Добър логопед в София

• 5 761
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!
Може ли някой да ми препоръча добър логопед в София в районите Редута,Слатина,Гео милев,Подуене? Всъщност може и от друг квартал да е,но поне да е "изпитан".
Малкият ми син има дефект в говора-с буквите С,Ч,Ц.Изговаря ги като издава езичето напред и понякога е трудно да го разбере човек.Особено когато иска да каже много неща ooooh!.
 И мисля ,че вече е време да се консултираме с логопед.

# 1
  • София
Здравей, бих могла да те насоча на няколко места и вече ти да си прецениш. Аз също доста време обикалях за моя син, че и той имаше проблеми с говора и за няколко месеца работа с логопед успя да каже "р" на 8 г. и да почне да се изказва по-добре. За мое съжаление логопедката в момента не приема, защото си е родила второ детенце и ме насочи към други. Тя се казва Велинова и приемаше децата в кабинет към 109 у-ще, ул."Слатинска", кв. Слатина. Много е мила, внимателна, отдадена на работата си, с часове може да ти говори за детето ти и как да се оправи. Може да й се обадиш и да я попиташ дали приема или пък да те насочи другаде. Сега в 109 у-ще приема друга логопедка на нейното място, която също била много добра. Друга логопедка, при която ходих /след препоръка от Велинова/ и дълго ме разпитваше за проблемите и при която ще бъде записан при нея синът ми, е Теодора Кошинска - 23 СОУ "Ж.Кюри", Подуене, кабинет на партера веднага до входа.  Тези логопедки са към училищата безплатни и обслужват ученици, незнам дали ще могат да приемат твоето детенце /не споменаваш колко е голямо/, затова най-добре им се обади и питай. Сега е времето за записване. Иначе мога да ти кажа и за един център за приобщаващо образование, намиращо се на ул.Леонардо да Винчи №1, ет.1 много близо до Орлов мост, пряка на цар Иван Асен ІІ. Казва се "Логос АБВ" и логопедката е Олга Георгиева. Тя направи консултация на синът ми и ми издаде документ за състоянието му. За съжаление са платени и на мен ми идва скъпичко, ако трябва да го водя всяка седмица на занимание. Дано съм ти била полезна и да намериш нужния ти логопед за детенцето.  Flowers Bouquet

Последна редакция: вт, 28 юни 2011, 20:53 от iskrica_nadejda

# 2
С много закъснение (поради проблеми с компютъра),благодаря за изчерпателния отговор  bouquet.Ще се обадя и ще попитам.

# 3

Общи условия

Активация на акаунт