Отговори
# 270
Честит Рожден Ден на Мони! Много да е здрав, щастлив, очичките да блестят игриво и палаво, и мама и татко да радват!

Честит Рожден ден и на Деси и Изабел!

Nijntje, a  Вики може ли да завърти педалите? Атентатът срещу кралицата е сериозен удър под пояса, за кралството. Представям си и тук какво би било, ако се случи подобно нещо.

Борис има колело с верига, подобно на Вики, подарък му е за 1вия РД, едва преди месец го сглобихме, стига педалите , но му е трудно да ги завърти. Може причината да е и в колелото, че е тежичко, не е с олекотени рамки. Е до 2/3 месеца ще го подкара, предполагам. Иначе като го побутваме леко, и завива според указанията - наляво, надясно, дръж направо сега  Party Та това от мен по въпроса за колелата. Още не може да го кара, скоро ще, радва му се много, и дрънка със звънеца на поразия.

Даная и батко Сашко бързо да оздравяват!

Све,а Васко как е, беше писала че по РД на Боян е вдигнал Т?

# 271
Четох за атентата;има 4 невинни жертви от хората, които са присъствали на площада. Голяма гадост! Нашите "холандци" не сме ги чували днес, но, слава богу, атентатът не е в Хага.

Васко е доста по- добре и очаквам до ден- два да е съвсем здрав. Само че му стана голяма рана на носа от обилната хрема и не е много за гледане. Алекси, благодаря за загрижеността!

Колело: имаме от Васко такова, но Бобо още не може да го кара. При първа възможностще Ви пусна снимки (пиша от телефона) как Боян шофира новата си кола с педали: нали сте гледали Флинтстоун? Качва си я на кръста и тръгва из стаята или кляка на колене и я избутва с пълзене. Голямо будале! Как да го изкарам с нея навън?!

# 272
как Боян шофира новата си кола с педали: нали сте гледали Флинтстоун? Качва си я на кръста и тръгва из стаята или кляка на колене и я избутва с пълзене. Голямо будале! Как да го изкарам с нея навън?!

Хаха, Рая кара нейната кола по същия начин Mr. Green За натискане на педалите не иска и да чуе.

# 273
  • Варна
Здравейте момичета,

Честит рожден ден на Мони!

Кола с педали - и бати Вики така караше, повече бутайки отколкото карайки. Галето ще я пробвам сега по празниците, че ще си ходим на село и колата е прибрана там. После ще разказвам. Може и фотоматериал да има.

Може да се позагубя за малко и по рядко да пиша, за което моля да ме извините, но ме яхна пак работата и времето ме препира, но ще гледам да понаваксвам поне с четенето от време на време.

Болничките да оздравяват бързо и съвсем скоро да са като чисто нови. Peace

# 274
  • Попово
Честит рожден ден на принцеса Ана  Heart Eyes

# 275
Принцесо Ана, да ти е честита втората годинка и да бъдеш винаги такава сладка къдравелка! Поздрави на мама Дени!   bouquet

# 276
Честит рожден ден, мило Аненце!
От все сърце ти желаем да си ни здравичка и все така любознателна, умна и любеобвилна! Обичаме те!

# 277

Благодарим за поздравите за празника ни, много сте бързи момичета, изенадахте ни мноого приятно. Ето почерпка от нас и специален поздрав за шофьорите като Боби  Hug.
Све дано Васето да се оправи бързо наистина, то си личеше, че не му е добре на детето, иначе е супер социален, пък сега си седеше самичък, ама ние залисани от купона не му обърнахме подобаващо внимание Cry

Лек ден на всички, ние ще бягаме по обясними причини  Joy

# 278
  • Варна
Чстит рожден ден на Ани!!! Да е все така чаровна и много, много щастие и пожелаваме!

# 279
ЧРД на изключително чаровното Ане, да си жива и здрава , все такава умница и бърборана Heart Eyes

Дени-Весел празник ви желая!

При мен беше изключително напрегната седмица, освен че съм на работа, организирах лятната почивка за нас и за още 2 семейства и всичко трябваше да става скорострелно, защото изпускахме 15% отстъпка за ранно записване. Е с много мъки резервирах за Цезар палас св. Влас. Надявам се да бъде много хубаво. Това ще ми е първата подобна почивка, до сега все сме били на палатка на морето или преди това на квартири.
Наснимали сте чудесни снимки от партитата, особено Ради, страхотнооо. Илит поздравления за снимката ти. А за ФШ от 2 г и половина съм страааааааашно зарибена и сега уча и илюстратор. Категорично искам да сменя работата си. И то с такава , която да ми доставя удоволствие Wink
Ние днес пътуваме за Трявна, но без Монко. Ще си починем с приятели 3 нощувки и смятахме да походим по екопътеки, то мен дъжда не ми пречи, ще вземем дъждобрани.
Монко пък откакто е при баба си е много странен като ме види, просто се държи ужасно. Вчера се разрева истерично и започно да се тръшка още в коридора щом ме видя Cry. Май ми се сърди, че съм го оставила. И днес е много лош пак
И на мен ми е много мъчно. Пуснах си заявление, че си искам целия платен отпуск и , ако ми разрешат до ноемри съм отпуск Grinning. Стискайте палци.
Тъкмо ще мога да го свикна плавно с яслата.
Имаме и прекрасна кандидатка за програмата "в подкрепа на майчинството" Но сега като разбрах, колко дълго ще съм в отпуск и май няма смисъл да я назначавам.
Пък в яслата мисля , че ще му е много забавно, пък може и да бъркам.
Сега обаче ми е много трудно да взема категорично решение, а трябва, че кандидатката за бавачка чака работа. Thinking И незнам дали мога да ползвам тази програма, след като съм платен отпуск. За неплатен не може със сигурност. Иначе ще имам моног голяма нужда от време да уча да отида на курс, на стаж...

Ами мили мои стига с мойте излияния, желая ви весели и послушни дни. Hug

Само и за спането да си кажа болката, че моето сладурче започна да спи при нас преди 2 месеца някъде и от както е роден нямаме нощ без будене 100 пъти за мляко. Сега вече и за смени на паперс и мнооого често пълно преобличане и смяна на чаршафи.
Ще опитам с преместване след няколко дни, и без друго вече има нужда от стая с гардероб, че скрина и една ракла преливат от дрешки особено между сезоните.

# 280
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АНИ ! ДА СЕ ВСЕ ТАКА СЛАДИЧКА, ДОБРИЧКА И ИЗПЪЛНЕНА С МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИИ!

ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ДЕНИ ! МНОГО Е СЛАДКА !

Даная - днес е по добре, не тече така нослето и бяхме на вън 3ч, през цялото време вървя, игра ! Дано се оправи по бързо, че ми е тъжно така !

Све - дано Васко е добре!

neci - по тази програма приемат ли молби, и въобще удобряват ли ги ? Относно това че детото се държи така , това е защото не те вижда и като те види и се гевези и при нас е така , като постои при баба си !

# 281
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА НАЙ-ДОБРАТА НИ ПРИЯТЕЛКА АНИ! Пожелаваме ти да растеш здравичка и винаги усмихната, все такава голяма красавица и умница, за радост на мама Дени и тати Сашо!

Дени, да ти е жива и здрава дъщеричката! Весело изкарване на деня!

Неци, Валко е същият откакто се гледат с баба му. Като се прибера от работа се започва едно сърдене за най-незначителните неща. А през деня е много примерен и послушен по думите на баба му. Сигурно ми се сърди, че го оставям  Cry, но рано или късно това щеше се случи.

Приятен ден на всички! Hug

# 282
Честита втора годинка и на майското ни априлче Ани!Бъди здрава,весела и винаги такава чаровна бонбонеста къдравелка!
Дени,целуни я от нас!Весел  празник!

На всички пожелаваме весели почивни дни!
А на Nijntje- стискаме палци,миличка.....а защо не и тези дни да ни изненадаш с новини,16- ти е далечко,нямаме търпение вече! Hug
Какво става и с другите ни бременелки!?!Ауа и Марая не са ни писали отдавна,дано си почиват добре преди появата на бебоците!
Чао,милички! Hug

# 283
Честито на днешната рожденичка Ани и на всички априлчета от последните дни-да растат здрави и игриви!

Ние бяхме на Велинград около празниците и рождения ден на Гого,а и той беше малко болен,имаше една кашлица,но се оправи.
Аз съм добре,вече съм си вкъщи.Сега след 06.05 ще си взема 45дневния болничен и лека-полека ще си постягам багажчето за раждане.Накупихме,каквото трябваше за бебеланка и сега ми остава само да изпера дрешките и да си поизчистя. Е,сигурно сте ги забравили тези вълнения покрай раждането,но ми е много приятно всичкото това суетене преди събитието.Вече има 2 родили юнски майки от форума-с близнаци естествено,но засега бебенцата са им добре.Чакат малко да наддадат и да ги изпишат.
Е, накратко това е,сега излизаме малко на разходка докато не е заваляло отново.

Приятно изкарване на почивните дни и много празнично настроение!

# 284
Честит Рожден Ден, Ани! Да си здрава и винаги усмихната!

Nijntje, a  Вики може ли да завърти педалите?
Борис има колело с верига, подобно на Вики, подарък му е за 1вия РД, едва преди месец го сглобихме, стига педалите , но му е трудно да ги завърти. Може причината да е и в колелото, че е тежичко, не е с олекотени рамки. Е до 2/3 месеца ще го подкара, предполагам. Иначе като го побутваме леко, и завива според указанията - наляво, надясно, дръж направо сега  Party Та това от мен по въпроса за колелата. Още не може да го кара, скоро ще, радва му се много, и дрънка със звънеца на поразия.

Алекси и при нас е същото положението  Laughing И също си мисля, че до 2-3-4 месеца ще се научи. Иначе баща й остана без кръст да я побутва  Laughing

А на Nijntje- стискаме палци,миличка.....а защо не и тези дни да ни изненадаш с новини,16- ти е далечко,нямаме търпение вече! Hug

Благодаря ти ларсен  Hug И аз вече не мога да чакам, дано бебка реши да се появи по-скоро, но ... Божа работа!

Общи условия

Активация на акаунт