''Парфюмни размисли и страсти'' 11

• 25 013
  • 348
  •   1
Отговори
# 135
Чак толкова ефирни ли са

# 136
Eau de Rubylips
Sea&Sun
Тези двата също сами любопитни.Особено 2-ят за лятото би бил идеален.

# 137
- Миши Лагуната не е лоша на Дали, за лято ми харесва Simple Smile    - както и Литъл Кис, пробва ли го -много е приятен Simple Smile

- а Далимания за по -хладно време никак не е лош, много сладичък ориенталец

# 138
Пробвала съм и тях...май бяха водни аромати (аз по такива не си падам)

Хипнотичната отрова ме държи още много силно. Не съм си слагала още друг парфюм. Сега съм решила 2 дена да не ползвам парфюм, за да не свикна прекалено с него Simple Smile

# 139
# 140
Страхотно удоволствие е това - да си толкова хлътнала по парфюм. Аз като си прегледах моите, точно половината ползвам ненаситно, другата половина не толкова Tired

# 141
Tess м,да знам я лагунката.Не е лоша хич.Имах парфюм на Дали и беше много траен.Миришеше на смокини.Иначе е много яко.А това ще си го взема за есен-зима,че е убийствено сладък.

# 142
РЕ Contradiction го пробвах преди време.Много силен и за мен тежък парфюм.Лятото може да ти стане лошо направо.Ама това беше при мен,при друг може да се усеща по-различно.

# 143
На Дали познавам трите, които изброих Peace  

# 144
РЕ Contradiction го пробвах преди време.Много силен и за мен тежък парфюм.Лятото може да ти стане лошо направо.Ама това беше при мен,при друг може да се усеща по-различно.
Hugмерси:)отпада:)аз сега търся нов,след неуспешния опит от петък:))))Имам страхотни спомени от Ескейп и много му се чудя,но са спомени от детството  Thinking дали пък и той няма да е сладък за сега..

# 145
Аз преди бях много лакома за парфюми...и така се сдобих с доста неща, които не са нищо особено и не ги ползвам вече.
Но вече знам кои са ми фаворитите и ще се придържам само към тях. Като цяло обичам "странни" аромати...точно като хипнотичната отрова или Ръш

# 146
А аз отких за себе си, че наистина повече от 10 - 15 парфюма не мога да харесвам едновременно. Може и да се полакомя за повече, но много от тях, ще отпаднат, като любимци до няколко дена Peace
 Искейп Миши го харесвам и си става за лято според мен, на принципа по -малко количество Simple Smile

# 147
...
 Искейп Миши го харесвам и си става за лято според мен, на принципа по -малко количество Simple Smile

и беше доста траен ,нали? че такова нещо търся Crazy

# 148
Аз за сега съм си направила една класация, която включва  J`adore, Angel, Innocent, Hypnotic Poison, Rush, Coco M, Curious и по една лятна Ескада за жегите Simple Smile  Ще пробвам и Fragile няколко пъти да видя дали и с него ще се харесаме...

# 149
Да Миши, много е траен Искейп Peace - чак досаден Laughing

Общи условия

Активация на акаунт