1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 58

• 20 184
  • 433
  •   1
Отговори
# 45
така 30 стр няма да се изпишат бързо  Joy Joy

не дърпай  Twisted Evil за опашката  Wink
ами от толкова единомислие само 3 стр досега
е браво почнах 4-та

Момичета ,разбрах ,ченякои от вас са гледали 78.Може ли линк!
виж там където е и еп 77 в същия акаунт кои части са преведени от 78 целия все още не е затова няма линк

# 46
Сори,намерих го

# 47
мойто мъж има проблем..налага се да му обръщам Фнимание...уДЖАС!

# 48
Пенда , ти на Фауст ли ме метна, че нещо не се сещам?  Thinking

# 49
  • на втория етаж
 Peace Peace Peace  bouquet

# 50

yes
 newsm48
видях ти поста, имаш още 2 шестици в името, та затова  Wink Peace

# 51
Светле на 1ва стр. на 1я пост където пише еп. след 74 я има 78ма,но не е цяла, а е до 5част,приятно гледане HugМи той 86ти имал и 8ма част със суб,отивам да я изгледам Rolling Eyes

# 52
  • София

Добър вечер на всички!  bowuu
Не мога да ви изчета!  Crossing Arms
Докато бяхте на 57 тема и се прехвърлихте на 58!
Ама спрете се малко, де!  Crossing Arms

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора. newsm09 newsm09

# 53

yes
 newsm48
видях ти поста, имаш още 2 шестици в името, та затова  Wink Peace

аха, чак сега стоплих...срещнала си млу666... Joy ама са три щото искаха по-дълъг ник ..а ти взе, че ме докара чудно дивна и красивна  Twisted Evil екстра

# 54
мойто мъж има проблем..налага се да му обръщам Фнимание...уДЖАС!
хвърляш ни прах в очите май  Thinking
докато се прехвърлим на другата тема
ама айде ще послушам пенда няма да дърпам  Twisted Evil за опашката  Peace
 Hug

# 55
подкремям Шех . Изживяла съм болката от предателството на близки за мен хора. Издадоха тайната ми и промениха до неузнаваемост живота ми. Шех каза на Онур искам онази Шех от детството си........ ит.н. но животът..........Болката е завинаги. Сега с този филм страдам както и тогава. Може би и повече след толкова години. почти 30

# 56
  • София
Моите размисли за 86 серия публикувах сутринта, но сега ги допълвам. Бели Букви:
Празен е погледа на сегашната Шех, докато преди беше с "блясък в очите", особено като видеше Онур.  Heart Eyes
Два пъти се връщах да проследя погледа й сега, когато гореше книгата. Погледът беше пак с блясък, но тъжен, със сълзи в очите. Както знаем, на детайлите разчитат сценаристите, а това значи, че наш Онур все още не е забравен напълно, колкото и да ни увещава Шех в това. Не мога да се побера в кожата си от ходовете й! Щяла била да се жени за тоз` дърт коцкар и пергишин! И то колкото се може по-скоро! Sick  Надеждата ми е само в Каан! Да вземе туй дете да оправи нещата и да отиде при Онур, че .... (ще взема пистолетите!)
А ... И Еда да вземат да я опандизват вече, че да разкаже всичко на всички и да се приключи с черната нощ веднъж за винаги. Като няма тайни белким Шех се върне при Онур!
За Бенну няма да говоря, защото я навикват само всички. Виж, Керем е друга бира. Той разбърка всички л***а, та се размириса яко! На детектив се направи по никое време, за да разплита живота на приятеля си! И не му стигаше това, ами и разказа на любовницата си за всичко!  ooooh! Той е по-слабия в двойката, според мен, защото не можа да се пребори с Онур за любовта на Шех и това го извади от равновесие, за да разбърка филма и да го направи на дармадан.

Спирам!  Hug

# 57
  • Бургас
 Hug

# 58

някой обърна ли внимание че книгата която шех изгори е различна от тази която онур чете.тази беше зелена.

# 59
Само да попитам: Ако Вие имате нужда от пари, за да спасите ЖИВОТА на СОБСТВЕНОТО си дете и ваш близък /било то роднина или приятел/, който се ДАВИ във финикииските знаци, ви откаже, ще ПРОСТИТЕ ли?  много ми е интересно ... Thinking  

Общи условия

Активация на акаунт