Къде в България е най-добре с all inclusive?

• 111 454
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Роза има ли изглед към морето въобще?

# 121

ДОПЛАЩАНЕ ЗА SEA VIEW /изглед море/ - 10 лв. на стая/нощувка

# 122
  • София
Ние запазихме в Роза с изглед към море - казаха ми познати, че в другите стаи ставало страшно топло.

# 123
Има и е много красиво.

Ние запазихме в Роза с изглед към море - казаха ми познати, че в другите стаи ставало страшно топло.
Добре сте направили. В стаите с изглед към морето грее слънце само сутрин за около 2-3 часа и после става сянка и е добре вътре. В другите стаи които гледат към селото е много топло защото там слънцето грее от обяд до вечерта.

# 124
До няколко дни трябва да преведем капарото за хотел Роза- Черноморец. Бързо казвайте ако има нещо лошо, досега такова не срещнах, ама знам ли?
Агенцията е Александрия травел, ако има недоволни от нея, също споделете, защото за пръв път минаваме през агенция, досега и сами се оправяхме.
Дотук бяхте безценни с мненията и препоръките, продължавайте в същия дух. Аз обещавам като се върна

# 125
Агенцията е Александрия травел, ако има недоволни от нея, също споделете, защото за пръв път минаваме през агенция
Ние за 3-ти път ще ходиме на Роза. Резервация си правиме през Александрия травъл и досега не сме имали никакви проблеми с тях.

# 126
Имам въпрос към почивалите в Дюни.
Двоумя се между Холидей Вилидж, Пеликан и Белвил. В ценово отношение най-примамливо е Холидей Вилидж, струва ли си заради 200лв за седмица да го предпочета? Има ли голяма разлика между него и останалите?

В "Белвил" е по-добре.
Между другото,стаите в "Белвил" са по-хубави от тези в "Марина бийч",но разположението на "Марина бийч" е на плажа ,за това е предпочитан .

# 127
Така...Първо по темата:
Изчетох я От/До и останах с впечатлението,че Мирамар
в Обзор е най-предпочиан, с най-добри отзиви.Една
приятелка заминава в събота там, така че ще събера и още
инфо.Бяхме планирали да ходим на море в Турция,
обаче цените,които се предлагат ми се струват доста високи.
Например:хотел 4*приличен, да кажем хубав,за мен,мъжът ми и
детето(2)почивката би излязла 4500. А хотелът не изглежда
кой знае колко по-добър от Мирамар или Елените,примерно.
Учудвам се, защото съм чувала,а и тук има мнения от рода на
"В Турция ще ми излезне много по-евтино и по-хубаво отколкото
в БГ".Въпросът ми е аз ли не гледам където трябва, има някаква
уловка ли? Защото аз по-евтина оферта за Турция от Бг не видях
никъде newsm78

# 128
Бяхме планирали да ходим на море в Турция,
обаче цените,които се предлагат ми се струват доста високи.
Например:хотел 4*приличен, да кажем хубав,за мен,мъжът ми и
детето(2)почивката би излязла 4500. А хотелът не изглежда
кой знае колко по-добър от Мирамар или Елените,примерно.
Учудвам се, защото съм чувала,а и тук има мнения от рода на
"В Турция ще ми излезне много по-евтино и по-хубаво отколкото
в БГ".Въпросът ми е аз ли не гледам където трябва, има някаква
уловка ли? Защото аз по-евтина оферта за Турция от Бг не видях
никъде newsm78
Все едно съм го писала аз. Peace
От седмици искам да задам същия въпрос и да попитам има ли почивали в Сол Несебъл Маре. Доворлни ли сте?Заслужава ли си парите?Какво вн его ви хареса и какво ви разочарова?

# 129
За мен и семейството ми - Албена. Били сме във Вита Парк и Калиакра, но не е въпросът във хотела.
 Ползата от подобна формула за мен е в удобството - сядаш, ядеш и си заминаваш, особено с малки деца. Избор на храна има, а за алкохола - никой не е умрял от пиенето на разредена наливна бира за 10 дни  Laughing.
 Другите неща са ми много важни  - забавленията и разходките :
 Има влакчета - можеш да убиеш 1 час да се возиш  и детето е доволно.
 Има доста забавления по крайбрежната алея - надуваеми замъци, водни лодки и др.
 Двуместни и н-местни велосипеди - още 1 час да гориш калориите, които си изял.
 Най-вече - две игрища за мини голф - изкарвахме там по цели вечери.

# 130
Агенцията е Александрия травел, ако има недоволни от нея, също споделете, защото за пръв път минаваме през агенция
Ние за 3-ти път ще ходиме на Роза. Резервация си правиме през Александрия травъл и досега не сме имали никакви проблеми с тях.
Добре, че погледнах темата. ОТ 2 седмици търсим хотел и нищо не ни допада за цените, които искаме. Погледнах страницата на Александрия травел , пратих запитване и веднага ми пратиха че датите са свободни. Ние смятаме апартамент да наемем с 2 спални, който е. Някой отсядал ли е в него. Утре смятам да отида да дам капаро. Дано останем доволни. За първи път ще ходим в БГ на АИ, винаги на такава система почиваме, но в чужбина.  Peace

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 19:49 от teddy_

# 131
Имам едно предложение:като пишем препоръки за някой хотел да пишем и ориентировъчни цени за 1 нощувка.
За едни "най-доброто All Incl" е някакъв супер лукс с цени над 200лв/човек/ден, а други ги устройва стая без климатик.
Много по-лесно ще се ориентираме така  Hug

# 132
# 133
От седмици искам да задам същия въпрос и да попитам има ли почивали в Сол Несебъл Маре. Доворлни ли сте?Заслужава ли си парите?Какво вн его ви хареса и какво ви разочарова?
Има цяла тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=372850.0, там съм писала подробно, виж я.
А гледам, че има и още няколко теми за хотела, пусни търсачката.

# 134
Белвил , Дюни.
Това ми е фаворита за три години по нашето черноморие- Албена, Елените и Дюни.
Наистина е малко по-далеч от плажа, но пък за останолото няма по- добър- храна, близост до Амфитеатъра, близо е до детската площадка и тенис кортовете.

Общи условия

Активация на акаунт