AVON- обсъждане на продукти за 06-ра и 07-та кампания

• 26 095
  • 482
  •   1
Отговори
# 465
  • София
А новият парфюм Brazil Beat не е особенно траен, даже никак!  Close По принцип харесвам всички летни води, които Ейвън пуска но тази е най-нетрайната досега!  #2gunfire

# 466
Благодаря все пак  Naughty
Щом питам значи не съм видяла,а съм се поровила ...
Лелеле леле много гостоприемни  Crossing Arms Whistling

# 467
Привет момичета!
Аз съм представител и голям почитател на козметиката на Ейвън и темите за обсъждане на продуктите са ми много интересни но по-рядко се включвам. Ползвала съм много продукти на Ейвън и имам лични наблюдения и отзиви, от някои съм много доволна, от други - не чак толкова но то е естествено.

За озаряващата терапия искам да споделя своите впечатления, аз ползвам омекотяващата маска със саке и ориз, която е като пилинг маска, от нея съм изключително доволна, прави кожата много свежа и гладка,  а след това обикновено си слагам серума със саке и ориз от същата серия вместо крем. И серума много ми харесва понеже е с лека консистенция и на мен лично ми действа много приятно.

Аз искам да попитам дали някой има впечатления и отзиви за системата микродермабразио на ейвън, искам да го пробвам но се колебая още. Дали наистина ще има добър ефект за заглаждане на кожата?

# 468
Привет момичета!
Аз съм представител и голям почитател на козметиката на Ейвън и темите за обсъждане на продуктите са ми много интересни но по-рядко се включвам. Ползвала съм много продукти на Ейвън и имам лични наблюдения и отзиви, от някои съм много доволна, от други - не чак толкова но то е естествено.

За озаряващата терапия искам да споделя своите впечатления, аз ползвам омекотяващата маска със саке и ориз, която е като пилинг маска, от нея съм изключително доволна, прави кожата много свежа и гладка,  а след това обикновено си слагам серума със саке и ориз от същата серия вместо крем. И серума много ми харесва понеже е с лека консистенция и на мен лично ми действа много приятно.

Аз искам да попитам дали някой има впечатления и отзиви за системата микродермабразио на ейвън, искам да го пробвам но се колебая още. Дали наистина ще има добър ефект за заглаждане на кожата?

Аз съм я ползвала. Много съм доволна. Ако изнамеря упътването мога да бъда по-точна, но я ползвах целенасочено зимата за да избегна излагането на слънце. Иначе кожата е обновена, добре почистена и ексфлирорана. След нея си слагам нощния крем, защото обикновенно я ползвам вечер, като си мия очите.

# 469
  • USA, Steak State

За това ли говориш?По принцип не се използва микродермоабразио през лятото и пролетта заради слънцето.Така е с всички подобни продукти, не само на марката.Такива процедури се правят есента, когато слънцето отслабва.
За самия продукт мога да дам много положителни отзиви, не само мои впечатления, но и на клиентки.
Използва се всяко ниво по две седмици и така за 2 месеца лицето напълно се обновява като текстура.

# 470
  • Sofia
Имам системата за микродермоамбразио от около 6 м. Много съм доволна. Стига за около 2 курса, като 1 курс е 8 седмици. Още от първият път усетих кожата си освежена. Определено прави кожата свежа, подмладена, засиява като нова, особено ако я комбинираш и с хубав нощен крем. Като ми свърш пак ще си взема.

# 471
Много ви благодаря за отзивите и мненията за микродермабразиото  Hug
определено ще го изпробвам.
За подхранващ крем - сега ползвам серията Anew Rejuvenate - дневен, нощен и двойния за околочен контур. Много съм доволна и от трите продукта, с лека немазна консистенция, правят кожата ми стегната и свежа и свиват порите.

Миналата година си правих два пъти химичен пилинг при дерматолог и резултата много ми хареса, следите от акне значително намаляха и кожата се обнови и заглади. Но имам разширени пори по носа и 2-3 стоят като малки дупчици Close . Сега след бременността отново ми се появяват ситни подкожни  пъпчици, които не са явни, но правят кожата неравна. Мислех да опитам с процедура микродермабразио в един козметичен център, но като по-лек вариант реших да опитам ефекта на продукта от ейвън.

Melissa's Mom и аз си помислих за това че ще е по-подходящо да се използва когато слънцето не е най-силно заради действието върху кожата и ще е необходим и подходящ крем с по-висок слънцезащитен фактор. Май точно този сезон не е удачно. Ще го имам предвид.

# 472
А тази система микродермоамбразио става ли за 24-25годишни все още  пубертети с акне,подкожни пъпки и черни точки  Joy

# 473
  • USA, Steak State
Ами аз съм в тази възраст и няма проблем

# 474
Е,щом е така да си го взема и аз...дано поне има найстина някакъв ефект,че явно продуктите на Clearskin не помагат  Joy

# 475
  • София
Ами аз съм в тази възраст и няма проблем

Shocked
Мислех, че тези продукти са за над 30 поне. Тогава да си взема и аз, за есента да ме чака.

# 476
здравейте мили мами аз съм марго и съм от димитровград ползвам продукти само на avon и съм много доволна а и днес станах представител Simple Smileако някой има нужда от нещо и иска може да заповяда  bouquet

# 477
  • USA, Steak State
Вече просто не искам да коментирам  #Cussing out

# 478
Момичета имам питане за лакът за коса,за какава фиксация е и въобще добър продукт ли е?

# 479
Имам спешен въпрос, май са два въпроса:
1 лосион за максимализиране на тена с бета каротен и блестящ лосион за след слънце за удължаване на тена едини същ продукт ли са?
2От новата брошура кампания 08 кога пристигат първите поръчки че ми трябва спешно за 12 юни?
Много ще бъда благодарна ако ми отговорите

Общи условия

Активация на акаунт