Как завивате децата нощем?

• 6 742
  • 97
  •   1
Отговори
# 30
когато беше бебе го завивах с три одеалца,когато се развие и е затиснал едното мятах отгоре му другото,и така цяла нощ се завивахме,сега сам става да се завива,но отчитам като грешка че като бебе не купих чувалче

# 31
  • Между гори и планини
Спи в чувалче. Според сезона е по-дебело или съвсем тънко за лятото. Не му пречи да се върти, правени са по поръчка по-дългии и широки, така че да му е свободно в тях.

# 32
Ако спи в легло с решетки има решение - продават се едни щипки, които се защипвам за одеалцето и за решетката (така от двете страни) и всъщност се получава като похлупак. Дава възможност на детето да се върти колкото си иска по одеалото. Не знам дали ме разбра  newsm78

Моята дъщеря не искаше и да чуе за чувал и използвах такива. Сега спи на голямо легло и се отвива постоянно. Не се притеснявам, до сега не е настивала от това, че е спала отвита. Като й стане студено само си придърпва одеалото.

# 33
  • София
Спи с плюшена пижама тип "космонавт" и одеало. Често пъти спи отвита и протестира, ако я завия. Ако й стане студено, започва да мрънка и проплаква на сън и аз се будя, за да я завия. Забелязала съм, че ако спи дълбоко и спокойно, значи й е добре.

Предишната зима спеше с чувалче, но беше малка и го търпеше, сега отказва.

# 34
  • София
Мойта щерка е все отвита.
С дебела пижама спи, и като е приятно топло в стаята няма проблеми.

# 35
  • град Русе
И ние спим отвити  Simple Smile Малката - явно защото й е топло през нощта и постоянно рита, за да се разгъва, а аз - по принуда, защото ме разгъва (заспива при нас всяка вечер) Grinning

# 36
Спи с чувалче. Имаме подходящи според всеки сезон.

# 37
Баткото спеше в спален чувал, закопчавах му ципа с безопасна игла за да не го отваря, и до ден днешен обича да спи завит. А малкото не мога да го завия по никакъв начин изпада в паника като го сложа в чувала. От зор де не го завия даже си маха и чаршафа от леглото и аз го чакам да запи дълбоко да го завия. В дълбокия си съм мърда по малко и така спи повече време завит.

# 38
  • Бургас
и моето дете много се върти.
реших проблема със спален чувал не с копчета(точно защото се откопчават и децата излизат от тях),а с ръкави и цип отпред.

# 39
Моите деца от една възраст нагоре (около 1,5-2 г.) започнаха да изритват чувалчетата, тогава им купих шалтета и дори да ги сбутат някъде отстрани, явно после се завиват, защото им е станало студено. Спят в отделни стаи и ги поглеждам, когато си лягам - ако трябва завивам, но обикновено няма нужда. Сами си се научиха, че няма кой да ги завие и бързо схванаха, че ако искат да не им е студено, ще трябва да се завиват.

# 40
  • Ямбол
Вечер завивам, когато си лягат. Нощем - не. Щом спят непробудно, значи им е добре, дори и да се отвият.

# 41
Никак и никога не съм ставала до го проверявам. Не за друго, а защото не се будя, много тежко спя.
Синът ми от много малък придоби навика да заспива увит като буба и завит до брадичката и аз всяка вечер го чакам да заспи, за да го отвия.

# 42
моя взе да не трае чували , въпреки че взимам най - големия размер за да му е широко, но реших проблема като му ги орзязах отдолу (имахме и такъв с копчета долу на краката и се разширяват от  кръста на долу мн са хубави но не мога да намеря)и сега хем е завит хем краката са му на свобода
имаше период като беше малък в който излизаше от чувала  (той е мн гъвкъв излиза и от столчето за хранене чиполино гранд конфорт има мн стабилни колани)и се сещам че му заших на чувала закопчалка  за да не излиза  ooooh!

# 43
Моите не търпят чувалчета...
Цяла нощ гравитирам около креватчетата да ги завивам, че ритат като магарета...

# 44
Завивам ги с олекотени завивки. Малкия  се отвива с ритане, когото се пробуди през ноща. Тогава ставам и го завивам. С чувалче не съм пробвала, защото до преди известно време не се отвиваше.

Общи условия

Активация на акаунт