1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 58

• 20 186
  • 433
  •   1
Отговори
# 30
Castanea извинявам се че използвам твойте думи но те на 1000% отговарят и на моето мнение ама за Бенну "харесвам я, каквото и да направи вече ми е влязла под кожата" ,затова в повечето случай не я обвинявам дори когато греши PeaceОпатих на мирно време щот тя греши в доста случай,ама кво да се прави търся оправдание newsm78

# 31
# 32
е честно казано бих изиграла ролята на Шех в тази черна нощ, ама де ти. Пък тоз Онур после да си мисли каквото иска - жена като жена. да бе. Втори епизод е невероятен.

Мечтииии............

# 33
тази черна нощ не се забравя.

Без да коментирам, само цитирам бележка от преводача на книгата "1001 нощ":

"Ако една нощ, прекарана с чужда жена, НЕ се заплати от правоверен,това се смята за грях.Жената ТРЯБВА да приеме парите, ИНАЧЕ това е неин грях.Приемливо е, когато жената прави всичко за пари, тоест за да се прехрани.В ислямските обичаи такъв вид "проституция" се смята за частично оправдана от бога"

сега като го написа се сетих то и за китайките които ги продават също е приемливо - изхранват семейството. после се и женят и имат семейство. друга философията на живота на хората просто

dafi_83 не се притеснявай ползвай няма да прибирам комисионна

# 34
Дафе, за мен т`ва пите жълтичкото ... сръб ... дорде има да вземам, викам ...  Mr. Green
Мерсиии, опианих се, и отивам да си легна ...  Crazy
Приятна вечер, дами!  Flutter

# 35
 Шмети, ми то едното  newsm24  ми остана...отивам да тренирам обикаляне на масите и изпразване на чашите  Party

# 36
Догледах 86 ббПак си поплаках с онур,имам чувството че ако не направи нещо ще се побърка,Шех-уж ще живее за Кан ,пък въобще не мисли за него,май мисли с нещо друго-сещате се с какво-извинете за израза но много ме разочарова,встремежа си да избягаот действителността все повече затъва .Дано навреме се осъзнае.Бену ,пак глупости върши,а Керем мисля че все още страда че е загубил и наранил Онур.Алито този път здравата я загази .

# 37
Шмети, уцели ме право в десетката с тая тема...
Само дето съм адски благодарна на момичетата за солидарната им подкрепа ииии.....да ми окапе клавиатурата, да ми гръмне монитора, да ми спре за 3 дни интернета ако напиша и една дума против Шехи!!! ooooh! мъкаааа...мъка ме чека докат наклецате 30 стр... smile3505 smile3516

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ако щеш ми вярвай, ама като видях анкетата, първо за тебе си помислих  hahaha hahaha hahaha
ама те сърби клавиатурата, а  Mr. Green
като цъкнах 6 (2 пъти, щот съм добра душа), ти видях името, май си

"част от силата, която зло желае, но все добро твори"  Peace Hug

от друга книжка е , но не можах да се стърпя

# 38
Кастанеа мерси шъ черпя Hug Еиии Шмети къде отиде бе,аз ако знаех че така ще се опиеш, че да ни изоставиш щеше да скрия пиячката Joy Joy Joy

# 39
В анкетата гласувах с първа опция. Стршно я харесвам тази Шехерезада. Освен, че е силна и борбена, тя също така е и умна, талантлива, нежна и добра. Въпреки всички удари, които и е нанесъл животът, тя продължава да бъде толкова лъчезарна, обаятелна и даряваща любов. Тя е толкова открита и искрена и във всеки човек успява да открие нещо специално и така печели сърцата на хората, с които общува. Като оставим настрана Онур и Керем, тя успя да покори Надиде, Бурхан, Периде, Мехрбан, Фюсун, Гани и изобщо всеки до когото се докосне. За мен е най-пленителният образ във филма /е след Онур все пак/

# 40
В анкетата гласувах с първа опция. Стршно я харесвам тази Шехерезада. Освен, че е силна и борбена, тя също така е и умна, талантлива, нежна и добра. Въпреки всички удари, които и е нанесъл животът, тя продължава да бъде толкова лъчезарна, обаятелна и даряваща любов. Тя е толкова открита и искрена и във всеки човек успява да открие нещо специално и така печели сърцата на хората, с които общува. Като оставим настрана Онур и Керем, тя успя да покори Надиде, Бурхан, Периде, Мехрбан, Фюсун, Гани и изобщо всеки до когото се докосне. За мен е най-пленителният образ във филма /е след Онур все пак/

така така ...и аз така викам...Красотата и Шахразад ще спасят света...и мира на Балканите...и още много други работи  Grinning

# 41
ми то краси с тоя филм, какво друго. аз съм 100% за Шех. губила съм дете при по различни обстоятелства, но не се забравя.

# 42
така така ...и аз така викам...Красотата и Шахразад ще спасят света...и мира на Балканите...и още много други работи  Grinning

така 30 стр няма да се изпишат бързо  Joy Joy

# 43
Момичета ,разбрах ,ченякои от вас са гледали 78.Може ли линк!

# 44
така 30 стр няма да се изпишат бързо  Joy Joy

не дърпай  Twisted Evil за опашката  Wink

Общи условия

Активация на акаунт