Отговори
# 225
Честит рожден ден на Алекс и Боби!  bouquet
Ето и малко снимки от нашия!
http://s264.photobucket.com/albums/ii191/sunnyvlas/?newest=1

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 22:40 от slivka

# 226
Илитка, евала....мога само да ти стисна ръката...абе направо да те прегърна, заради твоя талант. Сякаш някой с магическа пръчица те научи да боравиш с ФШ...за една нощ. Аз вече имам няколко неуспешни опита и това ме прави толкова тъжна, че не искам да гледам Марк в очите  Cry
Но ще продължавам да дерзая.....ако ли пък не....ще си продължавам със стария стил  Peace

# 227
Марини, Све, честит ви празник! Много щастливи и горди майки да сте! Дано сте изкарали един прекрасен ден, и вечер, пък нощта предстой  Party

Честит Рожден ден и на двамата сладури Боян и Александър! Много здрави дечица да растут, все така с характер и с много любов!

сливка, Ивон е много сладка!

Илит, браво - и за снимката и за първия раб.ден.
Ламичке, ех кой като теб, дълга почивка от работа, за зареждане на батериите Simple Smile Наслади й се!

# 228
Мили приятелки, от сърце Ви благодаря за чудесните пожелания!
Иринче, целувам горещо сладкия ми Саши по бузките и се надявам скоро да съберем децата на живо.

Днес беше изключително вълнуващ ден: сутринта изписаха Калояна от родилния дом и си я прибрахме в къщи, а след обяд беше партито на Боби. Големи благодарности на варненските мами на априлчета за прекрасните подаръци! Всички са страхотни. Рожденикът малко се изложи накрая, като отказа да си духне свещичката на тортата, ама на това ще трябва да го научи Сашето. За съжаление се наложи посещение на спешното, защото бати Васко вдигна 39 градуса температура и доста се притеснихме. Преди малко се прибрахме. Нищо сериозно; дори не му изписаха АБ.

Снимки от днешния страхотен ден почти нямаме и разчитаме на  Smooth и другите момичета да покажат техните.
Сори, че пак е кратко и грозничко, ама пиша от телефона (лаптопа ми е в офиса).

# 229
Ако има неспящи, ето ви малко от многото снимки от партито на Боби:

http://radomira.multiply.com/photos/album/92#1

Понеже имаше доста дечица, може да съм забравила да пусна снимка на някое, но в пълния комплект снимки са запечатани всички Peace

# 230
  • Beyond the Frontiers
Днес е ред да честитим на една бъдеща кака
и да пожелаем на мама леко раждане! Nijntje  bouquet

Раде, Илит снимките са наистина разкошни - в тази връзка имам питане към двете ви, ама ще се чуем.

Ламичке, сега ли заминавате за чужбинско? Или по празниците сте тука.

Софианки, дайте да си спретнем една среща в някои парк. СРЕЩА! СРЕЩА!

Илит, радвам се, че началото в работа е толкова гладко. Пожелавам ти искрено така и да си остане.

Светле, по всички снимки си толкова усмихната и свежа, а като чета как непрекъснато си под пара, най-искрено и добросърдечно завиждам  Hug

# 231
Честит рожден ден слънчеви дечица, бъдете много здрави и щастливи !Купонът на Боби беше страхотен , Даная още спи, сутринта се събуди и говори за това, но пак заспа ! Само където имаме едно ухапано на ръчичката и все за него говори, но така е като е госпожица   Laughing

Раде - снимките са чудесни, радвам се че се запознахме, но за жалост този път нямахме време да се опознаем ! Но има време !

Све - беше много весело, децата поиграха на воля ! Благодарим , че ни събра и че се запознах с още априлчета, много са лъчезарни Вярка и Ани ,  и всички априлчета и дечица !

# 232
Честит рожден ден на Вики!Nijntje,да ви е жива и здрава,първа помощница на мама в грижите за бебка и все така лъчезарна и усмихната!

Све,весело сте си прекарали,радвам се!И още веднъж-съжалявам,че пропуснахме вашия празник...Ще наваксваме... Hug Hug HugЦелувки на децата и дано Васко скоро се оправи! Heart Eyes
Илит,поздравления и от нас! PeaceА номера с чичко полицай и ние го практикуваме-предимно в колата,и има ефект. LaughingКалина в столче не сяда и се борим поне да е седнала и да не не се тика да сяда на предната седалка при батко си. ooooh!

# 233
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВИКИ! Да си все така усмихнато дете и съвсем скоро да станеш най-голямата помощница на мама!
Аз днес пак ще почерпя...за завидните три години брачен живот Wink

Све, ще го научим Бобчо, няма грижи! А той ще трябва да покаже на Саши как се спи нощем непробудно Laughing Дано Васко се оправи бързо! Той се е развълнувал от р.д. на Боби, сигурно!
Ламелинда, приятна отпуска!
Александър пък внезапно започна да се вози в столчето си най-безропотно! Дори като се прибирахме за Коледа стоя в него всичките часове! Може би утре няма да успее, защото до София е малко по-дълъг пътя, но колкото - толкова. А преди няколко месеца беше такава мъка да го вмъкнем в стола...ужас! Всички разбираха, че тръгваме нанякъде с колата! Сега ще взема да го урочасам и сигурно утре няма да се вози и 1/2 час!
Снимките от нашето т.нар. парти ще качвам от БГ, май! Сега няма да остане време...отивам да стягам багаж и утре - с песен към родината! Simple Smile

# 234
Честит рожден ден на всички априлчета !
Илитка, ставаш все по-добра и тайно ти завиждам за пътуванията  Blush
marini, пожелавам ти още поне 33 години щастлив семеен живот !   bouquet
За спането на Мая - Мая от 2 месеца спи сама в хола в сгъваемата кошара, иначе спеше в спалнята в дървеното и креватче, но както бях споменавала пиеше мялко на 3-4 часа като бебе  ooooh! Заспиваше си иначе самичка, слагах я в леглото и излизах от спалнята, после като си лягах даже си гледах ТВ и тя си спеше. Но реших да я отделя, за да видя дали няма да спи по-спокойно и да не пие мляко и се оказах права. Детето спи без да се събужда, защото имах и случаи, в които просто се будеше и не искаше мляко. Сега спи цялата нощ без да се буди. Явно съм и пречила на съня  Thinking
За ясла - за сега нямаме изгледи да ни приемат, чудя се дали самотните майки имат предимство ?!  newsm78 Та да пробвам по всякакви начини, че бабината градина си оказа влиянието и Мая е научена да се носи като е на вън, 2 крачки и "момо гуш!"  Shocked и разни други неща, като "Киндер не е шоколад"   #Cussing out
Иначе сме добре, аз съм болна 3-та седмица, ту се оправям ту влошавам, но за съжаление нямам как да си остана за няколко дни в къщи да се лекувам, защото нямам комп, а в работата няма кой да ми свърши моите задачи...  Sad С нетърпение чакам почивните дни, в които ще лежа 2 дена на топло в къщи.

# 235
  • Beyond the Frontiers
Страчи, мисля, че има предимство, но го провери.

# 236
  • гр.Варна
Здравейте!
Честит Рожден ден на Вики!Да е все така усмихната и чаровна малка дама:) Hug Heart Eyes
Све,и ние благодарим за чудесното посрещане по случай празника на вашето пораснало момче:)
Скорошно възстановяване на бате Васко и от нас!Личеше му вчера на детето,че не много добре.Надявам се,че не е нещо сериозно Hug
МАрини,Честита годишнина:)Още дълги години семейно щастие Heart Eyes  bouquet
И аз да почерпя за нашите 3 години брачен живот!

Ние днес се подготвяме за път.Утре заминаваме за София,а на 1-ви напускаме страната.
Весело прекарване на всички на ваканцията Hug Heart Eyes

# 237
Честит рожден ден на Вики!

Честита годишнина, Марини и Хриси! Пожелаваме ви много любов, нежност и красиви моменти! И разбира се - дълъг щастлив съвместен живот.

Страчи, нищо не казваш за появяването ти в новините?

Марини, сега по празниците ще те изпусна - да се надяваме по-късно пак да имаме шанс да се видим, нали?

# 238
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ! Бъди все така весело и очарователно момиченце, и скоро да се радваш на сестричка! bdbaloni  bigdance2  ura

Све, много весел рожден ден се е получил, като гледам усмивките по личицата на децата (иска ми се така всички да се събираме по-честичко). Дано Васко се оправи бързо и наистина да не е нещо сериозно. И аз много съжалявам, че пропуснахме купона, но понякога се налага за добро. Ще има и следващи поводи, а пък и без поводи ще се веселим Grinning.

Хриси, Марини, честита годишнина на двете ви семейства и още мноооого години щастлив семеен живот и най-важното винаги си останете влюбени както сега!  bouquet

Илит, страхотна фотография и с право е сред първите.

Страчи, дано през почивните дни успееш да се възстановиш и да си починеш.

За спането - Спим си дружно в една стая. След обяд заспива сам на нашата спалня, вечер се приспиваме гушнати на спалнята, а после го премествам в неговата си легло-кошара, което е с преграда. По-нататък ще го преустроим в нормално легло, тъй като има такава възможност, но засега все още ми се вижда малък, а и се върти като пумпал и ставам по 100 пъти да го завивам.

В колата при нас трудното е докато прилъжем Вальо да седне на столчето (понякога и малко насилствено), че все иска да ходи отпред при баща си да кара колата. Обаче сложим ли вече коланите на столчето, се успокоява и няма истерии.

Лек ден на всички!  Hug

# 239
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ВИКИ! МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ!
МАРИНИ, МАМА НА КИКИ - ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА. ЖЕЛАЯ ВИ ДЪЛГИ ГОДИНИ ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО.
ВЕСЕЛИ И ВКУСНИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ.

Ние утре заминаваме за Будапеща. Стискайте палци да е хубаво времето, че сме планували зоопарк и други развлечения.

Общи условия

Активация на акаунт