"Разградските ни деца, за "бой" готови са с яйца!"

• 13 189
  • 306
  •   1
Отговори
# 225
Честит Рожден Ден, мила Бен!!!
Букет от нежни пожелания, дарила бих ти с две ръце, щастие и радост желая ти от все сърце! Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до старини !

# 226
Гали ,стискаме палци да устискаш положението още .....малко ,само 2 месеца  fingerscrossed
Танче , честита ти завърнала се половинка   party006
Зори ,що така засрами ти мъжлето ,че нямало да проходи скоро .....я виж колко скоро след Плами проходи  Wink
Честит имен ден  bouquet на Томи  и  честити "ходещи крачета" .....  bouquet
Благодаря на Бен и Зори за почерпката,ха сега след толкова хапване кажете нещо за киселини  Thinking ,че ме мъчат яката отсега  ooooh! ......сещам се Ивето си гризкаше мандарини.......не става,дайте нещо друго  Praynig
Талцид също не ми върши работа..... внос няма  Confused

# 227
Поли мила просто стискаш зъби и чакаш да минат. Аз ядях и обикновени бисквити и ме облекчаваха малко.

Хайде да почерпя аз днеска с кафе и закуска.

# 228
Спи по корем - това е позата на гастритаджии и язваджии.
О, не е за бременни, сори, Поли. Талцид няма по аптеките ли?

# 229
Добър ден и от мен!
Поли и мен ме мъчат киселините и все се ограничавах от пържено, мазно, пикантно, но полза никаква. Снощи реших на пук да си изпържа картофки и си направих салата от зелен лук, маруля и репички и си мислех, че няма да мога да спя, но си спах без проблем и нямах никакви киселини, така че явно храната не влияе толкова много, но все пак не бива да се прекалява с вредните храни. Личната ми лекарка ми каза да пия газирана вода, но явно на беба не и понася и започва да подскача из корема ми, също сода за хляб с малко водичка да пия, но това така и не се реших да го пия, иначе има някакво временно облекчение според майка ми, на мен лично ябълките май ми помагат. Когато всеки ден хапвам по 2-3 ябълки имам по-малко киселини и сега постоянно ходя с ябълка в ръка, но все още не съм открила лек, който да ги премахне. Всъщност има нещо, което майка ми и баща ми го ядоха, защото и те имат постоянни киселини и болки в корема и им помогна, но профилактично през 3 месеца трябва да се повтаря. Това е локум с йод. Всяка сутрин на гладно в продължение на 5 дни на едно локумче се капват 2-3 капки йод и се яде. Било ужасно, но после и люти чушки ядяха и нищо им няма. Но това бих го пробвала след като родя, че ми стигат проблемите и не искам да си докарам нови.

# 230
  • Разград
Добро утро и от мен!  Hug
Танче, радвам се че вече не си сама с момчетата, а и половинката ти си дойде!   bouquet
Гали, ами нощница няма ли да си вземеш за болницата?  newsm78
Аз ти разбрах въпроса по друг начин обаче! Ако има нужда от кувиози бебето не мисля че в Търговище имат такива! Питай за да знаеш! В североизточна България има само във Варна такива които са за съвсем малки родени бебенца!
И още нещо, Иве, ти що мислиш че не връщат от родилно?
Мен предишния път не ме приеха в Разградското АГ и си ме пратиха раждаща във Варна и то при условие че лекарят ми тогава беше оттук и той не ме прие в родилно!  ooooh!
Така че!  #Crazy

# 231
Привет!
Зори,честити ходещи крачета и на Томи!
Поли,не се притеснявай мила.Към края на септември ще ти минат коликите. Joy
Майче,позволи ми да не съглася със написаното от теб!Кувиози  имат и Разградската и Търговищенската болница.Преди почти 20 години след 42 дневен престой в един такъв кувиоз в Разград оцеля моята племеница.Прекланям се пред мъката ти,но тук не става въпрос за наличието или липсата на такава апаратура,а за ГС в които са се родили бебетата.По същата причина са те изпратили и във Варна.
От лентичката на Галето виждам,че е в 31ГС,всъшност става въпрос за 4 седмици,в които бебка не трябва да излиза.И аз знам,че тя е добра и послушна и ще чуе нашите молби.

# 232
Бен,ама аз до тогава ще бе     Joy
Вълчо ,внос няма на Талцид ......хем е на Баер  ooooh!
Това с ябълките го пробвах с Мони .....нещо хич не действа.....а сода.....уф ,не близвам чудо да стане .....явно ще си чакам  да се смилят над мен от Баер ,та да вземат да вкарат малко  Талцид  Mr. Green
Ох,явно ще се стискат зъби до септември,ама много време дотогава бе  ooooh!......леле ама лигла излязох  Tired......

# 233
Майче и аз се чудех за нощницата. newsm78 Купила съм си 2 и мислех тях да ги вземам, но май на някои места дават от болницата. Thinking Затова ще е по-добре да отида по-рано да проверя какво е нужно за мен и бебето по време на престоя в болницата.
Надявам се, че няма да има нужда от кувьоз. Ще се мъча да стискам поне до началото на юни. Да може да вляза поне в първата седмица на 9 месец, то и аз тогава съм родена.

# 234
  • Разград
Бен, съгласна съм мила! Затова аз писах че за много малки бебета нямат тук, но иначе имат кувиози да!  Peace
И аз мисля обаче че малкото човече ще изчака да дойде и неговото време!
Гали, спокойно, мила! Мисли само позитивни неща и всичко ще бъде супер точно!   bouquet

# 235
Поли, имам един блистер талцид /10бр/, в коя част на града живееш? В смисъл, къде ще ти е удобно да ти го оставя?

# 236
  • Разград
Добър ден!  Hug

Ники от днес е на АБ. Вчера зарпочна да вдига температура, кашлицата изведнъж се влоши и така.

Гали, в Търговище не дават да си носиш ношншца дори. Те ти дават такава.

Поли, много лошо ми звучат твоите колики. Аз не съм имала такова нещо и през двете бременности.

# 237
Танче не мога да повярвам, че там всичко дават. Ами децата с какво ги обличат, не трябва ли да нося дрешки или с някакви техни и само комплекта за изписване да си взема? newsm78
В един сайт намерих този списък от неща, които трябват за майката в болницата:
- еднократни гащи (5 бр) или памучни,безшевни, по-дълбоки, за предпочитане в по-тъмен цвят,че голямо мазало е първите дни
- нощница с дълбоко предно закопчаване - 2 тънички и една по-дебела,ако ви втресе (за предпочитане пазарски, от евтините, понеже 2 от тях 100% ще хвърлите още в болницата)
- чорапи 2-3 чифта тънки + едни до коляното,дебели, защото може да ви втресе след раждането!
- колан за стягане на корема след раждане (не е задължително,но е препоръчително,особено ако сте качили повечко килца)
- един пакет подплънки за кърмачки на Chicco

# 238
  • Разград
Гали, децата там ги повиваха с техни пелени. 
Те ти дават и лигнин, не си носиш дори и презръзки Peace

# 239
Поли, имам един блистер талцид /10бр/, в коя част на града живееш? В смисъл, къде ще ти е удобно да ти го оставя?
О,не .....притесни ме яко  Embarassed
Нямах предвид това   bouquet
Мерси много за жеста   bouquet

Те ти дават и лигнин, не си носиш дори и презръзки Peace
Гали има специални превръзки за родилки .....потърси по аптеките ,по удобни са  Peace
Мисля че ще ти е нужна и помпа за кърма .....почти всички родилни отделения искат .
Абе,най-добре мръднете до Търговище,не е много далеч- и разпитай как стоят нещата.....би трябвало нещо като списък да ти предоставят от самата болница  Peace
Дрешките за изписването си ги приготви ,но е по добре да ги вземат тези които ще идват на изписването,няма смисъл да стоят в теб ....

Общи условия

Активация на акаунт