Как завивате децата нощем?

• 6 746
  • 97
  •   1
Отговори
# 45
Моите не търпят чувалчета...
Цяла нощ гравитирам около креватчетата да ги завивам, че ритат като магарета...
    И моето магаре не търпи чувалче , спи почти цяла нощ отвит когато му е добре . Стане ли му студено сам си се увива в одеялото.

# 46
Много по спокойна съм откакто завивам детето си с олекотена завивка, със силиконова вата. Топли като старите юргани, а е лека...
Това е най-добрата... Повтарям силиконова не дунапренена вата.
Ние живеем в стара къща и ми трябваше нещо, което много да топли. От три годишна я ползва вече е на 6 и се научи сама да се завива с нея около 5-та си годинка. 1countingsheep

# 47
От 5-6 месечен е със чувалче и си е свикнал с него.Имаме винаги и по дебели и по тънки чувалчета. Върти се и не търпи одеало и никога не е искал, а и ляга ту нагоре ту на долу в леглото и няма как одеалото да остане върху него. Оплита се в чувала, но си е свикнал и сам се намества за да му е удобно, но гледам размера да е по голям за да му е широко и удобно.Така и аз винаги съм спокойна и не ставам да го завивам.

# 48
  • Mediterraneo
Никога не е спала в торба( чувал), така и не можа да свикне. 50% от нощта е отвита. Тази зима сложих вече голяма завивка и я подпъхвам от едната страна под матрака. Идеално се получи, не се отвива.

# 49
Предлагам на авторката решение - одеалцето (олекотена завивка, пелена, все тая) да се подпъхне и от двете страни под матрачето. Марти спи в чувал, но, когато е с одеало - това ни е начинът Hug

# 50
Бях пробвала с чувалче,но не искаше така да спи.
Спи с олекотено одеалце,но и аз едната ми ръка все проверява.

# 51
Синът ми от бебе спи с олекотена завивка,в зависимост от сезона е дебината на завивката.
Открива се,ама пак го завивам.Предпочитам по-често да го завивам,отколкото да го напъхам в чувалче.Много ще се изнерви от ограничеността на пространството Laughing

# 52
Никак. Спи отвит откак се е родил..
Само по пижама.
Аз през глава с 2 олекотени  Mr. Green
ako sam budna go zavivam kato zaspia si spinka otvit,mislia 4e se otvivat kato im e toplo,ne sam sigurna,moeto dete spi s dosta tanka zavivka

# 53
спи отвит по цяла нощ,когато е болен го взимам при нас на спалнята,за да го завивам

# 54
Моят син спи отвит отдавна.Не понася нито завивки,нито чувалчета.
Не ми пречи,не виждам защо пък обезателно трябва да е завит,след като очевидно не се чувства комфортно.
Гледам само винаги да е с подходяща за сезона пижамка и чорапки,за да не му стане студено.

# 55
аз не сам съгласна да спи отвит , но често като не сме с чувала отрязан отдолу  се отвива и ми писна цяла нощ да го дебна
и една нощ доволна от идеята да подпъхна одеалото от двете страни под  матрака , ама чак до вратът му, кефя се аз че ще спя спокойно , но каква беше изненадата ми като се събуждам през нощта и гледам;завивката си седи опъната както съм я сложила , ама изобщо не се беше измъкнала от матрака, а той спокойно си спинка върху нея, представям си как се е огънал за да се измъкне ooooh!
и като казах измъкване се сетих за един от най -  големите ми шокове (не е по темата)
малия още бебе което казва само мамо , току що проходил спи в кошарата на която бях махнала чекмеджето отдолу смятатайте колко е високо , седя си аз спокойно в другата стая и изведнъж се отваря вратата и влиза мартин подскачайки , само дето не препаднах Shocked

# 56
И моята щерка не иска чувлаче. Спи половината нощ отвита, затова вечер й слагам чорапки. Така и крачетата са "завити".

# 57
  • вкъщи
ставам по няколко пъти да я завим-всичко изритва  няма друго решение някой път се усеща и придърпва завивката

# 58
Зависи от сезона.Олекотен юрган, одеало или чаршаф. Облечени са с потник и пижами, когато температурата в стаята е около 18-20 градуса. Спали са и с чувалчета, но ми дожаля, че не могат да се отвият, ако им е топло и премахнах тази екстра.Много често са отвити, особено дъщеря ми, но никога не са настивали от това.Ако са се отвили и не могат да се завият, започват да хленчат.Затова съм спокойна.

# 59
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Никак, аз го завивам, той през нощта се отвива и ако му стане студено сам се завива.

Общи условия

Активация на акаунт