AVON- обсъждане на продукти за 06-ра и 07-та кампания

• 26 255
  • 482
  •   1
Отговори
# 120
да, ама това е стика
а аз говоря за съвсем друго-за сенките, а не за мултистика

Пуснала съм снимка отдолу
мерси на мелиса мом за отговора
много ме кефи синия цвят в каталог 8

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 14:46 от gitadam

# 121
  • Пловдив
gitadam Погледни в началото на темата, арабския блясък е обсъждан... Да не се повтаряме.

Di83 На всеки 2 кампании се прави нова тема?Защо?
Колкото до въпроса ти, какво точно те интерисува...Цветовете са малко по плътни и с металически отблясъци... Лично мое мнение е, че леко лепнат.

Питам за темата,защото има още една,същата в момента е на 2-ра страница и има един отговор в нея.Та се чудих в коя тема да си задам въпроса.
Иначе за гланца ме интересува,дали като си поръчам от каталога,цвета ще е същият и на ''живо'',или се различават цветовете.

# 122
  • USA, Steak State
За сенките не мога да дам отзиви, не съм ги ползвала... но по спомени от клиенти /стар продукт са/ бяха трайни, имах една клиентка която си ги слагаше като отиваше на море Simple Smile

Di83 Предполагам, че говориш за темата за представители... Там се обсъждат други неща, тази е за клиенти по-точно се обсъждат продуктите и представители и координатори се включват с компетентни отговори...
Ако обърнеш внимание на заглавията и на двете теми ще ти стане ясно Simple Smile
За гланца пропуснах... според мен си отговарят цветовете,но политиката на Ейвън е такава:когато няма мостри за даден продукт и клиента се разочарова от него може да го върне на своя представител и съответно да му се върнат парите /гланцовете нямат мостри/

# 123
  • Пловдив
Не,мила.Ето я темата,явно момичето се е объркало и е пуснало нова,няма значение вече.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=391424.0
Благодаря ти за отговора за гланца,ще рискувам с цвета,мисля,че ще ми хареса.Избрах си Mauvelous Metal.

# 124
  • USA, Steak State
Мацката е объркала, помолих модератор да ги обедини Simple Smile

# 125
Не,мила.Ето я темата,явно момичето се е объркало и е пуснало нова,няма значение вече.

Благодаря ти за отговора за гланца,ще рискувам с цвета,мисля,че ще ми хареса.Избрах си Mauvelous Metal.
Аз имам този цвят , ако те интересува мога да направя снимка.

# 126
  • София
Между другото си поръчах червило с някакъв ефект на гъделичкащи мехурчета  newsm78 това не се слага  ooooh! като го сложа и имам чувството , че съм си намазала устата с мента и така люти докато не ти изтръпне устата и свикнеш  #Crazy и сега така стои  Confused
Червилото се казва Plump pout
Преди известно време си взех същото, но малко по- розов цвят. Аз пък ужасно го харесвам, стои ми отлично, никога не съм се харесвала повече с друго червило. А с усещането се свиква.  bouquet

Moите клиентки си го харесват.  Действа охлаждащо. Peace

Аз да питам за нещо, което да намялява изпотяването, за мъж питам. Знам, че няма да го спре, но поне да го намали. От мъжката серия или от спрейовете, които са към тоалетните води ще ми препоръчате (Signature, Black Suede и др.)  newsm78

# 127
  • София
bebsun, моят мъж е много, доволен и от двете серии. Вече няколко години не поглежда друг рол-он. Работи физическа работа, не знам дали се поти много, но със сигурност няма проблем с миризма. Peace

# 128
Някой питаше за Силиконовя чорап, на мен много ми допада усещането, все едно наистина имаш фин чорап.

# 129
  • Пловдив

Аз имам този цвят , ако те интересува мога да направя снимка.
О,да!Много ще съм ти благодарна за снимката.
Аз съм по-матовка и се чудя,дали ще ми върви този цвят.ще поръчам и Amethyst Chrome за една приятелка.Мисля,че и двата цвята са хубави.
Все пак и да са по-различни няма да се излагам да ги връщам.То и от магазина да си купя гланц пак няма да знам как ще ми стои на устните.

# 130
Какво ще кажете за:
Блясък за устни Glazewear и Подхранващ разтвор за нокти с екстракт от кактус

http://www.avon.bg/PRSuite/e-brochure/e-brochure.html тук

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 13:29 от Мира:)

# 131
  • София
Какво ще кажете за Блясък за устни Glazewear?

На мен лично ми харесват много, особено тези новите имат супер блясък.
Само дето са много малки на грамаж  Confused

# 132
  • София
Цитат
Някой ползва ли стягащата терапия от skin so soft - зелената туба с масажора? Днес за първи път се намазах, но нещо много бавно попива.При вас така ли е и доволни ли сте?
Да бавно попива, ама тя и старата опаковка си попиваше бавно. Мен ме хванаха лудите и го изоставих за момента. Поръчала съм си два антицелулитни крема Солюшънс за 25лв. Добра оферта, а и от продукта съм много доволна. Peace

# 133
  • София
A лилавият спрей за моментално стягане има ли ефект или по- добре пак крема да си взема?  Thinking

# 134
A лилавият спрей за моментално стягане има ли ефект или по- добре пак крема да си взема?  Thinking
Аз не видях абсолютно никакъв ефект.

Общи условия

Активация на акаунт