"Разградските ни деца, за "бой" готови са с яйца!"

• 13 182
  • 306
  •   1
Отговори
# 90
  • Разград
Бен, мила, идеята ти е страхотна!  Peace
Аз ще оставя при Катето 10лв! 7 за Април и добавка към това което сам дала за Март!  Hug

# 91
  • Разград
Наистина ще е добре да помогнем на това детенце. Надявам се да оздравее.  PraynigКато чуя за болни хора и не зная какво ми става.
Сестра ми също има един проблем, много ми е мъчно. Дано след толкова много процедури не се налага да се повтарят пак.  Praynig Praynig Praynig

Ако в банката има такса за вноската, аз мога да ги преведа без такса. Няма проблем за това.

# 92
Бен мила и аз ще дам,само кажете каде ще се събират.

# 93
Май някои си организираха, ама подбрана!  Naughty
Майтапя се де! 
Ти се майтапиш ама аз искам да знам......що така не съм там  Thinking ....а цял ден се бъхтя над едни козунаци тука.....
Поне ще си хапна  Crossing Arms
И яйцата боядисахме днес....за 3 къщи - голямо клепотене стана  Crazy
Като казах козунаци ...та ....Лидкаааааа , излез най-накрая от тези хлебни  и козуначни теми , ела драсни едно ''Hello "  Hug
Ееее,ама забрави ни тука  Crossing Arms
Танче,мерси за човечетата....де съм гледала и аз незнам ,ама това го зная  smile3534 ,и много си ме кефи ....ама май хората не го харесват много.....и още едно много ме кефи :ей го  smile3502....ама и то не е от много тачените,незнам защо......обиждат се като ги видят,пък аз много си ги харесвам  Joy

Утре ще чета онази тема ...явно е тежичка.....че преди сън ми се отразява много зле  Rolling Eyes.

# 94
  • Разград
Като казах козунаци ...та ....Лидкаааааа , излез най-накрая от тези хлебни  и козуначни теми , ела драсни едно ''Hello "  Hug
Ееее,ама забрави ни тука  Crossing Arms

Хелоу. Hug
Ето съм.
Голямо месене,голямо нещо.Май утре пак ще правя,не мога да се спра направо.
Не съм писала,но ви чета и бързо бягам в козуначната.
Тук съм си,де.
Поли Heart Eyes.

# 95

Христос воскресе!

# 96
Днес е Великден, Христос возкресе и на земята радост донесе! Слънцето грее, бият камбани, в топла молитва всички са сбрани, а вкъщи чака софра готова с бели краваи, с покривка нова. богата трапеза с хубаво пийване, свежа салата и верни приятели.

# 97
# 98
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ
А сега по едно кафе за събужданелек ден ви желая.

# 99
Честито Възкресение Христово!
Здраве, любов и късмет за вас и близките ви!

# 100
  • Разград
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ

# 101
  • Разград
Воистина Воскресе!

# 102
  • Разград
Христос Воскресе! Бъдете живи и здрави!

# 103
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ

# 104