''Парфюмни размисли и страсти'' 11

• 24 998
  • 348
  •   1
Отговори
# 165
Аз може и да съм го пробвала, но нямам спомен вече. Сега се сетих, че някъде из форума четох, че мъжкия Black Sun бил страхотен. И преди време исках да купя някакъв парфюм за приятеля ми и го пробвах....аууууу...толкова ужасен аромат не бях помирисвала Sad

antonija по принцип всяко лято ползвам летните версии на Ескада. Тази година значи Ocean Lounge.  Simple Smile
Но иначе от Ескада харесвам ужасно много S

# 166
Pacific Paradise ми беше много любима едно лято.Много сладичка.Иначе за това лято се спирам на Into the blue

# 167
Жаки, аз по принцип трудно се впечатлявам от мъжки миризми.2-3 са тези,които истински са ме грабвали.Затова пък при жените разнообразието е двойно по-голямо Hug

# 168
S на Escada и аз го харесах, не е толкова сладък, като повечето, по - нежен Simple Smile Момичета някоя от вас знае ли дали тестера в гета на Хипнотик Пойзън е с капачка Thinking

# 169
Благодаря, ще ги пробвам тогава.
А за тестерите, ако се обадиш и попиташ ще ти отговорят с капачка ли е или не.

# 170
Много ми харесва S...беше си любов от 1во помирисване. Приятеля ми го беше подарил преди една година и тогава ползвах само него. (Името на приятеля ми започва с буквата С и някакси го възприемах като негов аромат Grinning ) Сега са ми останaли към 20мл...и си го слагам много рядко.

# 171
Благодаря, ще ги пробвам тогава.
А за тестерите, ако се обадиш и попиташ ще ти отговорят с капачка ли е или не.

Питала съм изрично за друг парфюм и ми отговориха, че не знаят ooooh!

много заглеждам парфюмите на Ланкастър в мега, жалко че ги има само, като тестери (без капачки) и по -специално този - Акуазур, води се Floral Woody Musk, а това ми е любима група аромати

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 16:21 от Tess d`Urberville

# 172
Aз от някъде бях чула, че всичките тестери на Диор имат капачки....но ми е интересно защо е така?

# 173
Ако е така smile3508, може и да се присъединя към отбора на имащите Хипнотик tooth

Току що една много мила съфорумка  bouquet ми каза, че тестер в гет е с капачка Heart Eyes, ще го обмисля сериозно Simple Smile

# 174
Аз на твое място бих си взела 1во Герлен...все пак ти е по-голямата страст Simple Smile

# 175
... води се Floral Woody Musk, а това ми е любимиа група аромати
и на мен:)

# 176
Жаки, Еликсира на Герлен ми е на първо място разбира се Peace

Ре - ти ли си на аватарът ти, хубавицаааааааааааааааа  #Crazy bouquet

# 177
Ако е така smile3508, може и да се присъединя към отбора на имащите Хипнотик tooth
И аз съм чувала подобно нещо, че тестерите на Диор имат капачки, за отровите. Ето кой от тук си взе наскоро Пойзън? Не се сещам кой беше обаче си спомням, че каза, че има капачка.
РЕ голяма хубавица си наистина   bouquet

# 178
Вили  - класическата отрова нали, и аз сега се сетих Peace

# 179
Да точно класическата. Много добре си спомням, че някое момиче си я взе наскоро от гет.бг, само не се сещам коя беше, каза, че има капачка. Hug

Общи условия

Активация на акаунт