Отговори
# 240
Стра4и,вероятно самотните майки са с предимство,но за съжаление ти няма как да мине6 за такава, за6тото детето ти носи името на татко си.Самотна майка е майка, 4ието дете носи само нейното име.

# 241
Ламятааааа, пак си ме разконспирирала  Twisted Evil Аз си трая, че ме е срам и хич не обичам да ме снимат и бях пълен олигофрен... Добре че малко хора гледат Канал 1 ooooh!

# 242
Честита втора годинка мила и лъчезарна Виктория! Бъди здрава и нека детска радост винаги топли твоето сърчице! Руми и Йерун.... Hug Hug

# 243
  • Варна
Здравейте момичета,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ВИКИ! МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ!

МАРИНИ, МАМА НА КИКИ - ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА. ЖЕЛАЯ ВИ ДЪЛГИ ГОДИНИ ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО.

Све и аз благодаря много за приятното изкарване вчера. Беше страхотно. Аз направих съвсем малко снимки в началото, бях се приготвила да снимам повече, ама smooht като изкара големия обектив и аз си прибрах фотоапаратчето  Mr. Green Ето ги:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=364790&pid=11891102
Бате Васко бързо да се оправя.

# 244

ама smooht като изкара големия обектив и аз си прибрах фотоапаратчето  Mr. Green
ама като съм го изкарала ...кел файда!  Joy

# 245
Сега разгледах снимките...много са хубави...smooth много добри моменти си хванала  Wink

# 246
Честити годишнини, марини и мама на кики! Много любов и разбирателство ви желая!

нисти, мисля, че ще е хубаво времето в Будапеща. Приятни забавления!
Ламята, марини, мама на кики, лек път и хубаво да си починете!

Благодаря ви за милите пожелания, момичета  Hug
Нашият празник също е в камерен състав, но поне вече си имаме баба  Grinning

Сега ви черпя виртуално, а по-късно ще пусна снимки

Хубав ден Hug

# 247
  • Варна
вижте какъв временно пребиваващ съквартирант си имаме

# 248
Честити годишнини, Иринка и Хриси! Една романтична вечер ви желая и когато вдигнете тост, си пожелайте да остареете заедно!  bouquet

Лина, откъде се появи този рошав съквартирант?

# 249
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Eто и малко снимки от днешното тържество на Габи
http://dezygg.multiply.com/photos/album/58

# 250
Много благодаря, мили мои дружки!  HugИ днес беше много специален ден!
Nijntje, в първия момент прочетох, че вече си имате беба и си казвам: "Как може така спокойно да ни го каже, почти между другото?!", а то какво било! Laughing Весел празник, макар и в камерен състав!
Лина, много сладък съквартирант! Да не ви остане за постоянно? Wink
Ламичке, ние ще бъдем в София пак от 18 до 24.05., та ако вече сте се прибрали от почивката, тогава може да се видим!
Аз ще съм без нет до 5.5., така че ако дойде време за нова тема, моля някой да я пусне!
Желая приятни почивни дни на всички и следващият пост ще е от родна земя!

# 251
  • Варна
Лина, откъде се появи този рошав съквартирант?

Ами това е бебето на кокерката на сестра ми. И понеже ще го взима едно момиче, ама да не се разкарват до Балчик, помолихме първо ние да му се порадваме за ден - два и после да го дадем на следващата стопанка. Та ето от къде се взе  Mr. Green

# 252
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ! Здраво и все така лъчезарно дете да растеш, и много щастлива!
Nijntje   bouquet честит празник и на теб! И едно прекрасно раждане Simple Smile когато девойката реши да ви каже здрасти.

ЧЕСТИТИ ГОДИШНИНИ МАРИНИ, МАМА НА КИКИ! По-хубаво пожелание от това май няма, затова ще повторя smooth ДА ОСТАРЕЕТЕ ЗАЕДНО И ВСЕКИ ДЕН ДА Е ИЗПЪЛНЕНЕ СЪС ДОБРИ ЕМОЦИИ!

Лина, страхотно ви е гостенчето. Скоро да не се сдобиете с ваше си  Wink

МАрини, Мама на Кики, Нисти, Ламята, лек път и весело изкарване!

Smooth
, найстина моментите , които си хванала са много добри. Толкова настроение лъха от снимките  Party

Дейзи, много са хубави снимките. Даже и Теди се е хванала на хорото  Grinning И как ме разчувстваха ....

# 253
Ето я и рожденичката

Тук има още няколко снимки http://victoriakransen.multiply.com/photos/album/36/36#

лина, много пухкав съквартирант! Галето сигурно постоянно иска да го гушка  Laughing
мариниLaughing

# 254
  • Попово
Nijntje, да ви е здрава рожденничката и леко раждане  Hug

Общи условия

Активация на акаунт