Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са коментарите за новината за Ники?
Какви усилия полагат родителите, за да запазят българския език сред децата, живеещи в чужбина?
Какви са мненията за противогрипната ваксина за децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са коментарите за новината за Ники?
-
Какви усилия полагат родителите, за да запазят българския език сред децата, живеещи в чужбина?
Родителите срещат трудности при запазването на българския език сред децата си, които живеят в чужбина. Някои деца започват да говорят английски, особено когато имат приятели с общ език. Въпреки тези предизвикателства родителите се стремят да поддържат използването на български език в семейството си.
-
Какви са мненията за противогрипната ваксина за децата?
Мненията относно противогрипната ваксинация при деца са разнообразни. Някои родители имат положително отношение към нея, споделяйки положителни преживявания с нея. Други изразяват съмнения относно нейната ефективност и споделят случаи на странични ефекти. Въпреки това, решението за ваксиниране е лично и зависи от конкретната ситуация и вярванията на родителите.
-
Какви са опитите на децата да запазят българския език при общуване помежду си?
-
Какви са мненията на участниците във форума относно говоренето на различни езици пред децата и какви проблеми възникват, когато родителите говорят на различни езици с децата си?

... ще взема да си направя една табела и да си я бучна в ливадката "шумен дом" , нещо като едновремешното "образцов дом"...
! лека бременност от тук нататък! почвай да търсиш класове за балет в района.
като на другите мами,другото са бели кахъри 

Много неподготвена пак,то ходенето било най-сложното в балета,де да знам аз,изложих се,и без това имам репутация на незаинтересована майка там..
. и хич не ми хващат дикиш книжните теории, че като си крещят една на друга колко са annouing, why are you trying to copy me?, you are just trying to fit in but you are really weird and obnoxious и прочие мили тийн сестрински искрености ще ги научат на каквото и да е социално поведение