''Парфюмни размисли и страсти'' 11

• 25 027
  • 348
  •   1
Отговори
# 120
Пльок!  Mr. Green Някакви отзиви за Alien Sunessence ?

# 121
  - Eden в никакъв случай не бих могла да го обясня. Много е ексцентричен и странен, като аромат - няма нищо друго, подобно или поне да се доближава до него. Много негови имитации имаше навремето, така и не го заобичах - има нещо тежко, нещо прекалено, натрапливо за мен - въпреки, че парфюмът определено заслужава внимание Peace Не веднъж съм казавала, че това е моя Еден - , нямат нищо, ама нищо общо двата парфюма. Eau de Eden е сладнив, цветно нежен, много приятен и свързан с чудесни спомени парфюм Heart Eyes Simple Smile За лятото просто идеален Peace

# 122
Incanto Shine
Incanto Heaven
Incanto Charms
Споделете нещичко за тези.Кой е най-....

# 123
Брех Миши, на Ферагамо познавам само Събтил , нищо друго ooooh!

# 124
 Шишенцата навремето много ме грабнаха...но като аромат са ми доста леки и много бързо си заминаха. Иначе shine и charms са хубави....за heaven много не мога да се сетя дали съм пробвала  newsm78

# 125
За Шайн съм чела хубави отзиви, но дотук - не съм ги и тествала

# 126
За Шайн съм чела хубави отзиви, но дотук - не съм ги и тествала

и аз знам,че Incanto Shine е най-хубав от приятелка,на която вече 3-ти и поръчвам от ягодка. И рейтинга му е най-висок Peace

# 127
Малко са като летните Ескади....но на мене бяха още по-нетрайни...което определено ме отказва от покупка Simple Smile Иначе са плодово-цветни леки аромати.
А те не са ли лимитирани версии? Смисъл, че всяка година пускат нов?

# 128
Не знам Жаки, момичета аз само за Линстант Меджик Еликсир си мисля, никой друг парфюм не ме грабва толкова, пък не е много за лято ooooh!

# 129
Ще го слагаш само вечер през лятото Simple Smile

# 130
Абе бих го слагала по всяко време Simple Smile, толкова много ми харесва - въпросът е кога най - накрая ще си го взема newsm45

Ти как си с Хипнотика, още ли те държи еуфорията Simple Smile

# 131
Колко пъти до сега си го пробвала?

# 132
Мерси много!
Жаки.,май са лимитки.Обаче цените са им повече от прилични по около 30-40 лв за 30 мл.Аз в момента си купувам почти само по 30 мл,а ако аромата си заслужава 50.Но искам да пробвам повече аромати и ми поомръзват бързичко та реших кардинално нещата,засега се спирам на 30 мл. Peace

# 133
Миши, досега най -много се кефех на петдесеттици, но както ми омръзват брутално бързо май съм за по - малки количества Peace Жаки сигурно 6 -7 пъти съм го пробвала досега и всеки път усещам замайване и тръпка в стомаха - като влюбване в мъж Laughing

# 134
Предполагам в някой сайт е тази ниска цена? За тях определено ще ми трябва 50мл, ако не и 100. Толкова са леки, че трябва да се пръскам през 2 часа
Тес, значи определено те е омагьосал парфюма Simple Smile Пожелавам ти в най-скоро време да го имаш. Знаеш ли аз какво правя....имам си на pc-то папка с неща, които искам да имам. И си представям как вече са в ръцете ми... Flutter може да звучи странно, но почти винаги се сбъдват

Общи условия

Активация на акаунт