"Разградските ни деца, за "бой" готови са с яйца!"

• 13 167
  • 306
  •   1
Отговори
# 75
  • Разград
Аз не съм от засегнатите, ама мисля да почерпя за добре свършената работа.

# 76
Момичета,искам да внеса малко уточнение:
- ако има сред Вас,такива които се чувстват обидени,засегнати или пренебрегнати....Моля,нека да пишат и изкажат своите критики,мнения,недоволства и т.н./нека не се правят на ощипани моми насред мегдана/ и да чувстват неудобство от изписаните мнения в темата.

- нека всяка от нас,коята има нещо за изясняване и уточнение да ползва ЛС към съответния потребител/съгражданин/.....с цел да не бъде погрешно разбрана от другите вписващи.

- тук във Форума ,няма "стари" и "нови" потребители.......всички са равни и имат право на мнение...стига да е в разрез с правилата на форума.

-от изминалият успешен Базар,никой няма право да се сърди на когото и за каквото и да било.Всички заедно успяхме за пореден път.

- пак ще се повторя,че нещата не бива и не трябва да се слагат на везна,т.к. това е признак на дребнавост,некорекност и слабост в работата с екип.

Не сме много,но не сме и малко за да нямаме противоречия!

Моля,всеки който се е почувствал засегнат през изминалия месец,свързан с подготовката на Базара,изкаже мнението си.
          Желателно е да има прозрачност в отношенията ни!

Пожелавам Ви весели празници и добро настроение!!!

# 77
Аз нали съм от послушните,та се вписвам  Heart Eyes/абе хора има ли човече които не е толкова валентинско ,а само си се плези  Thinking/

Танче,мерси за почерпката   bouquet

Весели празници и от мен   bouquet

# 78
  • Разград
Поли, избери си човече -  ppp Stuck Out Tongue Winking Eye  Stuck Out Tongue Winking Eye  Stuck Out Tongue Winking Eye smile3534

Аз открих тези.

Лека нощ!

# 79
  • Разград
Добро утро и от мен в новата темичка!
Аз също искам да кажа, че не съм от сърдитите, просто няма причина за това - нямам никакво свободно време да се записвам във форума и може би за това липсвам от известно време  Embarassed(Поли ето оплаках се публично  Mr. Green)
Също искам да изкажа своите БЛАГОДАРНОСТИ на всички организатори, участници, продавачи и купувачи на базара. За мен благотворителността също не приключва до тук  Peace. За Коледният базар ще се включа с по-вече неща обещавам  Wink
Какво друго  newsm78 май липсва кафе  Mr. Green

Усмихнат ден ви желая  Hug Hug Hug

# 80
  • Разград
Добро утро!  Hug
Зори, благодаря за кафенцето!  Heart Eyes
Абе, хора, среща няма ли да има?

# 81
Добро утро!
Зори,благодаря за кафето.
МАйче,нека говорим за среща следващата седмица,т.е. след 26.04.Първотрябва да отида до Просторно(има място в колата),а с моя график...Ама пък после идва онази голямата почивка и незнам коло от вас ще са в РАзград.

# 82
  • Разград
На мен ми се идва в Просторно, ама незнам по кое време и дали ще има кой да гледа Пресито!  Thinking
А сега да ви се оплача, малката палавница ме избута и ми легна на възглавницата!  Joy
То да не я вземе човек за малко на нашето легло и вече е аут!  Laughing
Пък аз чакам гледачка за да си боядисам яйцата!  Grinning
Хайде лек и спорен топъл ден!  Heart Eyes

# 83
Здравейте
Зори благодаря за кафето,така като гледам не само ние сме тази сутрин рано.Днес май ще е облачно или така ми се струва.И да влизате повече днес че ние с малката сме сами цял ден и ко ще правим чак незнам,ще влизам често да ви навестявам и да видя дали пишете.
Майче и Симона е така докато я взема при нас и тя ме избутва и се намества на моето място Joy

# 84
  • Разград
Добро утро! Зори много си ранобудна, отново!   bouquet

На мен също ми се идва обаче ми кажете кога ще е ходенето. Моят мъж ще си дойде най-рано в четвъртък.  Sad
Обаче може да намеря гледачи.  Laughing

Весела събота ви желая!

# 85
  • Разград
Много ме учудвате днес!

Да няма форумска среща някъде пък аз да не съм разбрала?  Rolling Eyes

# 86
  • Разград
Танче и аз това се чудя!  newsm78
Май някои си организираха, ама подбрана!  Naughty
Майтапя се де!  Heart Eyes

# 87
Здравейте искам да ви пусна една тема която изчетах от до и ще продължавам да чета става въпрос за едно момченце което се нуждае от помощ.
много мъчно ми стана за цялато семейство Sad Sad Sad много ме разчувства темата.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=360675.0

# 88
  • Разград
И аз съм я чела, Ани, и днес първото червено яйчице боядисах за него, но в момента не мога да отделя за да помогна, а искам!
Засега ще се моля за малкото човече, а по-нататък ще се опитам и да отделя нещо от бюджета за него!  Praynig
Дано повече хора се отзоват!  Peace

# 89
Прочетох темичката.И имам предложение:хайде за март и април съберем по 7 лева,а не по 5 и разликата да  пусна по сметката на детето.Няма да са много,но все ще е нещо.Аз дължах и членски внос на едно сдружение,но...по причини,които не искам да обсъждам вече не съм там.Тези парички съм обрекла за деца в нужда и мислех просто да ги прибавя към общия сбор.Прочитайки темата обаче виждам,че на това дете ще бъда по- полезна.След броени дни ще бъде прегледа и не се знае още колко средства ще са необходими.
Няма да имам възможност тази вечер да ви чета(нощна смяна съм),а и предполагам,че ще празнувате,но утре съм тук.

Общи условия

Активация на акаунт