Къде в България е най-добре с all inclusive?

• 111 440
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
ЗАщо не мога да намеря повече коментари за Магнолиите в Приморско? С търсачката откривам само едно мнение  Rolling Eyes

http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=401 - най-долу има коментари и мнения.

# 646
Днес пристигнахме в Дюни, Белвил. Вече съжалявам. Чакахме дълго да ни настанят, лудница е, бяха загубили един паспорт...........в сравнение с минали години е ...........останала е само славата на комплекса, услугите са с понижено качество, дори се налага да си плащам допълнително за нета, няма свободен достъп, дори във фоаето...........Бг му работа. Пълно е с румънци, които са ужасно шумни и невъзпитани, миналата год. имаше осн.немски и руски туристи, на рецепцията са неориентирани, питаш ги нещо те незнаят какво, как.........за колелата аниматор издал касова бележка и изпратил да платят на рецепция, на рецепцията започнаха да звънят тел. защото не трябвало при тях да се плаща..........ужас, ужас............пълна скръб. Парите не си заслужават предлаганото качество, подозирам, че ще ни е последна година на море тук. Пиша набързо, съжалявам за правописа, клавиатурата на моят комп е друга. Дано други имат повече късмет от нас...........а дойдохме тук, защото досега сме били доволни, с малки забележки, а сега е...............без думи. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 647
  • Sofia
И Дюни ли  Sad
Като чета и тук и в други теми оставам с убеждението, че трагедията е пълна и повсеместна.

Имам си причини, поради, които не исках да ходим в Гърция или Турция, нито да изпращам там детето и родителите си, но то просто не остана място..компромиси, компромиси, проблеми, мръсно море.. съсипахме всичко и ми е много мъчно, но очевидно това е положението.

Не съм безкрайно претенциозна, не съм от хората, които си придават излишна важност. Обичам и двата типа почивки - в бунгала, в малки китни хотелчета, сред природа и пущош или в комплекси, с хубав ОИ и анимация, но това, което се предлага в момента е просто обидно. Обидно е за всички нас.

Синемориц и Крапец не са това, което бяха, комплексите ни не са това, което трябва да бъдат и това, за което плащаме.  Рядко пиша безсъдържателни като информация постове, но наистина ми се вече от и за родното Черноморие.

# 648
  • София
4удни4ко... Sad

# 649
 PeaceМомичета предлагам ви да погледнете в тази тема

Копирам си мнението и от друга " Токущо се връщаме от разкошна почивка ето тук-промоцията от 35 лв на човек АИ е продължена за фамилна стая с изглед парк.Супер сме доволни и горещо го препоръчвам-разгледайте галерията-всичко е 1 към 1 с действителността."

# 650
  • София
При анулация удържат цялата предплатена сума? Тия нормални ли са?

# 651
  • София

Копирам си мнението и от друга " Токущо се връщаме от разкошна почивка ето тук-промоцията от 35 лв на човек АИ е продължена за фамилна стая с изглед парк.Супер сме доволни и горещо го препоръчвам-разгледайте галерията-всичко е 1 към 1 с действителността."
азпък хич не съм очарована. единственият плюс е цената и чее е на брега. освен това с деца извън хотела няма какво да правиш, а територията и на този, и на съседния Цезар палас (в който също сме били) е изключително малка. плажът също не е много широк, а морето не особено чисто (то къде ли вече е чисто де ooooh!).

# 652
 PeaceВсяко нещо си има цена нали?А и като чета и гледам предложенията които сте коментирали по-горе хич не са по-добре.Особено Албен-ските блокчета-направо трагични-а вонята на блато направо не ми се коментира-нищо че е резерват CloseОсвен това фирмата има още 5 хотела-на Златни пясъци-с мнооооого зелени площи и алеи и доста по-слаба анимация за деца/тук беше страхотна/.

# 653
  • София
PeaceВсяко нещо си има цена нали?А и като чета и гледам предложенията които сте коментирали по-горе хич не са по-добре.Особено Албен-ските блокчета-направо трагични-а вонята на блато направо не ми се коментира-нищо че е резерват CloseОсвен това фирмата има още 5 хотела-на Златни пясъци-с мнооооого зелени площи и алеи и доста по-слаба анимация за деца/тук беше страхотна/.

ако трябва да бъдем пунктуални другите им хотели са на Св. Константин и Елена и Боровец. http://www.btcollection.com/hotels и пониже сме ги обиколили всичките, най-добрата анимация за деца е в Гранда, но тъм пък плажа не е подходящ за деца. Аз лично никъде не съм се изказвала в защита на Албена приз поледните 3 г.

# 654
  • Пловдив
Някой има ли впечатления от Берлин Голдън Бийч Златни пясъци? Колебая се между него и Морско око !
http://bghotelite.com/web_main.php?id=1488

# 655
"ако трябва да бъдем пунктуални другите им хотели са на Св. Константин и Елена и Боровец."

PeaceТочно-явно не сме всички достатъчно прилежни  Crazy и съм мислила по-на широко като съм писала Laughing-а иначе нищо и никого лично не съм визирала-напротив най-общо по темата. Hug

# 656
  • Sofia
Днес пристигнахме в Дюни, Белвил. Вече съжалявам. Чакахме дълго да ни настанят, лудница е, бяха загубили един паспорт...........в сравнение с минали години е ...........останала е само славата на комплекса, услугите са с понижено качество, дори се налага да си плащам допълнително за нета, няма свободен достъп, дори във фоаето...........Бг му работа. Пълно е с румънци, които са ужасно шумни и невъзпитани, миналата год. имаше осн.немски и руски туристи, на рецепцията са неориентирани, питаш ги нещо те незнаят какво, как.........за колелата аниматор издал касова бележка и изпратил да платят на рецепция, на рецепцията започнаха да звънят тел. защото не трябвало при тях да се плаща..........ужас, ужас............пълна скръб. Парите не си заслужават предлаганото качество, подозирам, че ще ни е последна година на море тук. Пиша набързо, съжалявам за правописа, клавиатурата на моят комп е друга. Дано други имат повече късмет от нас...........а дойдохме тук, защото досега сме били доволни, с малки забележки, а сега е...............без думи. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Ани27, а храната и обслужването в ресторантите как е в сравнение с минали години? Това с рецепцията не ме учудва много, защото миналата година ни бяха объркали резервацията и искаха да ни настанят в Белвил вместо в Пеликан, без да доплащаме. Аз обаче се запънах и си настоях за Пеликан и в крайна сметка ни намериха стая там. Между другото, и на нас ни бяха казали, че интернета е платен и има само в Белвил и не си спомням къде, но в стаята си хващахме някакъв безжичен Mr. Green

# 657
  • София
Ани27, че то и миналата година в Белвил нета беше платен - само във фоайето имаше, и пак беше пълно основно с румънци - едно 80% бяха румънци миналото лято в комплекса - към края на юни бяхме. Така че, особена разлика в това не виждам. Персонала тип "не съм оттук и съм за малко" също не е особена изненада - все пак сме в България, не в Турция или Гърция. Wink
Мен по-скоро също ме интересува доколко е чисто - стаите, зелените площи и морето/плажа, и как е храната - дали е вкусна и разнообразна? Как е времето там сега - лошо ли е?

# 658
  • София
Момичета, някой ако е ходил в Грийнпарк в Китен може ли да сподели впечатления  Simple Smile

# 659
  • велико търново

teo много хубави снимки и на мен много ми хареса хотела. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт