Отговори
# 255
Честит рожден ден на днешните ни рожденици ! Да са живи и здрави , много весели игри !

Ние сме болни, вчера следобед започнаха сополите, и сега едвам диша, не беше се разболявала от 5месеца, и сега и дразни и е адски крива, според мен има и зачарвено гърло, много се притеснявам, ще се обадя на докторката ако може да ни посети , че не ми се носи при педито да чакаме в тази лудница ! И с тези аптеки нищо немога да и купя !

# 256
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Честито на днешните рожденници!
Мерси за милите пожелания към Ели-къдравели!

При нас РД мина на два етапа - в яслата до обяд и си я взех за да се наспи хубаво вкъщи и след това вкъщи вечерта с роднини и приятели. Изкарахме си много весело!

След , като ви се похвалих колко съм щастлива от факта , че децата ми са здрави , Сашко още на следващата сутрин вече беше със силно издути сливици и Т. 39гр. и така два дни , та от тази сутрин и Ели вече е така. Cry Аман вече! Знам си аз , че не трябва да заявявам гласно колко са здрави децата, защото веднага нещо им се случва , ама....
Оплаках ви се , но дано скоро слънцето изгрее и при нас!

По отношение на спането на децата аз съм привърженичка на това да си спят в собствени легла и по възможност в собствени стаи. Обожавам децата си , както и ми е ужасно приятно да ги галя и гушкам , както и да им казвам всеки ден поне по 10 пъти , че ги обичам, но съня си е сън и той е задължителен за да се възстановя и да съм в настроение да правя гореизброените неща. Heart Eyes  Ели откакто я отделих си спи далеч по-добре отколкото , като беше при мен, значи и аз съм и пречела на съня. Същото беше и със Сашко!
Леглото и още е с решетки, но тя спи с торба и не може да ги прескочи и да се пребие, ако е без нея със сигурност ще успее да се прехвърля отгоре и щеше да ми е леко казано неспокойно. След известно време ще махнем 2 от пръчките , така че да може да си слиза сама от леглото когато пожелае, но останалите ще я предпазят от падане нощно време/тя ужасно много се върти/.
Nijntje, много ти е хубава госпожицата, а тортата твое производство ли е ?

# 257
Добро утро, милички!
Колело - искам да питам по-опитните мами, дали е подходящо вече да им се купи малко колело ? Отдавна се чудя и сега като видях подаръка на Вики съвсем ми влесе идеята  newsm78
Nijntje, както винаги - страхотни снимки, страхотна торта!   bouquet Леко раждане
Hug

# 258
  • Beyond the Frontiers
Страчка, и аз това се чудя.

Питанка - знаели някои от къде мога да намеря боя за дрехи в София.

# 259
аз съм купувала от художествените магазини на шипка 6

# 260
Честита втора годинка на Мони!Eraser,да ви жив и здрав порсналия юнак и да ви носи много радости! newsm51
Честито и на празнуващите днес госпожици-Деси и Изабел!
Марини,Хриси,малко на патерици,но Честити ви годишнини!Дъъъъълги години  заедно ,прекарани в любов,разбирателство и щастие! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 261
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА МОНИ! Бъди здравичък, послушен и винаги усмихнат! bdbaloni baloni
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА АПРИЛЧЕТАТА ДЕСИ И ИЗАБЕЛ! Щастливо детство! newsm67  ura

Весели празници на всички!  Hug

# 262
Честит рожден ден, Мони! Жив и здрав да си и да растеш с много радост! ...чакаме те в морската градина на игра...

Деси и Изабел, честит празник и на вас!

# 263
  • София
Страчка, и аз това се чудя.

Питанка - знаели някои от къде мога да намеря боя за дрехи в София.

Магазин Слънчоглед на ул. Иван Вазов. Имат и сайт.

# 264
Честит празник, Мони! Желаем ти весели игри и много здраве!

с извинение за закъснението искам да пожелая и:
Честит рожден ден, бъдеща како Вики!
Честити годишнини на Марини и Хриси!

# 265
Честит втори рожден ден на Мони!!! Много усмивки, весели игри и здраве!!!

Честит празник и на априлките Деси и Изабел!

# 266
Благодаря ви за поздравите и пожеланията за малкия ми-голям рожденик Simple Smile
Партито ни ще е следобед, а рожденика спинка.Дано ми остане време да покажа снимки довечера,защото утре заминаваме за Плевен да празнуваме с другите баба и дядо и ще останем месец-два,а това означава приготвяне на мнооого багаж Simple Smile Целувам ви всички и още веднъж благодаря за вниманието!

# 267
Честит рожден ден на Мони! Heart Eyes
Честит рожден ден на Вики! Heart Eyes

Много здраве, усмивки и щастливо детство Hug

Честити годишнини на Хриси и marini!    
Желая ви още много, много години любов и разбирателство с половинките ви!
bouquet

Лина, страхотен пухчо си имате вкъщи, малка рошава топчица Simple Smile Simple Smile

Nijntje, леко раждане ... чакаме да ни зарадваш с хубави новини Simple Smile

Нямам търпение да дойде вдругиден и да забегнем към морето за няколко дена ... вече броя и минутите, оставащи до тогава Heart Eyes Sunglasses

Весели и спокойни почивни дни на всички! Hug

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 15:34 от Linofrina

# 268
честит рожден ден на всички които съм пропуснала Embarassed  bigdance2
Такива хубави снимки видях,че ме е срам да покажа мойте,ама все пак Embarassed
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=370460
Сори за лошото качество,но такива са ми възможностите Embarassed Embarassed Embarassed

# 269
Честит рожден ден на Мони! Здраве и щастливо детство!

Ели, Страчи, според мен може вече да им се вземат такива возила. На колелото, което купихме на Виктория пише, че е за деца от 2г. до 5г. Въпреки че тя е доста висока, седалката трябваше да е на най-долното положение, за да може да достига с крачета педалите.
Марта, не съм правила аз тортата, поръчах я. Заслугата ми е, че сама открих в интернет картинката на котенцето  Laughing

Днес тук беше Денят на кралицата. Сутринта празниците започнаха чудесно, но един изрод се опита да убие нея и семейството й. Ужас! Цялата страна е потресена и вцепенена, никой не е очаквал атентат срещу кралицата, защото тя е много обичана и популярна... Та така, ние цял ден следим новините, гледаме пресконференции...

Лека вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт