AVON- обсъждане на продукти за 06-ра и 07-та кампания

• 26 101
  • 482
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Има си правила, за да бъдеш вкючена в списък-а с представители.Без такива самореклами, ако обичаш! Naughty

Не може ли да се изтриват постовете от модератора?
Просто са много нахални (най-меката дума, която мога да употребя)

# 451
  • USA, Steak State
rimar Модераторите докато забележат... А и съм питала какви са условията за модератор, ама не влизам в тях за съжаление. Иначе такава метла щях да ударя newsm75

# 452
Запис  Laughing
Как може да ме включите в списъка на представителите  newsm78

# 453
  • София
Запис  Laughing
Как може да ме включите в списъка на представителите  newsm78

Хайде, пак!  #Cussing out
Условията са написани където трябва, тук не е мястото.
 Melissa's Mom , извинявай, че се включвам аз.

# 454
  • USA, Steak State
Оооо няма проблем, да не ме мразят само мен все пак  Mr. Green

Та да отговоря на потребителката:
Отиваш в темата за представители и там в началото условията са написани.

# 455
Имам въпрос относно един продукт, надявам се ако някой представител може да ми отговори.Кремът за лице от серията за нормална кожа Solutions Total Radiance(този, който е дневен и нощен в една опаковка) подходящ ли е за млада кожа.Аз съм на 18 и въпросът ми е дали е подходящ за моята възраст?Благодаря предварително! Wink

# 456
Имам въпрос относно един продукт, надявам се ако някой представител може да ми отговори.Кремът за лице от серията за нормална кожа Solutions Total Radiance(този, който е дневен и нощен в една опаковка) подходящ ли е за млада кожа.Аз съм на 18 и въпросът ми е дали е подходящ за моята възраст?Благодаря предварително! Wink

Двете серии са подходящи за възрастта ти - оранжевата и синята. Синята основно хидратира и стяга, а оранжевата цели обновяване на клетките и подобряване на микроцилкулацията като допълнение към хидратирането. Накратко и двете хидратират, но синята е за по-отпусната, а оранжевата серия за по-изморена кожа.

# 457
  • USA, Steak State
Бих добавила също, че оранжевата е за нормално до комбинирана кожа, а синята за нормална към суха.

# 458
  • Тук и сега
златните обици са страхотни
Здравей,
може ли да ги снимаш и качиш тук снимка?

Ето снимка на обиците и гривната.
http://myavon.dir.bg/_wm/gallery/index.php?df=640464&dflid=3
Страхотни са. Докарах се като на снимката, но с едни очила от миналата година Joy

Много ти благодаря  Hug

# 459
Благодаря ви много!  bouquet

# 460
Здравейте момичета!
Вече писах, че съм очарована от новите златисти перли - аз ги ползвам основно като руж,слагам акцент на скулите, но ползвам широка четка и мацвам малко по цялото лице.
Лосионът за тяло SSS ми е един от любимите продукти - кожата става невероятно мекичка и й придава лек тен /не ставам на петна/.Непременно ще поръчам и новия.
А сега да си задам въпросите:
- Дайте отзиви за Основа и фдт с лек блестящ ефект от стр.33 на последния каталог - доста закъснял интерес проявявам,че е за последен път в Брошурата но сега го съгледах.
- Интересува ме и един нов продукт /стр. 91/ - Нощен серум за лице - и ясно че като е нов,няма кой да даде инфо за ефекта,но аз да си питам че ме съблазни "100 % подобрение в бистротата на кожата".
  bouquet

# 461
  • Sofia
Основата с фдт е много хубава, особено за лятото. Лека консистенция, която придава лек блясък, изравнява тена и стои много естествено. Имам още от нея, но сега като е за последен път мисля да си взема още една.

# 462
  • София
- Интересува ме и един нов продукт /стр. 91/ - Нощен серум за лице - и ясно че като е нов,няма кой да даде инфо за ефекта,но аз да си питам че ме съблазни "100 % подобрение в бистротата на кожата".
Аз съм много доволна от този продукт / наистина не е нов, само му смениха опаковката/. Лек и приятен, на сутринта кожата е видимо освежена и по-мека. Вече ползвам 3-та или 4-та опаковка. Става за всякакъв тип кожа / аз съм с мазна към смесена, а не ми омазнява допълнително/.

# 463
Благодаря ви момичета   bouquet
Значи смело да поръчвам и дано и аз остана доволна.

# 464
Здравейте Simple Smile Има ли я някаде снимана Нетната оферта за кампания 8   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт