"Разградските ни деца, за "бой" готови са с яйца!"

• 13 163
  • 306
  •   1
Отговори
# 60
  • Разград
Момичета, къде сте тази вечер? Днес сигурно героите са изморени, а?

# 61
Знам,че всички чакате крайния резултат,но трябва още малко време. Сумата е около 730лв.
Ами това е момичета,и този път успяхме!Подготовката ни не беше на нужното ниво,организацията ни също(това обаче ще го разискваме на форумска среща),но все пак се получи.Всяка от нас даде,колкото може или колкото беше предценила.
Искам да кажа едно огромно благодаряна всички,които се включиха в подготовката за базара.Специални благодарности на Рали,Поли,Барба,Таня и Галя,които взеха най-дейно участие.
Благодаря и на продавачките,които не се изплашиха от вятър и дъжд и останаха до последно.
Благодаря и на тати Милен,който пак ни го игра транспортна група,а в свободното си време гледаше Момо.
Благодаря и на Момо и Преска,които слушаха гледачите си,както и на бебчето растящо в корема на мама Поли,че и позволи да участва.
Благодаря и на Барба,която всяка вечер беше продавачка,а децата и са болни,както и на техните гледачи.
За пореден път доказахме,че ни трябва много малко за да постигаме още по-добри резултати.Надявам се,че след като премине малко еуфорията от прекрасните резултати,всеки ще предцени дали все още иска да се занимаваме с благотворителност.
Тази темичка съществуваше и преди тази ни дейност,така,че няма нищо лошо ако някой реши,че няма възможност или желание.
Сега се потам да се лекувам,защото мен ме тръшна гаден грип.

# 62
Албенке,много те обичам и се възхищавам на търпението ти,ентусиазма,огромното ти добро сърце и темпото ти на издръжливост,от това да работиш на смени ;да гледаш и обгрижваш деца и съпруг;от това да се сблъскваш със всекидневни проблеми,включително и служебни .....и да се нагърбиш с не леката задача,да оказваш помощ на деца в нужда на които ежедневието е изпълнено с не дотам благоприятни обстоятелства по ред причини.
Лично АЗ не искам да се отказвам от това с което сме се захванали....и ще се обоснова ЗАЩО?
1.Наистина на мен времето не ми достига за каквото и да било...това не е оправдание,просто е самата истина.....все още търся златната рецепта за това
2.Аз идеи имам,но реализацията им зависи от точка1,как и по какъв начин ще си нагодя нещата,така че да ги реализирам всичките...,което не винаги ми се получава.
3.Яд ме е на това,че манталитета на хората в нашия град е "устроен" на съмнения и не дотам добронамерени и положителни мисли.....    ,но с времето се надявам,че това ще се промени
4.Радва ме това,че всички ВИЕ,малко или много правите всичко по силите си да се осъществи поредната  благородна кауза...макар и да не сме длъжни да го правим.
5.Харесва ми това,че като наближи голям празник/ а именно Великден и Коледа/ се нахъсваме да творим изделия...кой по вече,кой по малко....няма значение,не може да се мерят на кантар нещата....,а споровете и напрежението са неизменна част от всичко това
6.Щастлива и благодарна съм на Съдбата,че Ви познавам! Hug

Всички ВИЕ сте големи сладурани! newsm10

# 63
Днеска тия от 112 ми изкараха акъла. Слушам едни сирени да кънтят между блоковете на ЖК Левски, зад бл Ягода и аха да нахлуя в детската градина да спасявам дечица, а то било на ужким. Даже пожарникарите изкарахатри деца в едни коритца, сложиха ги на носилки и ги качиха в линейката. Потеглиха със сирена пак, завиха зад блока и ги извадиха от линейката. Ами ако бях влязъл през някое стъкло в детската градина, аз ли щях да го плащам?

# 64
  • Разград
Добро утро!  Hug
Кафенцето някой друг да го сложи!
Аз искам да кажа едно изречение "отново"!
Капка по капка вир прави!
Това казах и на една клиентка, която си купи кошничка за 10ст.
Та аз се възхищавам на Албенка, но този път не съм съгласна с нея!
За мен Максито изработи едни прекрасни неща и аз лично и БЛАГОДАРЯ!
БЛАГОДАРЯ и на Зори, която издуха яйца и е правила нещо в помощ на Танчето, на Гали89, която също издухваше яйца, въпреки че е бременна и аз мисля че е "луда"  Rolling Eyes, защото аз не бих се наела в нейното положение, също така и на Ивето, която сгъва лентички!
Та исках да кажа едно, мили момичета, не е важно кой колко, а че всяка от вас е капнала и стана вир!
А по въпроса който иска да участва, ами то точно хората които искат се включиха, така че не мисля че има какво да се доуточнява! А истината е че някои нямат никакво време. Аз пък не се оправдавам, но хич ме няма в ръцете, но пак съм намерила начин да се включа, така че нека не се обидят някои от поста на Албенка (аз не съм между тях), но не ми се иска отново напрежение в темата и затова си позволих това отклонение!
Не на последно място аз лично БЛАГОДАРЯ на всички купувачи, въпреки че отново бяха възрастни хора и майки с дечица!  Hug
Вмъквам си и корекцийка, за да не пълня само с мои постове! Забравих, Катито, Маринка и ДилянкаEmbarassed
Извинявам се!  Peace

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 09:16 от maia_a

# 65
  • Разград
Добро утро!  Hug

Аз ще сервирам кафето -

Аз съм доволна от всичко, което постигнахме. За пореден път ще направим едни дечица щастливи. Това е достатъчно. Така мисля аз.
Видяхме, че имаме желание и направихме един чудесен базар. За мен благотворителността не приключва дотук.

Благодаря на всички!

Лек ден ви желая!

# 66
Браво на всички smile3501 newsm10
Всички сте супер страхотни.
Обещавам за следващия базар да помогна с каквото мога.
Защо ви няма днес никакви отишле сме на втора страница сигурно сте по разходки,само благородно мога да ви завиждам,че в това страхотно време сте навън.

# 67
Танче много се радвам че се видяхме.
Аз да ви се оплача днес сестра ми като свърши училище ми се обади и каза ако искам да изляза да пия кафе че тя ще гледа малката и аз реших да сляза до центъра да се видя с някой който се съгласи да пием кафе,но тъкмо слязах на ларгото и сестра ми ми се обади и каза како щеркати реве за теб и не иска да става от леглото и така докато се прибрах Симона ревала и като ме видя на врата и започна да играе с куклата и до сега не ми обраща никакво внимание,да ни мине тази шарка в сряда че да излизаме по малко.
Имам питане някой знае ли някакъв крем да мажа малката че да не и останат белези по лицето тя не се чеши но все пак,ако някой знае моля ви каже те ми.
ще се радвам като почнем да излизаме да се видя с повечето от вас.

# 68
Ани,аз мисля,че няма да останат белези.Има едно кремче-витасин,което е точно за белези,ама честно нямам идея дали имате нужда от него.
Момичета,Майче мислех,че вече добре ви познавам всичките и за това си подредих така изречението си с благодарностите.Всички,които се включиха помогнаха.Не съм мислела да умаловажа труда на Гали,Лидка,Магушанче,Бубето,Миа ,Ивчето,Цеци и Зори,както и на двете мами,които не се списват тук-Юлето и Силва.НИто на момичетата,които ни направиха двата плаката.Мисълта ми беше,че 5те момичета,направиха най-много неща.Нека бъдем реалисти и не се сърдим за глупости! Hug
Много,ама много се надявам,че наистина никой не се е засегнал от думите ми,както и че тези резултати ще ви насърчат да започнем подготовката за следващия базар достатъчно рано,че в края да не сме изнервени и притупваме нещата.
Аз съм убедена,че всяка от нас може да прави по нещо.Ако много рано се организираме и всеки си знае задачата ще се получи.
Мисля вече всички се убедихте,че трябва да правим неща с възможно най-малко средства за да можем да продаваме на ниски цени.Винаги труда ни няма да е платен,но всъшност това е нашата благотворителност.Много ми се иска да имам парите на богатите и просто всеки месесц по два пъти да ходя в Дома и да си поиграя с дечицата,но...нямам финансовата възможност.
И като заговорих за пари-пак изостанахме с графика за рожденните дни и събирането на парички.Моля ви след празниците-до края на месеца да въведем малко ред.

# 69
  • Разград
Бен, аз съм от изостаналите с парите. Но при следващото ми слизане към центъра ще се отчета.  Embarassed

Аз мога да започна да сгъвам лентички отсега. Вече по правилния начин обаче. Че да не сгъвам повторно.  Laughing

И с гобленчета мога да се заема. Моливници пак ще има от мен.

# 70
  подготовката за  следващия базар достатъчно рано
Joy   Heart Eyes

# 71
Сега да ви кажа ли защо ми се смее Поли.Бях обещала,че това ми е последния базар и никога вече няма да се хвана,а само ден сле приключването аз вече говоря за следващ.Тя естествено позна,че ще ми мине много бързо.
Аз си признавам,че наистина ми е много трудно-смените децата,посещенията в Просторно.Имам и проблем с Тео,който мога да реша само с по-вече свободно време.
Освен това ме дразни,че трябва да подканвам.
Предлагам да си дадем почивка до след майските празници и после наистина поговорим и помислим.Тогава всеки ще каже дали ще участва и с какво може да е полезен.
Има неща,които наистина от рано могат да се правят-всички плетени и шити,да опитаме различни украси и т.н.Знам,че ви изглежда прекалено рано,но ако всеки си изнамери нещото,в което е добър ще е по-лесно.
Танче,можеш да започваш да шиеш с пълна пара,както и да правиш лентички,но малко по-широки.Иди на гости на Ивето,или я покани у вас Joy,нейните бяха с точния размер.

# 72
  • Разград
Добър вечер!  Hug
Албенка, аз не съм се разсърдила, но знам че има майчета, които се засегнаха и не исках да става така!  Peace
Никой не оспорва кой е работил най-много, но пък на предишните базари бяха други така че е нормално!  Heart Eyes
Сега искам да кажа че аз като слизам надолу ще дам парички за Април, защото до Март май дадох?!? Thinking
Аз също не приключвам с благотворителността естествено! Моят мъж ми каза двес нещо умно - "Не постигате оптимални резултати, защото не се срещате и не обменяте идеи, а се срещате постфактум!"
Това бяха неговите думи и даде много добри идеи, но тях ще споделя на срещата!   bouquet
Хайде лека ви вечер!  Hug

# 73
  • Разград
Забравих да пиша че купих две панерчета от найлонови кисийки от изложбата на възрастните дами! Ще ги снимам утре и ще ви ги покажа, защото и без това ще ги подарявам, а и да ги види който шие!  Hug

# 74
Добър вечер!  Hug
Албенка, аз не съм се разсърдила, но знам че има майчета, които се засегнаха и не исках да става така!  Peace
Сега,веднага "засегнатите да си признаят кои са и да дойдат да почерпят!
Момичета,я се стегнете!Ако ще ви е по-добре мога да си редактирам поста.Ама изречението е "Искам да кажа едно огромно благодаряна всички,които се включиха в подготовката за базара.Специални благодарности на Рали,Поли,Барба,Таня и Галя,които взеха най-дейно участие".Нали няма  нужда да се лъжем,че точно тези момичета го "отнесоха" най-много.Хайде да сме реалисти и да не търсим под вола теле.А и всъшност за благодарности ли правим това или да зарадваме децата.
Честно,много се надвам утре всички да сте се списал.Предполагам,че днес просто минавате под масите в църквата или в някоя кръчма.

Общи условия

Активация на акаунт