AVON- обсъждане на продукти за 06-ра и 07-та кампания

• 26 260
  • 482
  •   1
Отговори
# 135
  • плевен
A лилавият спрей за моментално стягане има ли ефект или по- добре пак крема да си взема?  Thinking

Naughty Naughty Naughty Naughty

# 136
  • София
Мерси, ясно.  Crossing Arms

# 137
здравейте
искам да попитам..
автоматичният молив за очи , този:

как се самонаостря, защото моя не го прави?!

# 138
Ами и аз го имам този молив и съм доволна. Това че се самоподостря, значи че не ти е нужна острилка, за да го подостриш - завъртваш и графитчето излиза /не знам дали ти обясних правилно/.
Миналата седмица си поръчала професионалния молив за очи - пълен боклук е! Счупи се и започнах да по подострям с острилка /нова/, но така и не успях - половината молив вече го няма само от опит да го подостря - няма да го ползвам и да искам!  #2gunfire отказвам се!

# 139
  • Пловдив
Този професионалния молив за очи наистина е пълен боклук.И аз го имам от миналата седмица и на второто ползване се счупи.Също така е много сух и не знам, дали от него,или от една спирала на Орифлейм,но се обринах под очите.

# 140
  • София
А така говорете такива неща за този молив  Crossing Arms а аз го чакам евентуално утре  Rolling Eyes ooooh!

# 141
Освен,че се чупи моливът си е много хубав.И по принцип е доста мек,не знам как така при някой е бил сух... newsm78

# 142
  • София
Освен,че се чупи моливът си е много хубав.И по принцип е доста мек,не знам как така при някой е бил сух... newsm78
А при мен даже не се е чупил Laughing

# 143
  • София
О има надежда значи  Joy а четчицата от другата страна върши ли работа ?

# 144
Да ви се похваля днеска ми дойде колието с 5 висулки.

# 145

[color=259fb7] И как е? Като в каталога ли? И аз си го поръчах и чакам да дойде Simple Smile[/color]

# 146
мога ли да използвам кремовете с ароматите (ванилия,банан,слива,ягода и тн) и като кремове за лице  newsm78 newsm78

# 147
  • Sofia
мога ли да използвам кремовете с ароматите (ванилия,банан,слива,ягода и тн) и като кремове за лице  newsm78 newsm78

Принципно сигурно можеш, невярвам да ти навредят, но в никакъв случай не очаквай положителен ефект, който да замести крема за лице.
Ти защо искаш да ги ползваш?

А по въпроса за моливите - имам и двата вида и съм много доволна. Единия се самоподостря без проблем и стои наистина много хубаво/зеления/, а от професионалния имим лилав.Ползвам го от 2-3 месеца и не се е счупил нито веднъж. С апликатора си правя много хубав опушен ефект, а и молива е мек и се нанася лесно.

# 148

[color=259fb7] И как е? Като в каталога ли? И аз си го поръчах и чакам да дойде Simple Smile[/color]

Да, много нежно стой.

# 149
Имам кафяв и сив от професионалния молив. И двата са меки и не са се счупили. Много съм доволна

Общи условия

Активация на акаунт