Зимата е към края си, а ние започваме 14-та фин

• 13 341
  • 277
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета  Hug

Дънди, на много готино място отиваш ... благородно ти завиждам.
Ео, много често ходите на тиймбилдинг ... искам и аз така  Crazy

Пчели, да ти кажа на фона на абсолютната безнаказаност, която се шири тук, мога да преглътна присъдата на Стависки. Поне човека плаща крупни суми на пострадалите семейства.
Но братята Галеви, които са поредните мафиоти в България, щели да се кандидатират за депутати .... е, това вече не мога да преглътна ... безобразие! Жалко за хубавата ни родина.

Идат избори, искам да гласувам като за последно. Обаче за кого?!? Всички физиономии са едни и същи и се въртят всеки път. 

Петя, явно сме от един район  Flutter

Лека нощ и сладки сънища!  newsm46

# 226
Айде Фински девойки,Финландия влезе на финала на Евровизия 2009!
Честито! Laughing
A българската песен не се класира  Sad

# 227
Боже какви теми сте разисквали тук. Добре,че не съм била тук,че съм много чувствителна на тази тема (предполагам също като вас). Преди време напуснах България с гняв, ненавист и възмущение, не толкова заради страната (аз дори много си я обичам) или обикновените хора, но заради това,че всеки с много пари и не много мозък може да я притежава. До един депутатите са ни бивши престъпници и настоящи такива. Яд ме е, че след тях ще останат само цигани и турци в България, и обслужващия персонал по морето. То и без това на Дуган това му е целта с тези мюсюлмански училища и т.н. из цяла южна България.  newsm45

Пчели, ама изобщо не съм изненадана за българската песен. Или е плод на корупция избирането й, или пък не е имало по/добра конкуренция(незнам кое е по/добрия вариант). И аз ще стискам палци за Рибак. Музиката и танците са наистина много руски, но пък това в никакъв случай не е минус  Peace

Значи всеки, който се напие, седне зад волана и убие човек + осакати друг за цял живот, ще се размине само с условна присъда.
Срам ...  #Cussing out

А той не беше ли и пиян и дрогиран. Аз май четох нещо такова  newsm78 

А относно свинския грип, днес слушах по радиото казаха,че има два случая в Хелзинки при хора току що  върнали се от Мексико. Но грипа бил установен едва, когато симптомите били отшумели и пациантите се чувствали вече много добре. Ето на, даже и свинския грип не иска да дойде във Финландия. Времето ли го уплаши  hahaha Joy Joy

# 228
Ох, ние се отнесохме да гледаме филми след Евровизията, но така е то  Laughing
Рали, за дрогиран не знам, пиян - със сигурност.
А по това време беше рекламно лице на кампанията "Не карай пил".
Егати иронията ...

Пак честито за класирането на финала   bouquet
Утре да стискате палци и за нас  Grinning
Тайничко подозирам, че всички "северни" песни ще са на финала.
Датската също има шансове поне да се добере до финала, ако не повече Simple Smile

# 229
ДОБРО УТРО!

# 230
Добро утро!

Като чета, вчера сериозни теми са се разисквали. Аз мисля, че наистина по случая Ставински най-голямата ирония е, че беше лице на кампанията "Не карай пил". Иначе присъдата хич не ме учудва, по-чудно щеше да ми е, ако наистина лежеше в затвора, никак нямаше да е по български.

Ммм, кафенце с бисквитки. Благодаря Пчели Simple Smile

# 231
Mimota, ходим, щото си го плащаме  Mr. Green
Фирмата май ни е водила веднъж newsm78, на който аз не отидох.
По принцип не ходех на тия екскурзии/тиймбилдинги/фирмени купони, защото цялата фирма са разни току-що излезли от пубертета и по тия места всички се свалят с всички Tired На мен хич не ми беше до подобни изпълнения.
Ама то нали знаете, като се зарече човек...Веднъж да отида и аз на тиймбилдинг, и аз се свалих с колега  Joy
Кво станало с Евровизията, къде сме се класирали? Свърши ли? Аз може вече да имам плазмен тв за два бона, ама продължавам все така да не гледам тв  Joy

# 232
  • Финландия
Здравейме, момичета! Отдавна не бях писала, но бях в отпуска (ползвах зимната- нищо, че отиваме с пълна сила към лятната).
   Аз пък винаги с удоволствие гледам Евровизията. Даже и винаги гласувам за българската песен (независимо дали е хубава, или-не). И сега гласувах, ама не помогна....

Не знам само дали в четвъртък пак няма да има полуфинал....

Финландската песен на мен ми хареса- ама аз си падам по мелодични и танцувални....Жалко, че имаше малко пиротехника-ефекти- финладците го умеят, но може и да не са им разрешили да палят и димят повече.

# 233
Привет снежинки!
Поздравления за Евровизия
За корупцията и законите в България..мисля, че колкото и да говорим..всички сме на едно мнение..Лошо е,че една шепа хора не само заграбиха, но и опустошават страната..Дано някой ден нещата се обърнат..

Ео, така е/ човек не трябва да се зарича Laughing. Важното е да си щастлива Wink.

Пчели, по-добре ли се чувстваш?

мимота, тя и Рали е от Търново.. Wink.
Иначе има много хубави места по нашата страна..лошото обаче е едно- че е ужасно мръсно навсякъде. Като ходихме около Пловдив и Асеновград с мъжо, все ме пита- тук няма ли кошчета за боклук..а защо реките са затънали в мръсотия..е..как да му обясня, че не  е проблема в това, че никой не чисти, а че никой не поддържа чисто. Не е нормално да отидеш на пикник и да си оставиш всички боклуци там..Иначе ние всеки път ходим по различни места и навсякъде много му харесва.
То, нали тук няма планини..имат една планина в Ютланд, то си е хълмче..150-160 м Mr. Green, но много се гордеят с него Laughing.
Като ходихме за 1 път там.преди това ми обясняваше как ще ходим на планина..и аз едни дрехи приготвих за мен, за малкия Joy....а то. Альошата в Пловдив по-висок Joy.

Днес тук пак е едно слънчице..след малко изчезвам по разходки.
Много весел и слънчев ден на всички

# 234
Валя  Peace
Разказах на мъжа ми за вашето ходене на планина и той се засмя и каза: В Дания ли? Те там нямат планини, едно хълмче имат само.
Ама както казваш - много се гордеят с него  Party
За мръсотията в България и на моя мъж му направи впечатление, както и олющените мазилки на сградите.
Но вече им свикна ми се струва.
Компенсираме с българската кухня, на която стана голям почитател  smile3521

вивиа, Еовин, утре е втория полуфинал, а в събота е финала.
Българската песен очаквано не се класира за фнала (понеже Еовин попита).
И аз с удоволствие гледам Евровизията, най-вече защото обикновено си набелязвам фаворити и искам да видя как ще се представят в крайното класиране.
Най-интересната част ми е гласуването, където гласуването по "съседски" е най-очевидно.
Финалът на Евровизията тази година е в навечерието на националния празник на Норвегия - как добре ще се върже една победа в Евровизия с този празник  Thinking
Очаквам останалите северни страни да дадат най-много точки на Норвегия (и на Исландия може би).
Руските сателити отново ще гласуват групово за "майка Русия", по балкански изненади няма да има отново ...

В темата за Евровизия някой попита защо Израел участва в Евровизия като не е държава в Европа.
Хубав въпрос  newsm78

Ние изчезваме да гледаме "Стар трек" и на изпроводяк (ама че дума) ви давам един линк на една норвежка песен, която се върти като фон на една реклама и която взе доста да ми харесва  newsm68

http://nrkp3.no/du-er-saa-flink-flink-flink/  цък на видеото Simple Smile

# 235

Щастлива,  smile3501 На мен много ми хареса песничката, много весела.

Ще кажеш после дали ти е харесал Стар трек, аз го гледах миналата седмица и на мен много ми хареса, но то си зависи кой какви филми харесва.

# 236
Девойки мили,не мога да се стърпя да не ви разкажа какво направил моя син днес.
Днес ги водили от детската градина на малка екскурзия до една ферма край Порвоо.Знаете в една ферма какво може да има...коне,кози,зайци...всякакви чудни животни,дето по книжките ги гледат градските деца.Всички деца се возили на конска каручка,яздили пони...Моя син обаче решил,че понито не е толкова интересно,та решил да яха прасето. ooooh!Обаче,знаете прасе едва ли може да се язди,та моя син се озорил доста,но накрая яхнал пустото му прасе,което от яд се засилило право към най голямия куп с лайна и забучило там моя герой. #Cussing outУчителките ми разправяха как чистили сина ми,чак го къпали на място.Сина ми казва,че "Possun kakka ei maistu hyvältä,но пак при първа възможност ще язди прасе. #CrazyСега ни дрънка за домашен любимец...Познайте какво иска??? Joy

# 237
Здравейте момичета,

Започнахте да ме навивате да гледам тази Евровизия. Макар че сигурно вече е свършила, докато се наканя.
Към момента се задоволявам с нашия Мюзик Айдъл, който е толкова цветущ на псувни и "остроумия", че понякога ме е срам от гостите, които присъстват на това малоумие. Като Рики Е Повери например.
Иначе децата пеят много добре.

Пчели, научих още една нова дума .... какка  Joy Твоето дете е голям сладкиш. Добре, че на теб не ти се е наложило да го миеш  Joy

Щастлива, относно Израел, мисля, че е свързано с това, че Израел не се долюбва с никоя от съседните арабски страни. Затова е включена към всички/или повечето състезания в Европа.

Валя, а мъжът ти харесва ли луканка?
Когато бях за първи път във Финландия, бях взела - луканка, сирене, ракия ... все типични български неща. Тогава бяхме с компанията на моя приятел в Леви/Лапландия. Нарязах луканката и я сервирах на масата и с наслада ги гледах, докато опитваха как ще реагират. Лицата им бяха вкаменени. Аз ги питам - как е. Те - мълчат. Накрая, най-отворения ми каза "гадост"  Joy и никой не повтори.
Неговите приятели и до днес ме майтапят с тази луканка. Но аз им обещавам всеки път да им донеса, ако продължават да я споменават.
Интересното е, че моя приятел започна да я харесва(и той в последствие си призна, че мирише и не му харесва). И как няма да я хареса, като  нашите винаги я сервират за мезе  Twisted Evil

# 238
Петя81, радвам се, че ти хареса, наистина е весела  Grinning
Шегувам се с мъжа ми, че направо и Евровизия може да спечели с ефектно представяне на сцената  Laughing
Има весел текст (на мен ми прилича на детска песен), който също така е лесно разбираем, тоест не изисква кой знае какви задълбочени познания по езика.

Пчеличке, отличил се е героя на мама  Heart Eyes
Ама другите деца да не са си мислили, че е лесно да се яха прасе, а?  Laughing
А то прасето от радост го е удостоило с тая чест, да не си помисли друго ти?  Wink
Прасенце иска, а?
Нищо, де - поне ще сте готови за Коледа Wink

Мимота, утре вечер гледай втория полуфинал, изобщо не е свършила Simple Smile
Аз се чудя какво ли шоу са приготвили за утре и за финала - Червената армия пя, Тату пяха, кой ли остана?

А за Израел, според мен не е заради недолюбването, а ей така за "подмазване" на САЩ.
Не разбирам как може да не харесат луканката (то зависи коя, де - аз донесох карловска веднъж и мъжа ми я хареса за сандвичи).

За "Стар трек" на мен ми хареса - свежо филмче, добра актьорска игра, добри ефекти и о, изненада - Сайлър от "Герои" в ролята на Спок  Laughing
И без вежди да е, пак ще го позная този профил  Mr. Green

# 239
От колко часа е утре полуфинала?

Общи условия

Активация на акаунт