"Разградските ни деца, за "бой" готови са с яйца!"

• 13 160
  • 306
  •   1
Отговори
# 45
  • там нейде .............
Бубеще чакам  Hug От миналото лято си търся розово  Rolling Eyes

Благодаря предварително  bouquet  bouquet  bouquet

Лека нощ Hug

# 46
  • там нейде .............
Аз си очупих тази роза и още една такава, само че розова на цвят. Натопих клонките във вода и ако някой желае мога да дам. Жал ми беше да ги хвърля.

Аз тези рози не ги харесвам Rolling Eyes

# 47
  • Разград
Добро утро!  Hug
Аз реших да ви почерпя по едно кафенце, пък друго ще пием друг път!

Хайде дано днес времето е с нас и хората, разбира се!  Peace

# 48
  • Разград
Майче, благодаря за кафето!   bouquet

Много рано си станала, ама то е разбираемо.  Grinning

Дано наистина се продадат доста неща днес. Praynig

Аз се надявам, че около 11 и половина ще успея да дойда.

Лек ден!

# 49
  • София
Добро утро!
Много бързо ги изписвате темите , бе момичета.Не успявам да ви изчета , камоли да се включа.
Добре , че надникнах оня ден да видя , че е почнал базара. Има много хубави неща. Браво! Вече съм пратила купувачи.
Аз да се похваля , че при нас нещата с кърменето и акането се нормализираха, да чукам на дърво. Много ви благодаря за съветите и помощта!  bouquet
Не съм в час много какво става около вас , но нямам време да ви изчета.Даже и в момента малкият надава вой.
Оня ден са ми пратили по пощата картата на памперс с мечетата.Някой знае ли  до кога е играта, че искам да събирам мечета за голямата награда.Но имам още доста мечета да събера, и може да е свършила до тогава.
Лек и слънчев ден!  bouquet

# 50
  • Разград
Ружи, играта на Памперс е до 31.12.2009 г. Обаче голямата награда свърши още през месец февруари.

# 51
Добро утро. Майче много ароматно кафенцето - мерси.   bouquet  Много сте изписали снощи бе.
Днеска времето е невероятно и ще излезем по-раничко. Отивам да се приготвям че да успея навреме за срещата с Танчето. Хайде ще се видим на масата доло  Hug  Hug  Hug

# 52
Танче, за оранжевата роза съм мераклия за чесначе Praynig
Руже, окъсняла си,мила, но можеш да събираш за жирафчето, то също е много хубаво.

# 53
  • Разград
Здравейте Hug
Аз днес се чудя що никой не пише,пък то нова тема имало.
Та......запис. Mr. Green
И ние ще излизаме след малко.

# 54
Да ви кажа за една бензиностанция до стария порцелан на пътя за бетоновия възел на БКС-то, под бившата донаборна школа за шофьори. При зареждане на гориво за 25 лв дават пакет брашно, на 50 лв. дават бутилка олио, а при 70 - олио и брашно. Айде на катмитеее. Кризата ги е ударила. Това ако въртиш геврека на някой фирмен камион си е направо далавера.

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 16:58 от Вълкът с дълъг ник

# 55
Да ви кажа за една бензиностанция до стария порцелан на пътя за бетоновия възел на БКС-то, под бившата донаборна школа за шофьори. При зареждане на 25 литра дават пакет брашно, на 50 литра дават бутилка олио, а при 70 - олио и брашно. Айде на катмитеее. Кризата ги е ударила. Това ако въртиш геврека на някой фирмен камион си е направо далавера.

а,има ли значение вида на горивото,което ще заредиш....газ,бенз,дизел?

# 56
Коригирах се, за лева става въпрос. Горивото е без значение, но газ няма там.

# 57
Коригирах се, за лева става въпрос. Горивото е без значение, но газ няма там.

Благодаря  Peace

# 58
Честито за темата

# 59

10х......на втора страница е почерпката  Drunk

Общи условия

Активация на акаунт