''Парфюмни размисли и страсти'' 11

• 25 029
  • 348
  •   1
Отговори
# 105
JFR  извинявай , че попитах. Знам, че от едно мнение няма да изградя свое, но реших, че няма да е излишно от човек, който го ползва с години.
Как ли не съм се сетила да отида в някой магазин да го подуша  newsm78 ooooh! Много съм завеяна, пък уж вече не съм блондинка  Wink

# 106
JFR  извинявай , че попитах. Знам, че от едно мнение няма да изградя свое, но реших, че няма да е излишно от човек, който го ползва с години.
Как ли не съм се сетила да отида в някой магазин да го подуша  newsm78 ooooh! Много съм завеяна, пък уж вече не съм блондинка  Wink
Добре! Простено ти е! Laughing  bouquet

# 107

Благодаря за прошката  ooooh!  Май не усети иронията в поста ми? Whistling

# 108
Аз това лято мисля да си взема новата версия на Be Delicieus DKNY ,че от доста време му се каня. Simple Smile
Новата Escada нещо не ме впечатли ,а и още не съм стгнала средата на миналогодишната Moon Sparkle .

# 109

Благодаря за прошката  ooooh!  Май не усети иронията в поста ми? Whistling
О,не напротив !!! И това бе отговора ми!   Wink

# 110
JFR направо пишман станах , че попитах. Тук темата е за обсъждане и затова си го позволих. Ако толкова не искаше и не можеш да кажеш как ти го усещаш ми кажи ми , че не можеш и толкова. То едни съвети ми раздаваш, където сигурно съм се сетила май май, ама може и да не съм го открила по парфюмериите . ЗА това помисли ли преди да ми дадеш съвет да отида в магазин да подуша, направо съм изумена.  Спирам вече, че много се отклоних.

Аз смятам да си взема вече в най-скоро време She Wood.  Crazy

# 111
Здравейте!Нямаше ме за празниците,но се прибрах!
Кашарел е един от моите фаворити!!!Ползвах Анаис-Анаис,имах Ноа,Лу-Лу/дори сега ,тези дни бях с него./В началото на темата някой питаше как е като аромат?ами,....богат на усещания,невероятно траен,голяма любов сме,но с ужас установих,че ми е вече тежичък.Дрехите ми миришат невероятно,но имах усещането,че ще се задуша.Дали сложих повече от необходимото или просто нещо се е променило newsm78,незнам.Имах и Promess,много фин,много женствен.Иначе искам Амор-Амор-но червеничкият и новият лилав.

Иначе с бялото Аззаро сме много на ТИ.Не очаквах честно казано да е така омагьосващо траен,но е факт!

Жаки,още съм малко в чуденка за лято 2009,но истината за мен за дневен е тук:

За нощен тук:
Insolence Glacee
Засега на тези съм се спряла,ако нещо не ги засенчи  дотогава Laughing

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 22:23 от Mi6i76

# 112
Аз това лято мисля да си взема новата версия на Be Delicieus DKNY ,че от доста време му се каня. Simple Smile
Новата Escada нещо не ме впечатли ,а и още не съм стгнала средата на миналогодишната Moon Sparkle .
Be Delicious с розовата бутилка ли? И аз искам да я пробвам Simple Smile Иначе и аз си имам още доста от Moon Sparkle...но новия ми харесва значително повече...много силно ми напомня на Ibizza Hippie (който навремето ми беше любим)

# 113
Да,розовия,но май още го няма в България.

# 114
Да,розовия,но май още го няма в България.

Аз го пробвах и вече писах в някоя от темите.
Приятен е,лек и свеж...плодово-цветен,ваканционнен,екзотичен.Напомня ми на Дрийминг на Томи,на Плежърс Ензотик на Ел...нещо от сорта.И все пак ако трябваше да избирам такъв тип,например м/у тези три бих избрала Дрийминг-точно като мечта е,летен сън...страхотна реклама,много вкусен,сладък без да е лепкав и плодов без да е компотест,идеален синхрон с цветята...и има една круша в него...хммм,многго вкусна и сочна Crazy
И в момента е на страхотна цена в Ягодка Peace

# 115
Жаки,с теб май си падаме по Ескадите.Споменатата от теб Ibizza Hippie я исках,но май вече я няма почти никъде в БГ сайтовете newsm78.Иначе Pacific Paradise беляза лято 2006 при мен.Но Ескадата,която най-много ме грабна/в женска и мъжка версия /е....познай!Magnetism!

Случайно да имаш поглед върху това: Sunset Heat и това: Magnetic Beat

# 116
мими23  чудно описание на този дрийминг  Crazy И рекламата е чудесна , определено ще го потърся да го пробвам имам чувството, че ще си допаднем Hug

# 117
Жаки,с теб май си падаме по Ескадите.Споменатата от теб Ibizza Hippie я исках,но май вече я няма почти никъде в БГ сайтовете newsm78.Иначе Pacific Paradise беляза лято 2006 при мен.Но Ескадата,която най-много ме грабна/в женска и мъжка версия /е....познай!Magnetism!

Случайно да имаш поглед върху това: Sunset Heat и това: Magnetic Beat
Sunset Heat го имам. Свеж и леко цитрусов и се усеща и ананас Simple Smile

# 118
Моят парфюм за лятото още не съм го открила, надявам се скоро да се намерим Grinning Магнетизъм и аз много го харесвам Blush

# 119
JFR направо пишман станах , че попитах. Тук темата е за обсъждане и затова си го позволих. Ако толкова не искаше и не можеш да кажеш как ти го усещаш ми кажи ми , че не можеш и толкова. То едни съвети ми раздаваш, където сигурно съм се сетила май май, ама може и да не съм го открила по парфюмериите . ЗА това помисли ли преди да ми дадеш съвет да отида в магазин да подуша, направо съм изумена.  Спирам вече, че много се отклоних.

Аз смятам да си взема вече в най-скоро време She Wood.  Crazy

Vili,парфюмът EDEN е определено стилен ориентално-цветен.
Класически тип жена съм и от години ползвам едни и същи.Не,че други не ми харесват.Но тези са точно мои стил.Парфюмите си класифицирам-зимни и летниТози е малко с по тежък мирис и е от зимните.По принцип,когато след време не усетя натрaпчиво миризмата на парфюма,които харесвам след като съм се пръснала,но другите усещат,тогава този парфюм е точно за мен.И толкова свиквам с него,че не мога да усетя мириса му.Стават нещо като моя "втора кожа".И затова ми е трудно да обясня какъв е усетът.
Ползвала съм дълги години и BURBERRY classic,GUCCI,KENZO но когато започнаха да се прукват имитациите iм,малко се поодръпнах. Имам доста подарени парфюми,които раздавам на приятели само от факта,че не мога да свикна с други.Напоследък ползвам тези:
http://uk.strawberrynet.com/perfume/chanel/coco-mademoiselle-eau … um/28179/?#DETAIL
http://uk.strawberrynet.com/perfume/diesel/fuel-for-life-femme-e … um/79998/?#DETAIL
http://uk.strawberrynet.com/perfume/lacoste/pour-femme-eau-de-pa … ay/31139/?#DETAIL
(според настроението,в което съм).
Парфюмите са моя тръпка-оставяла съм цигарите само и само от факта,че не мога да усетя някоя миризма.Е,всеки си има своите слабости.Това е. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт