AVON- обсъждане на продукти за 06-ра и 07-та кампания

• 26 170
  • 482
  •   1
Отговори
# 375
Ще ми препоръчате ли някакъв крем за лице с висок фактор, ежедневен и някой специален за слънце.
Че гледах че има един с фактор 30 специален за лице, ама не като дневен, а само за слънце, има и някакви детски с 50- ти фактор, ама те дали стават за лице?
Искам крем дневен и специален за слънце с висок фактор, защото тия дни се пекох и цялото ми лице сега е в лунички Sad, а това никога не ми се е случвало  Rolling Eyes

За лунички и петна от бременност препоръчвам горещо Аню Алтернативе - нощен. Той е от естествени продукти, но е задължително да е всяка нощ (или поне докато видиш, че има хубав ефект, после може да те домързи). За дневен Аню Алтернативе или Аню Реджувенате, и двата са с фактор 25. Алтернативе обаче е с някакви отблясъци и малко лъщи, но пък докато си с луничките, добре прикрива. После почнах дневен Реджувенате и нощен Алтернативе. За първи път от 10 години не ми излязоха лунички, а съм по цял ден навън с количката.

# 376
  • София
от този, който сега е активен в сайта, май започваше от 7 май Peace
дано да не ме изработят така, както стана с гривната, че душ гела ми е напривършване
гривната, която искаш по принцип е продукт с ограничено количество, а душ гела е нов продукт, така че едва ли ще липсва  Peace

# 377
Някои виждал ли е ексфл. комплект от СПА секцията? Дали е от хавлия, мека кърпа или от типа с водорасли?

# 378
Мерси на Нели за отговора. Peace

# 379
На мен пък този гланц от снимката на предната страница изобщо не ми хареса, защото ми лепнеше на устните, май всички гланцове са такива, затова рядко купувам такъв продукт.

# 380
Здравейте момичета!Току що си получих поръчката и бързам да докладвам.Поръчах новите златисти перли и съм   Grinning. Кремът за ръце с краставица и лимон също много ми хареса,кожата става невероятно мека.Този път бях много скромна,но от следващия каталог си харесах доста неща.Предполагам че ще има нова тема за кампания 8,затова ще изчакам с въпросите относно набелязаните продукти.
Приятен ден на всички!

# 381
 Simple Smile  ей, колко хубаво, днес си получих подаръка от Ейвън, по повод на това, че бях пратила 21 капачки от Активия на Данон.  Hug

# 382
Здравейте Simple Smile Някоя от вас случайно да е мяркала новата бяла шапка за плаж  newsm78

# 383
  • плевен
Simple Smile  ей, колко хубаво, днес си получих подаръка от Ейвън, по повод на това, че бях пратила 21 капачки от Активия на Данон.  Hug

а кога горе долу ги изпрати че и аз чакам подарък,ако стигне до мен де и наистина ли е комплект от Natural

# 384
Днеска ми дойдоха очилата от стр. 16, много са готини.

# 385

а кога горе долу ги изпрати че и аз чакам подарък,ако стигне до мен де и наистина ли е комплект от Natural

Пристигнаха на 14.май, а капачките бях пратила към 10.април. Има 2 крема за лице - AVON Naturals - алое и авокадо и 1 маска за лице от същата серия. А тази маска за лице не засъхва по кожата като другите маски, стои си като крем, все едно не си с маска изобщо. Като излезна от банята я слагам, стоя 10 минути и после обратно в банята, за да я измия, има като че ли и някакво изпарение от нея, защото леко ми сълзяха очите последно, преди да я махна. Аромата на алое и авокадо е чудесен.

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 11:42 от kolibka

# 386
Хидратираща е, затова. Да не си я сложила близо до очите щом имаш реакция.  Simple Smile
На мен ми миришеше на трева. Но действа чудесно.

# 387
Хидратираща е, затова. Да не си я сложила близо до очите щом имаш реакция.  Simple Smile
На мен ми миришеше на трева. Но действа чудесно.

избягвах зоните около очите, но явно трябва да стоиш със затворени очи.

# 388
ако на някои му трябва представител за ямбол и сливен да ме потърси на лично  Simple Smile

# 389
  • USA, Steak State
ако на някои му трябва представител за ямбол и сливен да ме потърси на лично  Simple Smile

smile3513

Общи условия

Активация на акаунт