AVON- обсъждане на продукти за 06-ра и 07-та кампания

• 26 144
  • 482
  •   1
Отговори
# 60
  • USA, Steak State
Демек е само за представители Simple Smile

# 61
  • плевен
Демек е само за представители Simple Smile

Да.Ама ако имащ много близка преставителка можеш да я помолиш да ти я поръча Wink

# 62
  • USA, Steak State
Абе недейте да обърквате клиентите четящи тук... като представители много добре знаете колко се печели от тези "специални" предложения...
Те са само за представители и толкова... вече кой колко близки представителки има си е друг въпрос!   Naughty

# 63
  • плевен
Абе недейте да обърквате клиентите четящи тук... като представители много добре знаете колко се печели от тези "специални" предложения...
Те са само за представители и толкова... вече кой колко близки представителки има си е друг въпрос!   Naughty

Ако е за моя близка приятелка бих поръчала нещо от специалните предложения.То така или иначе в Ейвън аз вече не мога да говоря за печалба с тия нови техни измишльотини  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 64
  • някъде другаде
И мойта представителка ми поръчва от специалните предложения.

# 65
Ивченцето 91 от серията за крака бих ти препоръчала интензивния крем за стъпала против загрубяла кожа. При редовна употреба прави стъпалата меки и гладки, страхотен продукт, поръчвам го редовно.

# 66
Христос Възкресе!
имам много близка приятелка която да ми я поръча.
Славена80,търся но не мога да го намеря това "Направи поръчка",явно е в графата "За представители",даже съм убедена, че е там,а нямам регистрация.Моля те провери дали е Love гривната,защото аз другите 2 ги имам.Ако е така ми пиши и колко струва,моля те.  bouquet

# 67
В специалните гревната е точно която търсиш,LOVE Peace

# 68
  • София
Арабският блясък всъщност няма никакъв блясък Simple Smile Най- светлия нюанс е с извинения- лайнян.  smile3502
  Joy и на мен така ми изглежда най-светлият, но си харесах  shimmering bronze- той става ли?

hahaha Ама цвета и точно лайнян Joy И наистина няма никакъв блясък.

В специалните гревната е точно която търсиш,LOVE Peace
И струва 2,50 лв.

# 69
мерси много   bouquet  bouquet

# 70
  • София
iv4enceto91 аз си бях поръчала овлажняващият крем за лесно разресване с екстракт от банан и кокосово мляко и не съм доволна от него не ми върши никаква работа.

Аз не го искам за лесно разресване, а просто за да ми мирише на хубаво косата. Две съученички си го взеха, едната си беше измела косата и сложила от него - много добре миришеше. Ще го видя, като пристигне.  Wink Мерси и   bouquet на отзовалите се.

При мен пък отзивите са добри- правела косата мека и уханна. Чак се замислих да го взема за себе си.  Thinking

# 71
Здравейте!Искам да Ви питам дали някой/я от Вас е пробвал/а Тройната антицелулитна лазер терапия или скулптуриращата терапия и дали са усетили някакъв ефект и какъв е бил той ?

# 72
  • USA, Steak State
Продукта беше доста обсъждан мисля в старата тема... Всеобщото мнение беше, че имат някакъв ефект и двата продукта, но се изисква постоянство.

# 73
Здравейте!Искам да Ви питам дали някой/я от Вас е пробвал/а Тройната антицелулитна лазер терапия или скулптуриращата терапия и дали са усетили някакъв ефект и какъв е бил той ?

Лично на мен лазер терапията много ми хареса и определено има ефект.

# 74

Лично на мен лазер терапията много ми хареса и определено има ефект.
На коя част от тяло, за колко време и какъв ефект забелязахте ?

Общи условия

Активация на акаунт