''Парфюмни размисли и страсти'' 11

• 25 007
  • 348
  •   1
Отговори
# 150
Tess РЕ пита за Contradiction ,Escape   и е второто желание ,мисля.Аз за Contradiction написах,че е доста тежък.

# 151
  Аз от пуста парфюмна лакомия се сдобих с толкова много парфюми, повечето от които въобще вече не искам да ползвам  Sad . Сега съм в плен на доста парфюмчета, но поне съм ги тествала от виалче и знам, че наистина ги Искам  Mr. Green . Голяма част от тях изобщо не стават за лятото, но това не ме притеснява особено.  За сега като летен парфюм най-много искам Hermes  Un Jardin Après la Mousson      .   Абе има и други......

# 152
Да Миши, видях че си и отговорила за Контрадикшън, че е тежък Peace Аз писах за Искейп Simple Smile

lina1313 и аз от лакомия имам няколко, които харесвам, но .... мога да мина спокойно и без тяхното присъствие ooooh!

# 153
Ох,аз каквито и желания да имам установих,че както се влюбваме,така можем да намразим и даден парфюм.Ето,необяснимо,но факт Лу-Лу на Кашарел установих,че ми е станал сериозно тежък по празниците,а толкова го обичах... Cry

# 154
Aз насилствено ще си наложа мярка. Просто вече не ми харесва нон стоп да имам нови и нови парфюми....искам да си имам няколко "мои" аромати и толкова Simple Smile ...но да видиме колко време ще издържа Grinning

# 155
Жаки ти имаш наистина много парфюми Crazy Миши така е - чакай да си помисля, кой парфюм е минал границата ми на любов и е стигнал до другия край на чувствата ми Thinking

Златото на Торенте! Когато го получих виех от радост, много, много ми харесваше.........има няма два месеца и направо не можах да го понасям Blush

- момичета какво мислите за Инкредибъл ми на Ескада

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 15:08 от Tess d`Urberville

# 156
Нищо особено. Аз съм толкова голям фен на Ескада...но с този парфюм не ме трогнаха изобщо. Все едно парфюм на AVON

# 157
Tess, хубава е тази Ескадка,но не е Magnetism!Странна бих казала,нещо ретро-ориенталско има в нея,леко нагарча,така мисля поне де.

# 158
Приятелка го има и много си го харесва, но и аз не го намирам за нещо особено.....а и като трайност нещо - въобще не го усещам на нея   Thinking
Да, и аз мисля, че в Магнетизъм има повече характер Peace

# 159
Виж още едно творение на Дали   It is love.Интересен аромат,пробвах го.

# 160
Понякога има леко пренебрежително отношение към ароматите на Дали, вероятно заради по -ниските им цени, но поне от трите парфюма, които познавам (не че е много) съдя, че никак не са за подценяване Peace

# 161
На мене само ми харесват шишетата....като четох за него си помислих, че ще е нещо много хубаво...но после като го пробвах не ми хареса. Иначе самият артист Дали много го харесвам...и като мислене и творения (филми, картини)...но с парфюмите не се получава

# 162
  • Бургас
Подарък от свеката за предстоящото ми РД "Омния Кристалине" на Булгари ,очарована съм. Grinning

# 163
kloie  Peace Страхотен аромат!Пак бих го носила с кеф!Той е в ТОП 10 на най-търсени аромати,мисля беше на 3-то място.
Жаки ,понеже харесваш розовичкият на Бритни,то Руби липс на Дали мисля,че ще ти допадне.Прилича и на Ескадите много.Ако ти попадне,пробвай го ей така,за настроение Laughing

# 164
Аз за сега съм си направила една класация, която включва  J`adore, Angel, Innocent, Hypnotic Poison, Rush, Coco M, Curious и по една лятна Ескада за жегите Simple Smile  Ще пробвам и Fragile няколко пъти да видя дали и с него ще се харесаме...

Точно исках да ви попитам коя Ескада харесвате за лятото? Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт