AVON- обсъждане на продукти за 06-ра и 07-та кампания

• 26 195
  • 482
  •   1
Отговори
# 105
  • USA, Steak State
Бейлис в шоко Благодаря Simple Smile

# 106
  • о`майна лунна нощ е
Няма защо   bouquet
Запомних, че Rejuvenate за възраст 30+, защото се падам точно между нея и зелената серия. Просто ми остана в съзнанието, че за едната съм остаряла вече  Mr. Green, а за другата все още ми е рано ... уж  Wink

# 107
  • София
Надявам се, че още от първият ми пост по въпроса се разбира, че не споря, напротив! Чудя защо вече не ги пишат тези подробности в каталога?!? Rolling Eyes Имам една книжка за продуктите ANEW, но и там липсва точна информация за възраст. Общо взето се описват евентуалните проблеми на кожата и кой крем, за кои от тях се препоръчва.  Естествено е, че всяка кожа е различна, със специфични нужди, с различни щети нанесени от времето, както и че гените си казват думата.

Няма защо   bouquet
Запомних, че Rejuvenate за възраст 30+, защото се падам точно между нея и зелената серия. Просто ми остана в съзнанието, че за едната съм остаряла вече  Mr. Green, а за другата все още ми е рано ... уж  Wink
Сега, като го казваш това, май и аз имам някакви проблясъци, за нещо подобно Thinking

# 108
  • USA, Steak State
Да, преди в каталога го пишеха отгоре за всяка серия...
Констатирах, че не искам да споря, не че Мимето с името ти спориш   bouquet

# 109
Макар и със закъснение, благодаря за отговора / за зелената серия /  bouquet Яд ме е, че ми действаше много добре, а сега се чудя с какво да я земеня! Каква е тази политика на AVON да спират продукти??? Преди две-три години спряха пудрата от тази серия...

# 110
  • София
Не знам дали си въобразявам, но мисля , че като спрат нещо после го преработват и му слагат ново име  Rolling Eyes Наскоро така ми се стори, само не помня с кой продукт  newsm78
Между другото си поръчах червило с някакъв ефект на гъделичкащи мехурчета  newsm78 това не се слага  ooooh! като го сложа и имам чувството , че съм си намазала устата с мента и така люти докато не ти изтръпне устата и свикнеш  #Crazy и сега така стои  Confused
Червилото се казва Plump pout

# 111
 Heart Eyes

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 06:34 от JigSaw

# 112
  • София
Здравейте. Искам да Ви попитам нещо. Имам тройна антицелулитна терапия и скулптурираша терапия, как да ги комбинирам ?
Сега ще ти отговоря и аз така:

Ама какви са тези въпроси- при целулита и ефекта от различните продукти всичко е индивидуално и най-вече зависи от времетраенето на мазането.
...
и докога?!?
 Прочети им инструкциите и според тях и личните ти нужди се мажи. Първо с единия, после и с другия, например.

# 113
  • USA, Steak State
Трябва да обърнеш и внимание, че си мъж, ако става въпрос за твое потребление.. А мъжете нямат целулит и такива продукти не им действат.

# 114
  • Sofia
Здравейте. Искам да Ви попитам нещо. Имам тройна антицелулитна терапия и скулптурираша терапия, как да ги комбинирам ?
Joy Joy Joyаз тъкмо бях тръгнала да пиша нещо за мъжете и целулита, но се самоцензурирах Joy

# 115
Не знам дали си въобразявам, но мисля , че като спрат нещо после го преработват и му слагат ново име  Rolling Eyes Наскоро така ми се стори, само не помня с кой продукт  newsm78
Между другото си поръчах червило с някакъв ефект на гъделичкащи мехурчета  newsm78 това не се слага  ooooh! като го сложа и имам чувството , че съм си намазала устата с мента и така люти докато не ти изтръпне устата и свикнеш  #Crazy и сега така стои  Confused
Червилото се казва Plump pout
Преди известно време си взех същото, но малко по- розов цвят. Аз пък ужасно го харесвам, стои ми отлично, никога не съм се харесвала повече с друго червило. А с усещането се свиква.  bouquet

# 116
  • София
То цвета и на мен ми харесва ама ... това чувство  Tired

# 117
  • Пловдив
Момичета,защо има нова тема?
Все пак да си задам въпроса тук.Какво мислите за гланца за устни на стр.15 в каталог 6-Glazewear Metallic?Хубав ли е?Цветовете отговарят ли на тези в каталога?

# 118
Може ли мнение за сенките под формата на стик-арабски блясък, трайни ли са?Мерси

ще използвам за илюстрация линка от албума на димислава, за който благодаря

http://www.album.bg/dimislava/images/12267296/75517/

# 119
  • USA, Steak State
gitadam Погледни в началото на темата, арабския блясък е обсъждан... Да не се повтаряме.

Di83 На всеки 2 кампании се прави нова тема?Защо?
Колкото до въпроса ти, какво точно те интерисува...Цветовете са малко по плътни и с металически отблясъци... Лично мое мнение е, че леко лепнат.

Общи условия

Активация на акаунт