''Парфюмни размисли и страсти'' 11

• 24 988
  • 348
  •   1
Отговори
# 180
Ре - ти ли си на аватарът ти, хубавицаааааааааааааааа  #Crazy bouquet
аз  Mr. Green не ме засрамвай пък ти   bouquet

а за това на Г.Стефани,от половин година го гледам,как не се сетих да го помириша,то едно ли е да помня:))))
http://www.fragrantica.com/images/perfume/nd.1186.jpg

# 181
Явно си имат капачки, защото в гет пише, че ги доставят в транспортна опаковка (но за липсваща капачка не пише нищо)

# 182
Страхотно е това, че са с капачки Simple Smile  Ре не се засрамвай, гордей се Hug, Ламб не го познавам - няколко пъти го виждах в размените Peace

# 183
Tes, със сигурност тестерът на Hypnotic Poison е с капачка Peace. В Гет на всички тестери пише, че се доставят в транспортна опаковка (за капачките не споменават нищо), но има някои , които са без капачки. В Мегашоп пък на всички тестери пише, че са в транспортна опаковка и без капачка, а всъщност доста от тях си имат капаче. Просто си зависи дали тестерът на даден парфюм по принцип е с или без капачка.
А това, което го пишат, е просто по инерция, за всички парфюми пишат едно и също Joy.

# 184
Аз си взхе класическата Отрова  от гет. бг и си е с капачка  Grinning

# 185
Супер, момичета благодаря ви за инфото  bouquet

# 186
Дали пък да не се зарадвам с един City Glam  newsm78

# 187
Хубав е Сити Глем, харесвам го Simple Smile

# 188
Сити Глам е свеж парфюм за пролетта  и лятото е идеален, но за мен не е нещо кой знае какво.Помириши го първо е моя съвет

# 189
А Емпорио харесваш ли го Peace

# 190
Тесс,гледам че само ти си тук и за това - кажи ми моля те нещо за Аlfred Sung? Имат много свежи неща ,но цените ми се виждат ниски  newsm78

# 191
Емпориото не го познавам, но ми е влзяъл в главата Стайл на Джил Сандър  и ще се купува Simple Smile

# 192
- изобщо не познавам марката, за съжаление, ей това съм го заглеждала на Алфред - Ши  Peace

# 193
Този Ши го познавам пак мога да кажа, че е свеж парфюм и е траен, но пак не е нищо специално.На мен ми мирише на фрезии Embarassed

# 194
Стайл на Джил е страхотен, много ми хареса от първо ''душ'' Grinning -  и той е от любимата категория Floral Woody Musk

и Стайлисънс ми хареса, но не толкова

Общи условия

Активация на акаунт