Къде в България е най-добре с all inclusive?

• 111 410
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте, мами!
Имам въпросче към ходилите в хотел Роза - Черноморец, относно стаите и апартаментите?
Може би ще ходим : Добре изглеждаща млада баба със семейство с две деца, като едното от децата е 17 годишен младеж, а другото е бебе! То е ясно, че бабата с младежа ще са в една стая, а родителите с бебето в друга, но дали да вземем две двойни стаи или апартамент??? Незная какво представляват апартаментите, които описват 2+1 и 2+2? newsm78
Много ще съм ви благодарна за помощта?   bouquet

# 91
Водица тъкмо се опулих, че ще ходите, пък ти си в 38 г.с. и после разбрах, че явно го планувате за след като се роди бебето  Heart Eyes
Не съм била в "Роза", но според мен ще ви е по-удобно да си вземете 2 стаи, все пак всеки ще си знае стаята и ще е по-пълноценна почивката. Ако бебето спи няма ли да е по-удобно другите вместо да пазят тишина просто да са в отделна стая  newsm78 Не си налагам мнението, просто казвам какво мисля  Simple Smile

Ние се чудихме кой (от 2-та които си бяхме набелязали)  хотел да изберем и накрая го измъдрих: 4 нощувки в единия + 4 в другия  Laughing
Като се върнем ще можем да отговорим на въпроса от заглавието "Къде в България е най-добре с all inclusive"?

# 92
  • София
Привет!
Тя рибата още в морето, ама аз съм заложила тигана хи хи хи Laughing
Живот и здраве на 01.06. ще се видим с малкия ми син!
А толкова много ми се ходи на море, че се настройвам евентуално от 01.09. за една седмица да отскочим дотам. Зная, че бебчо ще е само на 3 месеца, ама ако и трета година не чуя плисъка на вълните - ще изпадна в дълбока депресия зимата Cry Естествено, че идеята е само проект и няма ненужно да излагам детето си на рискове, но ако всичко се развива нормално....ще действаме!
А дотогава ще чета тук  Grinning

# 93
  • Sofia
живот и здраве от 8 юни направих една 4-дневна резервация за Елените-вили
Като се върна ще дам пресни отзиви Laughing

# 94
  • София по рождение
живот и здраве от 8 юни направих една 4-дневна резервация за Елените-вили
Като се върна ще дам пресни отзиви Laughing

ООО, ще ти бъда благодарна да разкажеш...

# 95
  • София
Едва сега видях темата, да дам малко информация за Дюни, ако някой се интересува:
Шезлонгите и чадърите на плажа не са включени в цената на all-inclusive, което аз лично разбрах след като заплатих пълната сума /през Ре тур/ и което на мен лично ми звучи малко странно, щом плажа е към затворен комплекс. Confused
Мисля, че миналата година не се е плащало, но тази явно са сменили политиката. Никой обаче не може да ми каже каква е цената на 2 шезлонга с 1 чадър - вероятно около 25-35 лева на ден, което значи, че ще заплатим около 200 лева допълнително за 7 нощувки.  Sad
Не е толкова въпросът и в парите, но доста разочароващо ми подейства да го разбера пост фактум.

# 96
  • Sofia
за съжаление такава е бг действителността Peace На повечето места не са включни ,за да лапат допълнително

# 97
  • София
Chocha, чакам отзиви, защото ние резервирахме една седмица от 8 август.

# 98
Olive и на мен доста неприятно ми стана когато разбрах, че в почти всички най-добри хотели в България, които предлагат All Incl чадърите и шезлонгите са срещу допълнително заплащане. Ако го бяха включили в цената и да е стаята по-скъпа с 25лв/ден нямаше да ми е гадно. Но така... ума ми не го побира! Тази година ще сме за пръв път в България на All Incl и дано останем доволни, уж не сме от най-капризните  Wink

# 99
Олив, две поредни лета почиваме в Дюни и никога не са ни карали да плащаме чадърите и шезлонгите на плажа. Плажът е част от комплекса. Ако тази година има нови правила - няма да почиваме там! Обади се в Дюни и питай така ли е наистина и каква е таксата.

# 100
  • София
Ами така е - в Ре тур изрично потвърдиха, че се заплащат тези на плажа, на басейна са безплатни /то оставаше и там да са платени/, но не знаят каква е таксата.
Разбрах го случайно от сайта на Бутик травел, който предлагат същия хотел, но и там не пише колко струва, а за съжаление в Дюни не мога да звънна, защото нямам телефон, а сайта им не се отваря в момента.

# 101
  • София
Много странно - сега се свързах с Дюни и те ми казаха, че не се заплащат Rolling Eyes.
Иди разбери кое е вярното - ще науча след 1 м. на място, но е супер странно, че едните потвърждават едно, а другите - друго.
Наистина българска работа. Confused

# 102
Вярвай на Дюни. Не е ясно агенциите какви игри играят. Пък и Дюни ще трябва да ти съберат парите, не агенцията, така че обади им се пак и пак питай /утре, вдругиден/. Кажи какво пишат агенциите. Но мисля, че след като тези пакети се продават и на чужденци и никъде в чуждите оферти не го пише това, май ще им е трудно да им вземат пари за чадъри Simple Smile
Допълвам: В сайта на Томас кук пише, че изброенето в ол инклузива е на база миналата година и са възможни промени.

# 103
  • София
Ами в офертата на Бутик травъл го пише, там и го видяхме, и затова веднага попитахме Ре тур - нашата агенция, защо не са ни казали, че се плащат, а те отговориха, че те не са написали така или иначе, че тези шезлонги и чадъри са безплатни. Както и да е, вчера така избеснях, че за малко да отменя всичко и да отидем Гърция/Турция, после реших, че нямам сили пак да ровя за хубави оферти и ще отида в Дюни, пък както дойде.

# 104
  • София
Olive ти за кой хотел в Дюни резервира, гледам цените на Холидей Вилидж
са най-евтини, после са на Пеликан, Белвил и най-скъпи са двете Марините.
То е ясно, че Марините са най-добри, не съдя само по-цените  Wink
От другите хотели кой е за предпочитане  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт