Къде в България е най-добре с all inclusive?

• 111 398
  • 726
  •   1
Отговори
# 75

И аз да питам за този хотел Роза.видях го на картата, но ми се струва доста отдалечено.Къде се ходи на плаж?Пише, че имало автобус да големия плаж - така ли е или е само реклама?
ОИ как е?
Хотела е в горната част на Черноморец в посока Созопол,не е отдалечено.Да хотела си има автобус,много точен и удобен до плажа на Градина,един от най-хубавите поне за мен.Ние специално си ходехме с нашата кола,но май само ние.За мен е супер хотелчето /храната,чистотата на басейните и т.н / Бих отишла пак  и тази година,но реших да скочим до Турция/без децата/.Ето качих малко снимки от миналата година:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=377620

# 76
  • София
Ще следя темичката с интерес.Аз пък си обичам БГ морето и искам тук да почивам това лято.
Имате ли отзиви за Бяла Бийч Ресорт?Много ни го похвалиха.Иначе Мирамар и аз го забелязах и май най-много постове са за него.
Да попитам също ,къде ги виждате тези цени от 400-500 лв за Турция,all inclusive  и за коя Турция говорим...със самолет или автобус...? newsm78Ако имате инфопосочете,защото ние каквото и да гледаме са все цени от порядъка на до 2000 лв /за 3-ма с дете до 2г./
http://www.varnatouristservice.com/bg/trips.php?id_offer=49
Ето ти например за Кушадасъ от Варна започват от 366 лв.
Ама това не е AI пакет!

# 77
Цоп и аз тук,заплюла съм си някои хотели да следя .
А иначе по темата-хотел Елица в Албена,и на плажа се яде и пие Wink

# 78
Бихте ли ми казали отзиви и мнения за комплекс " Парадийз бийч" в Свети Влас. Хотела роботи с олинклузив. деца до 6 години са безплатно.

# 79
Като всяка година и тази ще сме на Дюни.Според децата това е мястото за нашата почивка.

# 80
  • Sofia
На Елените в цената влиза ли ползване на чадър и шезлонг на плажа?Вход на Аквапарка?
Мисля да направиме едни 3-4 дни началото на юни та се чудя къде да се обаждам

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 14:37 от chocha

# 81
  • с/у ОколоМръсТното
Като всяка година и тази ще сме на Дюни.Според децата това е мястото за нашата почивка.

в кой х-л отсядате?

# 82

в кой х-л отсядате?

Предпочитаме Марина Бийч.Близо е до морето.Но и останалите хотели са много хубави и удобни.

# 83
  • София
chocha, влиза.

Ние резервирахме за вилите там от 8ми август.

# 84
  • Sofia
В чуденка съм в кой точно хотел да резервирам Rolling Eyes Вие били ли сте във вилите и защо ги предпочете-малко тъп въпрос Embarassed Не съм била на Елените ,а ми се ще да ги посетя за няколко дни,отзивите за инклузива им не са добри Thinking

# 85
Резервирахме за хотел "Роза" черноморец.  Peace Ще ходим за 3-ти път.

http://www.alexandriatravel.bg/02/923-95-09/offers/hotel.html?hi … 523&oid=11492

# 86
И аз се записвам Peace
chocha, би ли ми препоръчала хотел в Албена, не сме били там досега и незнам кой да избера?

# 87
  • Sofia
А на Албена съм била само на Ралица Супериор Peace Хареся ни особено на мъжа ми и на малката и пак там искат да ходят
Аз бих пробвала и Калиакра,защото е на първа линия и е УОИ

# 88
  • София
chocha, предпочитаме вилите заради спокойствието и по-голямото усамотение. Ходихме да се разходим в Роял Парк и така кънтеше по коридорите, че главата ми закънтя в ритъм. Но зависи какво търсиш все пак. Хотелите определено са по-луксозни, по-нови. Вилите, колкото и да са ремонтирани са стари. Отново ти казвам - въпрос на приоритет...
А за инклузива - не е нещо особено, но сравнено с опита ми в Албена, храната е като в 5-звезден ресторант. Няма голямо разнообразие за закуски през деня, но аз си вземах от кифличките сутрин и осигурявах следобедната закуска на малката. От друга страна, нашето семейство не яде по цял ден и трите основни хранения са ни ок. Ние не отиваме там заради инклузива, а заради уникалното мяато. Даже често ходехме да вечеряме на Слънчев бряг...

# 89
И аз се записвам Peace
chocha, би ли ми препоръчала хотел в Албена, не сме били там досега и незнам кой да избера?
Гергана!!!Диде, ако искаш още инфо звънни ми да ти разкажа.
Деси

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 11:55 от Mama_na_dvama

Общи условия

Активация на акаунт