"Разградските ни деца, за "бой" готови са с яйца!"

• 13 185
  • 306
  •   1
Отговори
# 240
Радвам се, че все още има такива болници. Майка ми много се беше учудила като и бях казала, че ако не си платя на доктора и акушерката няма да ти обърнат никакво внимание. Но после като говори с една нейна приятелка чиято дъщеря роди септември миналата година в разградската болница и си беше платила на същия доктор при когото мислех и аз да раждам, но на акушерката не и я оставили да се мъчи като грешен дявол в родилна зала, се разочарова тотално от лекарите, но такава е действителността.

# 241
Някой знае ли защо няма вода....вече цял следобяд е така ,писна ми вече на месец поне по 3-пъти ни спират водата  #Cussing out,досега поне след час и половина два я пускаха,а сега нъцки .....не идва и това е....да сте чували нещо за аварии?

# 242
Поли ние ще ходим до Търговище най-късно до 10 май, че сега нали ще има много почивни дни и няма да стане по-рано. А иначе аз най-вече за списъка ще ходя до там, а и да питам дали като отида ще ме приемат, че да не стане изненада. И помпа и такива превръзки или направо еднократните гащи дето казва Ивето ще си взема. Абе те като ми дадат списъка ще се подготвям само бебка да си кротува засега. А ти къде мислиш да раждаш като му дойде времето

# 243
Поли при нас има вода. Ние сме последния блок на водната и откакто сме тук не е спирала водата.

# 244
  • Разград
И аз като Поли, да се оплача, само че от нет-а. Както си играех и компа се рестира, а пък нета не тръгва. Включвах, изключвах модема - не става. Обаждам се на БТК, естествено чаках доста, обадиха ми се. Обаче като разбраха за проблема ме прехвърлиха, там чаках двойно повече. Обадиха ми се, разказвам отново какво се е случило, а госпожата започва натиснете това, онова..... И след малко ми казва - "ами ще ви запиша за колегите утре да ви рестартират дистанционно между 9 и 11 часа".
А преди малко получавам съобщение по Skype.  newsm44 Точно се чудех как така ще карам без нет до утре наобяд.

Вълчо, нищо лично!

# 245
А ти къде мислиш да раждаш като му дойде времето
В Майчин дом във Варна  Peace
Мони там раждах,и натам съм се ориентирала пак .....,но има време още .
Танче ,а ти на какво играеш ?

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 20:55 от polly

# 246
Гали както писах по-рано само едни домашни чехли, гащи от тия еднократните и чаршаф еднократен, термометър за теб.
За бебето памперси, термометър и нищо друго. Дрехи за теб и детенце вече като ви изписват.
Никакви нощници, пижами, чорапи и тем подобни.  А кувиози имат и за малки бебета дано не ви се налага. В стаята, където лежах аз имаше една ромка, която беше родила момиченце 1,900кг  и  го гледаха в кувиоз и там си и остана де, докато не наддаде достатъчно, че да го изпишат.
После могат да ти донесат и помпа за кърма. Подплънки просто няма смисъл за болницата, че няма да има как да ги сложиш. Нито сутиен, нито потник.
Казвам ти домашни чехли, че ще ти замръзнат крачетата понеже не дават чорапи да се обуват.  Peace

# 247
Таня, нямам нищо общо, в смисъл, нета не е моя грижа.
Повече ме притеснява ВИК-то. Последно копаха до старата баня.
Но то беше в петък. Ако опраскат някой кабел, ще ми отворят работа.

# 248
  • Разград
Поли, аз играя на ето - това!

# 249
Много е зарибяваща да..... Peace
Милен ако я види - край ,не мога да го изритам от компа  Joy

# 250

Леле, и ние играем в нас от миналата година, детето ни зариби Blush

# 251
  • Разград

Леле, и ние играем в нас от миналата година, детето ни зариби Blush

Joy Joy Joy И аз играя от декември миналата година, когато децата спят Embarassed.

# 252
  • Разград
Вълчо, Честит Рожден Ден! Много здраве и късмет ти желая!

# 253

Честит рожден ден Вълчо!!! Желая ти на теб и на цялото ти семейство само здраве и късмет!!!

# 254
Честит празник, Вълчо ! Пожелавам ти много здраве, щастие и  късмет , много позитивни изживявания и поводи за радост! 

Общи условия

Активация на акаунт