски той уж е отговорен и намираше утеха в книгата 1001нощ,а сега го удари на жени,ами той всеки го преживява различно то и Бурак загуби жената,която обичаше,ама не го удари на жени и много стойчески го преживява а уж беше безотговорен,Онур сигурно ептен се е отчаял.и е загобил надежда,за да стигни до тук,ама може да искат да покажат и че никой не е съвършен,та да не го идеализираме толкова,видяхме че всеки мъката го избива нанякъде Онур върви по жени,Керем пие и той по жени ходи(ама тая Еда бърем да ги подбира),Бенну пие,а пък Шех стяга куфарите,та и брак от отчаяние да сключваш не си е работа,едва ли след като се омъжи за дъртия козел ще намери спасение от чувствата,който подтиска,ама си мисля че в един момент те ще се отприщят,тя любовта можеш ли да е скриеш newsm78А за 87 мисля че Шех вижда по ТВ интервюто на Онур и затова се ококори,ама не се знае как ще реагира тя си е малко като нея си Whistling
ББ-Мисля че Шех се бори със самата себе си .От една страна е любовта й към Онур/която тя иска да загърби/ а от друга спокойствието което още от началото на филма иска да има.Но си мисля че е в грешка .Бившата на козеле ще й създаде грижи .Шех хем иска спокойствие хем щяла да не се предава демек сигурно ще се бори и то за човек който не обича.Не мога да я разбера newsm78

# 385
  • Варна
KRASSI_EL така е ББ:на нас ли ще ги разправя че не се отказва лесно ние ли не я знаем какъв е майстор в подреждането на куфари. И както някой писа днес не си спомням кой ама ние пак изписахме темата - колко време й трябваше да каже "да" на Онур чак след като Каан го прие, а пък сега. Не я разбирам аз тази промяна, единствено обяснение което Анна писа - бърза да се застрахова за да не се върне при Онур

ББ  Че  то  и  Каан  и  го  каза  същото!!!  Ама  то  си  и  личи  - Как  гледаше  Онур  по  телевизията!  Как  гори  книгата  и плаче!!!  Тя  си  знае,  че  мине  ли  седмица,  и  сама  ще  се  върне  при  него!!!  Затова  бърза  да  се  жени!!!    spoko

# 386
Джансел действително отне бащата на децата,но се осъзна и го накара да се върне при тях,после той сам се отказа от семейството си Peace,а Джансел за да не му разваля семейството си събра партакешите и се изнесе Rolling EyesИ аз не я оправдавам че разваля семейство,но решението си беше на АК,а тя наистина го обичаше и немисля че заслужаваше толкова тежко наказание newsm78

Тези неща стават не с един ,а с ДВАМА души!Джансел обичаше охлюва.После се осъзна.Съгласна съм,че не е заслужила това тежко наказание.

# 387
и пак за 86: ББ Онур се отчая съвсем и почна да не подбира след разговора с Бенну. Тя му каза че е разказала и на сестра си, и на Севал, и на Бурак и стана манджа с грозде. Той изрева, че и малката надежда да си я върне вече я няма, каза й, че и тя е толкова грешна пред Шех, колкото той и Керем. С каква болка само я попита "Защо, Бенну? Само добро си видяла от нея!", свали пръстена и то не бяха познати, то не бяха непознати ...... Той си мисли, че може да я прежали.

За Шех - незнам дали жена му ще направи нещо, но дъщеря у може да ги побърка и тримата по няколко пъти! Появи се 2-3 пъти, а манипулативната й същност лъсна още първия път. После на път за вечерята и ревността на дъщерята показа. Ще видиме във вторник какъв й е дневният ред за справяне със ситуацията, но според мен тя няма да си даде бащата без бой! Особенно пък и с още едно дете в картинката!

# 388
Момичета ,къде да търся 78 и 79 серия с превод ?Предварително благодаря

# 389
Още нещо се сетих за Али Кемал. Може да ви прозвучи пресилено, но Ахмет, Джансел и учителя - смъртта и на тримата по някакъв начин косвено е свързана с Али Кемал. Че той си е почти като Еда. Само дето тя съзнателно върши злини, а при него е от глупост. Той си е просто стихийно бедствие.
Да май си права - значи серийните убийци в този сериал станаха двама, макар и единия да не знае че е такъв
Ама да си такъв глупак си е голямо наказание

dafi_83 вярно вчера малко попрекалихме с храната, до късно имаше гуляй ама вече разтоварихме цял ден глад, нещо не си ли приготвила за вечеря  smile3503

аз отивам да гледам 86

Общи условия

Активация на акаунт