AVON- обсъждане на продукти за 06-ра и 07-та кампания

• 26 176
  • 482
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ама какви са тези въпроси- при целулита и ефекта от различните продукти всичко е индивидуално и най-вече зависи от времетраенето на мазането.

Аз съм ползвала старите терапии и нямах целулит, т.е. не ми се появи. Стягане усетих.

# 76
Ама какви са тези въпроси- при целулита и ефекта от различните продукти всичко е индивидуално и най-вече зависи от времетраенето на мазането.

Аз съм ползвала старите терапии и нямах целулит, т.е. не ми се появи. Стягане усетих.

Какви са тези въпроси ли? Че какво му е на въпроса ?

# 77
Здравейте и от мен.
Много се интересувам от озаряващата терапия за лице от SPA серията саке и ориз.
Пробвал ли я е някой и може ли да се нанася ежедневно като дневен крем.
Между другото, моята кожа е смесена и проблемна и затова искам да се насоча към нещо по-естествено от тези химикали, от които досега никакъв ефект не видях.
Благодаря ви за отговорите. Grinning

# 78
  • USA, Steak State
tsvet4e Това е серумче, няма защитен фактор и според мен индивидуално не е подходящ.По-скоро е за под крем.Аз също съм със смесена кожа и съм го ползвала.Има типичния аромат на серията /някои дами не я харесват/ и попива страшно бързо.Кожата след него става мекичка и гладка, а дали озарява...е още не съм засияла  Laughing

# 79
Здравейте и от мен.
Между другото, моята кожа е смесена и проблемна и затова искам да се насоча към нещо по-естествено от тези химикали, от които досега никакъв ефект не видях.
Аз също го ползвам под крем, но съм с много суха кожа. Без фактор е, но мисля, че може и самостоятелно да се ползва. А наистина има озаряващ ефект, дори бих казала доста добър. Кожата изглежда свежа.

# 80
Аз пък съм го ползвала като нощен серум ( намазвам се преди лягане) и съм много доволна.

# 81
  • София
Здравейте и от мен.
аз съм ползвала предишния с френското грозде - пак беше такъв озаряващ серум. Ползвах го преди лягане вечер, без никакъв допълнителен крем, за да не ми се омазнява допълнително кожата Peace

# 82
Момичета аз сега си взех серията саке и ориз от миналата кампания.За сега съм използвала само един път серумчето и маската за лице. Моята кожа е нормална може би отива леко към смесена, но и аз не съм много сигурна.На мен лично много ми харесва аромата на целия комплект. Доволна съм и от маската и от серумчето.Аз обаче си го сложих над всекидневния крем, който си бях сложила по-рано през деня. И на мен ми се струва, че кожата изглежда много по свежа след него. Аз все си мисля, че е по-добре да се сложи първо едно кремче със защитен фактор и да се изчкака да попие малко и тогава серума  newsm78 Ако сте го загледали преди да си го сложите има едни мноого леки и финни одблясъци на светлина.Разбира се нека и други да споделят повече за употребата, защото чесно казано и аз не съм много сигурна как е най-правилно.  Simple Smile

# 83
  • USA, Steak State
Серумите са слагат под крема  Naughty

# 84
Искам да попитам крема за лесно разресване с банан хубав ли е, както и крема за стъпала Невидим силиконов чорап? Предварително благодаря.   bouquet

На мен крема за лесно разресване с банан ми харесва. Моята коса е суха и трудно се разресва след измиване и затова този крем ми върши чудесна работа. Освен това наистина мирише и много хубаво

# 85
Серумите са слагат под крема  Naughty
  Ахаа мерси за информацията. За първи път използвам серум и не съм наясно с нещата.  Blush

# 86
  • София
Аз също съм ползвала сакето и освен , че ми ухае странно  Rolling Eyes има страхотен ефект  Peace аз го слагах без крем отгоре, по принцип гледам по-малко мазила да имам по лицето  Peace

# 87
Кажете ми нещо хубаво за кремчето за лице Лив Ботаникъл с 15СПФ Grinning
Как е като консистенция, попива ли бързо, такива неща...
  bouquet

От тази серия имам дневния и нощния крем. Моята кожа е смесена и за нея са добре - попиват бързо и кожата ми става мека на допир.

# 88
Здравейте!Искам да Ви питам дали някой/я от Вас е пробвал/а Тройната антицелулитна лазер терапия или скулптуриращата терапия и дали са усетили някакъв ефект и какъв е бил той ?

Ползвала съм тройната антицелулитна лазер терапия, но не видях никакъв ефект. Не бих си я взела втори път

# 89
Днес си получих душ-геловете и лосиона от серията Naturals. Още не съм ги пробвала в банята, но мацнах малко от лосиончето (ягода и гуава) и е доста приятно. ! Искам специално да благодаря на susikata, която беше толкова отзивчива при изпълнение на поръчката ми, а и страшно много ме изненада!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт