Къде в България е най-добре с all inclusive?

• 111 430
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
  • София
тези които са почивали в РИУ Хелиос Бей Обзор, какви са цените на шезлонгите и чадърите на  плажа

# 661
Ани27 нищо не пише за Дюни след първия бесен пост от рецепцията....дали защото сега всичко е наред или е заради платения нет, заради което и беше бясна.......?
Анче, драсни два реда, плиййз, аз и Olive и май още една мама чакат ......нещо хубаво, разбира се:35: Joy Joy Joy
Някой друг освен Ани няма ли там? Ако има или се е прибрал тези дни, нека драсне два реда-за успокоение на душите  bouquet

# 662
  • София
Аз заминавам в петък за там - ще пиша.

# 663
И аз тръпна в очакване за новини от Дюни Simple Smile

# 664
  • Сф
Хоп и аз тук, след умуване. Утре тръгваме, резервирах за Blue Orange  Созопол 7 дни, студио 900 лв, на плажа, ОИ- мама , тати и 2г. Нели  Laughing, Много умувах , но познати на племенничката са били и са супер доволни. Стискайте палци за времето!

# 665
Хоп и аз тук, след умуване. Утре тръгваме, резервирах за Blue Orange  Созопол 7 дни, студио 900 лв, на плажа, ОИ- мама , тати и 2г. Нели  Laughing, Много умувах , но познати на племенничката са били и са супер доволни. Стискайте палци за времето!

И аз му се чудя на този хотел за началото на август.Ще чакам да пишеш отзиви като се върнете

# 666
  • велико търново
тези които са почивали в РИУ Хелиос Бей Обзор, какви са цените на шезлонгите и чадърите на  плажа
Дудинка заповядай в тази тема ;http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=310732.0

# 667
Здравейте, не съм имала време за нет във фоаето, сега оставих малкишт с баща му и имам няколко минути. Вали от вчера, студено е, плаьът е мираж. Надявам се да на слънце следващите дни. Нета е бил платен и миналата година, знам, но се надчвах да са решили вече въпроса, но уви..........платихме за безжичен, но се оказа, че в нашата стая няма обхват.......... ooooh!момчето ми обесняваше, че когато строили хотелите никой не е помислил за нет, нямало кабели. За рецепцията, имах още един инцидент-развали ни се телевизора още първата вечер, 3 пъти си говорих с тях, докато ни го сменят, да не коментирам, как веднъж чаках 5мин. младежът да си рови по тел. докато благоволи да ми обърне внимание. Рецепцишта им, организацията там е под всчкаква критика. Ние миналата година(началото на юни румънци не сме засичали в толкова огромно количество(знам, че за тях беше скъпо, имаше едни за 3дни бяха платили 450 евро), затова сега съм неприятно изненадана. Храната е ок, чисто е, плажът е по-потдържан от миналата година. Дори и персоналът е мил и любезен. Всияко без рецепцията и румънците е ок.  Laughing

# 668
Ани, благодаря много за инфото. На рецепцията ще гледам да бъда 2 пъти за по 5 минути-на отиване и връщане. Ще забраня на телевизора да се разваля, за да няма трети път рецепция Joy Joy Joy Щом другото е окей....

# 669
  • София
Дюни - да потвърдя и аз думите на Ани - моя приятелка замина вчера, чухме се - и нейните забележки са рецепция - настанили са ги за 1 час, и румънците - не много възпитани. Всичко друго било добре - храна, чистота, любезност на персонала...
Е, времето било ужасно, дано се оправи следващите дни, и аз заминавам, пък каквото - такова.

# 670
За мен - Слънчев бряг!!!!
Курорт №1 на България.

# 671
Здравейте от Сол Несебър - времето е 20-21 градуса; хотелът е супер; има бърз и безплатен нет в стаите; самите стаи са огромни; анимацията е страхотна; храната също....
Нямам забележки.
Тук ще сме до 5 юли - дано се оправи времето!!

Но смятам, че това е най-доброто място в България за all inclusive.

# 672
Здравейте от Сол Несебър - времето е 20-21 градуса; хотелът е супер; има бърз и безплатен нет в стаите; самите стаи са огромни; анимацията е страхотна; храната също....
Нямам забележки.
Тук ще сме до 5 юли - дано се оправи времето!!

Но смятам, че това е най-доброто място в България за all inclusive.

Дано се оправи времето ....., а каква е цената примерно за 5 нощувки ОИ?

# 673
А в коя част на Созопол точно се намира този хотел? На кой плаж е ?

# 674
В близост до Златна рибка. Аз се чудя-плаж Златна рибка не беше ли обявен преди време за един от най-мръсните плажове на черноморието? Не смея да резервирам за там поради това...

Общи условия

Активация на акаунт