AVON- обсъждане на продукти за 06-ра и 07-та кампания

• 26 186
  • 482
  •   1
Отговори
# 90
Имам маската със саке и ориз- ми , не ми харесва миризмата и не виждам ефект след употрбата й, овлажняващата с маслина ми е по -добра.

# 91
Здравейте отново,
много ви благодаря за изчерпателните отговори, бяхте ми много полезни.
Взех решение да си поръчам озаряващия серум със саке и ориз и да го ползвам първоначално като нощен крем.
Сега ми остава дилемата за дневен крем.
Мислите ли, че ако го ползвам и като дневен + ФДТ + пудра, без които не мога да изляза, поради вида на кожата си, няма да ми е напълно достатъчно. Имам наблюдения, че от много помади кожата ми се влоши, но както ви казах, смятам че не мога да излезна без тях.
Другият вариант за дневен крем, който обмислям е ANEW Rejuvenate. Бихте ли ме посъветвали нещо и за него? Grinning

# 92
Кажете ми нещо хубаво за кремчето за лице Лив Ботаникъл с 15СПФ Grinning
Как е като консистенция, попива ли бързо, такива неща...
  bouquet

От тази серия имам дневния и нощния крем. Моята кожа е смесена и за нея са добре - попиват бързо и кожата ми става мека на допир.

Здравейте отново,
само да дам и своето мнение за Лив Ботаникъл, моята кожа и смесена и проблемна, определено това не беше моята козметика. Нощният крем ми идваше странно лепкав, а дневният сякаш странно караше да стои ФДТ над него. Определено това не беше подходящия за мен избор и аз ги измазах по ръцете. Grinning

# 93
Аз съм със смесена кожа на лицето и много добре ми се отразява маската (от кутията) със саке и ориз. Като кремове съм супер доволна от сериата Hydra-radiance - нощния серум, дневния и нощен крем.

# 94
здравейтеискам да попитам за гланцовете от страница 15 на брошура 6 и по точно ме интересуват цветовете Golden i Pale pink shine ако някой ги има да сподели как стоят дали са така наситени като накартинките(което не ми се вярва)защото са гланцове,но ще чакам някой да сподели

# 95
  • Пловдив
roslem, tsvet4e, благодаря за отговорите  bouquet
аз се насочих към нещо с по-висок фактор...

# 96
tsvet4e, не рискуваш ли да си запушиш порите с толкова много продукти? Не е ли по-добре само крем + фдт?

А относно кожата може да пробваш с някои натурални масла- бадемово, от жожоба или някое друго, имат много добър ефект върху кожата!

# 97
  • USA, Steak State
tsvet4e Серумът и фон дьо тен биха били напълно достатъчни, ако втория има защитен фактор...
Колкото до запушване на порите.. Те се запушват ако лицето не се почиства правилно след използването на фон дьо тени и пудри... Много важно е да се знаят трите стъпки на почистване на лицето сутрин и вечер:измиване, тонизиране и и хидратиране /измиваш гел. тоник и дневен или нощен крем/.. също така веднъж в седмицата ексфоилиране и маска.
Аз имам комбинирана кожа и преди време беше и проблемна т.е. излзиаха ми пъпчици като на пуберите..Започнах точно тези стъпки и лицето ми се изчисти... Сега не излизам без фон дьо тен и основа за грим, но лицето ми все пак е свежо и чисто.
Колкото до Режуванте, зависи.. серията се препоръчва за жени във възрастовата категория 35+, опитай с мостричка първо.. кремовете на Аню са малко специфични.

# 98
Здравейте! Аз ползвам редовно серията SOLUTIONS за мазна кожа. Оказва се, че вече няма да я има. Дали ще има подобна на нея серия ЗА МАЗНА КОЖА? Благодаря Ви предварително!

# 99
  • USA, Steak State
Russia  За съжаление все още нямаме информация дали продуктите от серията Солушън за мазна кожа ще се предлагат нататък...
Но като разгледах следващите 2 каталога, не я видях наистина, а и нямаше нейни заместители.
Обикновено такива продукти които се свалят от каталозите се появяват след това в нетни оферти или интернет предложения, помоли своя представител да следи за тях и ако се появят се запаси  Peace

# 100
  • София
Гел-крема и пяната ще ги има със сигурност, видях ги. За тоника и максата- не се знае още.  Wink

# 101
  • София
...
Колкото до Режуванте, зависи.. серията се препоръчва за жени във възрастовата категория 35+, опитай с мостричка първо.. кремовете на Аню са малко специфични.
Дали не бъркам аз, но Rejuvenate не е ли 25+, а Alternative 35+ newsm78

# 102
...
Дали не бъркам аз, но Rejuvenate не е ли 25+, а Alternative 35+ newsm78

25+  Peace

# 103
  • USA, Steak State
Product Description
Like Rejuvenate Night Revitalizing Cream, this lightweight day cream with a patented sun-protection system is uniquely engineered with a breakthrough fusion of pioneering technologies designed to replicate the steps of a professional anti-aging facial: Exfo-Smoothing Complex: Designed to exfoliate, smooth lines and clarify to help reveal fresher, younger-looking skin. Smoothes rough texture. Lines become less deep. Mini-Extraction Technology: Formulated to work like thousands of micro-extractions to help deep-clean impurities and tighten pores. Shrinks pore size and strengthens pore structure. Revitafresh Technology: Engineered to reinforce cell bonds and help make skin look more even and smoother. Cells come together to form smooth seamless skin. 1.7 fl. oz. In just 2 weeks* 79% of women saw younger-looking skin: smoother skin texture, refined pores, reduced fine lines and more even skin tone. Over time** 50% improvement in texture, clarity and tone. *Based on a consumer-perception study. **Based on a dermatologist-supervised clinical study. "Now you can look like you've spent a fortune on professional anti-aging facials, plus the benefits of a patented sun-protection syst...

Това е описанието на дневния крем... ако обърнете внимание е споменато, че за 2 седмици бръчките се изглаждат видимо и изглеждат по-малко забележими.
Къде на жена под 30 дълбоки бръчки?В щатско серията е препоръчителна за 30+, а тук бях чела, че е за 35+....
Наистина не искам да влизам в спор...Може моята информация да не е правилна и моля за да не объркване клиентите, които четат тук някой, който има черно на бяло възрастовата група за която се препоръчва серията да се включи.Благодаря!

# 104
  • о`майна лунна нощ е
Rejuvenate със сигурност не е 25+ /това беше препоръката за зелената серия, която спряха/. За Rejuvenate ни дадоха информация в началото, че е за дами 30+. Ще се опитам да я намеря и копирам тук.

Общи условия

Активация на акаунт